IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Драг ИДИВИДИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Драг ИДИВИДИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5556575859 100>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2011 во 22:01
Драг ИдиВиди , ме вика дождот надвор , или е тоа желбата за петочно нечистење по дома...

Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
N.Nikolina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Февруари.2011
Поени: 118
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај N.Nikolina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2011 во 02:04
Драги иди па види...кога бев дете,зборував како дете и мислев како дете,а кога станав жена продолжив исто...
Лудилото може да се нарече сон на оној што е буден.
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2011 во 10:56
drag idi vidi samo da te pozdravam i se nekako na brzanje mi ide zivotot
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2011 во 12:29
Драг мој... големо%20гушкање

Денес кога станувам модератор
давам чесен Идивидовски модераторски збор
Дека верно ќе пишувам и работам и ќе бидам добар форумџија
Дека ќе го сакам нашиот форум Идивиди
дека ќе ги развивам толеранцијата и мирот и идеите за кои се борат нашите админи
Дека ќе ги ценам сите луѓе на форумов кои сакаат онтопик постови и то...

Вака беше???? трепкање

Драг мој... јупИИИИИиииголема%20насмевка
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2011 во 13:17
Драги ...

Мило ми е за volkswagen ... Честито ... редно беше .. заслужи ...
Во исто време жал ми е за Schatzii .. ама се надевам дека уште долго ќе ја читаме тука ...
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
The_Boss Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GFX Designer

Регистриран: 31.Март.2010
Поени: 948
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The_Boss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2011 во 16:44
драг идивиди
ја користам приликава да му честитам на волксваген
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Февруари.2011 во 19:42
Бабичке... Бос... големо%20гушкање благодарам на честитките големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2011 во 20:26
Драги Идивиди... трепкање  Ме немаше долго да гушам по твоиве страници....
Глеј шо че ти кажам...
Иако моторот не ми претставува посебна сатисфакција , сепак не сум слезен од него иако немам возачка ни за точакцрвенеење  Се надевам во најскоро време на Стокец Скала 55ка или Југо 55ка.... ама че видиме ,здравје...

И , за чудо , толку ... не зборувам повеќе за коли во овај пост... ниту за мотори...

Вчера , брат, учев социологија... ми летнаа мислите , се вратив 5-6 месеци уназад... си се думав... думав .... и туку едно време сврескав, баш како Милчин на Еднооки:  АБЕЕее аааааааааааааааааа .... аааа абе абее аааааааааа... едно 20тина пати така. Не можев да дојдам до збор... не можев да најдам соодветен збор како да се наречам пошто од една страна се осетив бескрајно глуп , а од друга почувствував едно „така требаше да биде - видиш?“ си го открив најголемиот пропуст до сега... 
Како тогаш не ми пресече мозокот.... 

Уф.... потоа почнав да се смеам до бескрај на тоа што врескав ко будала претходно.... Лелеее си реков, утре кога ќе му кажам на другариве ќе се пукниме од смеење... 
Па потоа почнав да размислувам колку ми се драги двајццата мои другари и колку многу имаат до сега направено за мене , а богами и јас за нив два пати по толку..... Безразлика... не се штедам кога се тие во прашање...

Сватив и колку си се запоставив самиот себеси.. (ништо ново, ама дефинитивно си се потсетив).... можеби е крајно време да го напуштам (привидно) моево друштво од секојдневието и да се фрлам во потрага на нешто ново...  безразлика... цура, точак, ламела за Рено 4 , професионално стрелаштво, готвење, ангарија или поправање кецови....  има време, ќе одлучам... само сакам задоволството да биде големо , а вложувањето максимално за да ми останува помалку време за размислување банални ствари...

Чекам да се открие една бобмастична случка, т.е. фраеров шо плетка да излези на површина за да направам еден скандал пред фајронт голема%20насмевка

хммм... оваа плавава малава ме збуни... шо ли ќе и сум сеа?
Ако бе... убаво е... многу поубаво од професионално стрелаштво...
Пуф среќа

Изменето од volkswagen - 22.Февруари.2011 во 20:29
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2011 во 22:37
Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

Драг мој... големо%20гушкањеДенес кога станувам модератордавам чесен Идивидовски модераторски зборДека верно ќе пишувам и работам и ќе бидам добар форумџијаДека ќе го сакам нашиот форум Идивидидека ќе ги развивам толеранцијата и мирот и идеите за кои се борат нашите админиДека ќе ги ценам сите луѓе на форумов кои сакаат онтопик постови и то...Вака беше???? трепкањеДраг мој... јупИИИИИиииголема%20насмевка

Драг Идивиди
абе кај ја затуривме марамата за полагање заклетви...да му ја врзевме на детево на врат
Фолки,честитам дете,положи
ајт едно за добредојде
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2011 во 22:49
Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

Драг мој... големо%20гушкањеДенес кога станувам модератордавам чесен Идивидовски модераторски зборДека верно ќе пишувам и работам и ќе бидам добар форумџијаДека ќе го сакам нашиот форум Идивидидека ќе ги развивам толеранцијата и мирот и идеите за кои се борат нашите админиДека ќе ги ценам сите луѓе на форумов кои сакаат онтопик постови и то...Вака беше???? трепкањеДраг мој... јупИИИИИиииголема%20насмевка
chestitooooooo
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Февруари.2011 во 23:07
Драги моии...

Аниткее  големо%20гушкање Фала срцке...
Енџи... фала уште еднаш...двапатиш ор самтинг....

кафе немам пиено 3-4 дена...
амааааа... грлото болиии, само чајче сега тага

Драг Идивиди... Уживам во вакви ситуации...

Стојам на една рајска врата.. зад мене е срањето на земниот живот (односно она што беше претходно)... погледнуваш напред и си викаш: кое од овие ангелчиња е мое???  љубов љубов љубов
Драг Идивиди.. ОДБИРАМ АНГЕЛЧЕ!!!
Значи... да , пребирлив сум ,ама доста ми беше губење време... сакам да постигнам нешто повеќе во врска со љубовта.  Новоизбраното ангелче треба да биде ТОА Е ТОАтрепкање  Би било добро ако е година - две помала од мене , да делува женствено , не мора да е посебно „надарена“ , најважно е да биде слатка , со убави очиња и уста. Тоа би било тоа. Секако , доколку е во склад со моите морални норми...

Ако го исполнува секој услов до 70-80% тогаш влегува во потесен избор...

Ете така... модификациите после се добредојдени...

ама фрката додека да стигнам ќе биде интересна...

Ок... ајде ..
3..2...1... почнуваме голема%20насмевка
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Февруари.2011 во 16:01
Драги... да ти се пожалам овие два- три дена сум премногу загрижена и исплашена...ми се навртеа едни мисли, прво на најлошото помислувам
додека отидам на преглед само црни мисли ми се низ глава...ама ај валда не е толку сериозно ко што јас мислам...уфф

Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2011 во 06:33
Драг Идивиди големо%20гушкање 

честита ти Баба Марта бакнежголемо%20гушкање 

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2011 во 12:43
Драг идивиди...
Се осеќам претепано и страшно сум уморна и немам сила, што е доста невообичаено за мене. А и школово ќе ме пукне, мислам дека ќе испоцркам додека ги научам сите можни проклео комплицирани вени во телото. А...

Удри бриге на весељу. Тури му пепел. Ајт.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5556575859 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.