|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 5455565758 277> |
Автор | |
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E, to… |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
иначе , мене ме "кине" господинот милег....штета само што го нема почесто да не развеселува. |
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pljačka banke Nekoliko minuta nakon ponoći, pljačkaši su isključili sigurnosne Ušli su u osigurane prostorije banke, tražeći jedan ili dva puna novaca i raznih drugih vrijednosti koje su građani povjerili Na njihovo veliko iznenađenje, umjesto jednog velikog sefa u toj otkrili su stotine malih sefova. Vrlo brzo uspjeli su provaliti šifru jednog od tih malih sefova, unutra su našli samo kanticu pudinga... Kasnijom rekonstrukcijom sigurnosne audio kazete u banci, jedan od provalnika rekao je: - Pa dobro, barem nećemo ostati gladni ! Otvorivši drugi sef, iznenađenje je bilo jednako... i u njemu se kantica pudinga.. . Naravno, puding su pojeli... i nastavili U svakom sefu nalazila se samo jedna mala kantica pudinga. Nisu pronašli niti jednu jedinu novčanicu, dijamant ili bilo vrijednu stvar. Samo kantice pudinga. Razočarani tim otkrićem, provalnici su nečujno napustili banku ali razočarani i ništa bogatiji nego što su ušli. Slijedeće jutro, lokalne novine objavile su na naslovnici veliki
> JUTROS OPLJAČKANA NAJVEĆA BANKA SPERME U IRSKOJ!* |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidov sega na Tv
reklama od edna firma firmata se vika INFRA ROLODER ajde povtorete go imeto tri pati mnogu brzo uspeavte li???? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
abnormalen
Сениор ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако се концентрираш може и повеќе пати .
|
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dosol mazot pijan doma i naednas se slusnalo: buuuuuuum!
- Mazu, sto padna? - Kaputot, zeno! - Kako bre kaputot tolku da se cue???? - Pa bev jas vo nego!!!! |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
Nanicka
Нов член Регистриран: 04.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si bil makedonec vo Kina, pie sok vo limenka i ja frla vo korpa... pa eden kinez mu vika nemoj nie od toa brod ke napravime... a ovoj nasiot mu vika aj ti daj mi ja sestra ti pa jas odma ekipaz ke ti napravam....
|
|
Tesko mene bez tebe, uste potesko na tebe bez mene
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
......
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 5455565758 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |