|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 5455565758 240> |
Автор | |
LAV
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Цветко на уписи, по пат го сретнува другар му и му вика:
- Каде бе Цветко? - Еве да се упишам на факултет! - На кој бе Цветко? - На технолошки! - И што ќе бидеш кога ќе завршиш? - Технолошки вишок |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se fali germanecot ... - kaj nas takva tehnika imame ... skinata raka ... mu presaduvame vime ... em covekot si raboti ... em mleko ... francuzinot: - nie ako nekoj si go povredi organot ... mu stavame dve zrna grozje ... em si ima covekot "lesnichinja" ... em vino ... makedoncheto nemalo sto da kaze ... - nie vo makedonija ... ako na covek mu ja skinat glavata ... mu stavame tikva ... i chovekot normalno si zivee ... i posle go stavame gradonachalnik ... !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke napravam copy_paste ... mislam deka e interesno ... Jednog dana, seljakov magarac je pao u bunar. Zivotinja je satima tuzno plakala, dok je seljak pokusavao da dokuci sta da uradi. Napokon je odlucio - buduci da je zivotinja stara, a bunar ionako treba prekriti, nije vredno truda spasavati magarca. Pozvao je sve susede da dodju da mu pomognu. Svi su zgrabili lopate i poceli da nabacuju djubre u bunar. Magarac je shvatio sta se desava i poceo je ocajnicki da place. A onda se, na opste cudjenje, primirio. Nakon nekog vremena, seljak je napokon pogledao u bunar. Bio je zapanjen onim sta je video. Sa svakom lopatom smeca koje je pogodilo njegova ledja magarac je radio nesto zadivljujuce. Stresao bi ledja i popeo se jednu stepenicu vise. Kako su seljak i susedi nastavili da ubacuju djubre na zivotinju, ona bi ga otresla i popela se. Uskoro, svi su zadivljeno gledali u magarca, koji je zakoracio preko ivice bunara i srecno iskocio . > Zivot ce na tebe istresati smece, razne vrste prljavstine. > Trik kako da izadjes iz bunara je u tome da to otreses i popnes se preko toga jednu stepenicu vise. Svaka nasa nedaca je stepenica. Mozemo izaci iz najdubljeg bunara jednostavno ne posustajuci. Nikad ne odustaj! Otresi to i popni se jednu stepenicu vise . Zapamti pet jednostavnih pravila za srecu: > * Oslobodi srce mrznje - Oprosti. > * Oslobodi um briga - Vecina se nikad ne ostvari. > * Zivi jednostavno i ceni ono sto imas. > * Daj vise. > * Ocekuj manje > SADA ... > Dosta je bilo sranja... > Magarac se kasnije vratio, > i ugrizao seljaka koji je hteo da ga zakopa. > Posekotina od ugriza se inficirala i seljak je kasnije umro u agoniji, od trovanja. Zakopali su ga u bunaru. > PORUKA DANASNJE PRICE: > Kad uradis nesto lose i pokusas da sacuvas guzu, to se uvek vrati i ugrize te. Imas dva izbora... da se nasmesis i zatvoris ovu stranicu,ili da prosiris ovo dalje. |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
postariot brat
Сениор Регистриран: 20.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
In Srbija. The father comes home and after he rings the door bell his Son asks:
- Who is it, is it the baby-sitter? - No, it’s your mother-f**ker. |
|
Od iskona, do denes, a i vo vecnosta sekogas so nas e postariot brat Hristos, zosto se smiluva na nas i ni dade sansa da poveruvame, i da se nareceme ceda bozji.
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кралицата Елизабета, Џорџ Буш и Бранко Црвенковски заедно отишле директно во пеколот. По некое време, Кралицата рекла: - Ми недостасува Англија. Сакам да се јавам и да видам што прават сите луѓе таму. Завртила, разговарала 5 минути и го прашала Ѓаволот колку должи. - Пет милиони фунти, рекол тој, Елизабета напишала чек и му го дала. По некое време, Буш станал љубоморен и почнал да вреска: - Сега јас сум на ред! Да завртам во Америка и да ги прашам сите како живеат без мене! Завртил, муабетел 2 минути, прашал колку потрошил, Ѓаволот му рекол 10 милиони долари, овој напишал чек и се смирил. Бранко станал уште пољубоморен и државнички извикал: - И јас сакам! Сакам да видам што прават луѓето во Македонија! Сакам да разговарам со сите! Со мојот кабинет, со Шема, со Медо, со Коста, ма со сите! Завртил во Македонија, зборел, зборел, зборел... го фатило 2 саата муабет. Конечно спуштил и прашал: - Колку дужам? - Десет денари, рекол Ѓаволот. - Како тоа 10 денари? Ови разговараа само неколку минути па платија еден тон пари а јас за два саата само 10 денари? - Знаеш, кога вртиш од еден пекол во друг, тоа ти е локален повик. |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
the king
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 458 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bas jaki vicevi.
eve eden i od mene: odat dvajca starci vo park i edniot mu veli na drugiot: abe zede denes leb za gulabite? ne denes ce gi jadam bez leb. odgovoril drugiot... |
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dvajca kolegi na rabota ... edniot: - leleeee.... kako me boli glava .... drugiot: - ami zosto ne si odis doma ... gledas sefot go nema ... si zaminal doma ... ama eve go odma nazad .. - sto se vrati? - abe ... za malku sefot ke me fatese ... kaj mene doma e ... arno cevlite mu gi poznav ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
muabetele bogat i siromav covek... bogatiot: - imam zamok; - imam vila; - imam gliser; - imam ogromen televizor; - imam kablovska ... - i si gledame mnogu ubavi raboti ... - samo kakvi kvizovi ima ... siromaviot: - nemame nisto; - ama ubavo si ziveeme; - imame na sred naselba kupa so seno ... i si igrame kviz ... zenata ke ja stavi glavata vo senoto ... treba da pogodi koj e ??? - a i zenati idi na nasite kvizovi ... i bile pointeresni od tie na kablovskata ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoja devojka morala da im kaze deka zabremenila ... - kako ... od kogo ... vikale roditelite ... i go donela dechkoto ... a toj bil mnogu bogat i veli: - ne mislime da se zemame ... ama ako e zensko ke go obezbedam so: zamok; dve kuki; vila; gliser; limuzina a ako e masko plus i fabrika ... ama ako ima spontan abortus ... ke vi dadam 1.000.000 $ otsteta ... a tatkoto: - a ne ... pak ke ponovite se odnovo ... malku e grub vicov ... ama ajde ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sedi trpe u restoran i naracuva supa....
po nekoe vreme ide kelnerot so palecot vo supata i trpe mu vika: abe so ti e na tebe sto si go turil prstot u supata a ovoj mu vika: imam tumor na prstot i doktorot mi rece da go drzam vo toplo trpe: pa so ne go turis vo g'z kelnerot vika: pa do sega mi bese tamu |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekoj covek kupuval kamila ... i gi gledal na pazarot ... i odbral edna kamila ... i zel da ja java od bitola kon prilep ... da ja proba na otvoren pat ... ama zablezal deka nekako mu trokira ... i otisol vo servis ... majstorot nervozen : - sto mu e be ? - trokira ... - ami ti znaes deka trokira ... dete ... stavi ja kamilata na kanal ... i gleda majstorot ... pozadi ... auspuhot sivkast ... znaci dobro sogoruvanje ... go faka za menjachot ... dobar ... vleguva kako vo tikva ... i gleda vo jajcata bile zalepeni ... - abe tebe platinata ti e zalepena ... sega ... dete davaj tula ... i zel so dve tuli po jajca .... pljas ... i kamilata ripnala ... i pobegnala ... majstorot go kacil covekot na kanal: - leleee... abe ovaa pobegna ... kaci se na kanal !!! i na nego so tulite po jajca ... go steloval da ja stigni kamilata ... i covekot so 100 na saat zaminal ... majstorot: - abe na ovoj mu ja popraviv kamilata ... a mi pobegna ... dete stelovaj me i mene ... se kacil majstorot na kanal ... i deteto so tulite ... pljas - pljas - plas ... nego go steloval TURBO ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува фраер во полициска станица и им вика на сите цајкани дека се глупи.Овие не бе не сме.Фраеров вика
-Ај ке ви поставувам сеа прашања да видам како ке ми одговорите.
И овие добро ајде прашувај.
-Што е тоа мало,црвено,расте на дрво и се јаде?
Цајканиве лупаат глупости и никој од нив не погодил.
Фраеров
-Па тоа е цреша.
Цајканиве му викаат Дај бе нешо полесно.
-Епа добро еве ви полесно.Што се тие две мали црвени,растат на дрво и се јадат?
Цајканиве пак погодуваат и никако да погодат.На фраеров му пука филм
-Па тоа се две цреши.
Цајканиве му викаат Дај нешо ЕПТЕН лесно.
-Епа добро ај што е тоа што ја влече коњската кола?
Мртва тишина и само еден цајкан
-А да не се три цреши?
|
|
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на запад имало можност жените да си купат маж ... и на првиот спрат имало мажи сто само работеле .... но жените не биле задоволни само со тоа ... се качувале на втори спрат ... тука мажите работаат ... и мијат тањири ... нагоре тука мажите работаат ... мијат тањири и многу се симпатични (???) .. и така нагоре нагоре ... и на последниот спрат пишува... Вие сте 3539 особа која ништ не и се допаѓа ... на овој спрат нема мажи !!! Исто така имало и можнос мажот да си купи жена ... на привиот спрат ... се знае домаќинки ... на вторитот ... домаќинки и задоволни од сексот ... и мажите не се качувале погоре ... нека дремат жените ... !!!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој човек со син му студент ... отишле на факултет ... и за да положи го зеле телето ... ама иди полицаец... - што правиш тука ? - еве чекам нешто .... - а што е ова ??? - МИТО ... - како бе МИТО гледам дека е ТЕЛЕ ... - А ... ТЕЛЕТО Е ГОРЕ ПОЛАГА ... !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 5455565758 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |