|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 5455565758 100> |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди... Колку ли само убаво звучи /изгледа на прв поглед.... а ако почепкаш детално станува страшно... ако не одам Италија годинава, тогаш в година заедно ја и ти ќе ојме... евентуално уште некој од форум
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
карисимо, јас си бев во италија,.... затоа ти викам,,... МОРАШ да одиш.... МОРАШШШ
п.с. да напоменам дека не одбивам да отидам пак |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди
конечно малку одмор. ...... К О Н Е Ч Н О!!!!
Сега малку ќе се дружам со тебе и со твоите нови и стари членови ( ми недостигаше искрено да ти кажам ), па ќе гледам некое добро филмче, па ќе читам книга ( да видам што добро напишала Даниела Стил овојпат )
Ај лав ју
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди ...
Многу е тапа кога мајката на цурата која ја сакаш ќе ти пише на фејсбук дека постоела некаква пречка во односот на нејзината ќерка ... и воопшто нишо не разбрав...=| |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DI.
E da ti kazam dosta mi e od se'. Ama...ama,.. Smaceno mi e veke, da sum kriva za se sho se slucuva okolku mene, eeej! Drska ke sum, drska i ladnokrvna. Samo taka zasluzuvaat. A dali ke mozam? Ne veruvam, ne veruvam. Toa sho drugo da ti kazam, nemam nishto za falenje, osven za zalenje, a ne sakam da te rastazuvam. Ajde kiss4inja. |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драги
После 45 дена ете ме. Само да те видам... и да покажам дека сум жива. Е да, ми фалеше, ама ми требаше одмор |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DI,
Jas da ti kazam deka go smeniv mislenjeto, i ne me interesira koj sho misli. Ni koj se luti. Nishto. I nogata me boli uste. :( |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi....umorna sum od sve veke.... duri i od tebe u posledno vreme ...
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каро,....
биваше ли ова да ми се случува кога надвор е толку убаво времето |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг мој... мистер Кокиче се разбуди од зимска депресија... овај де, зимски сон....
Станав во 12:44 и сега се ми е многу убаво... Од сабајлево веднаш дојдоа да ми понудав скутер Трува за крнтијата (изборот е паднат, задоцнети се ).... Слушам Кејптаун и се сеќавам на стварите што ми се десиа во еден ист ваков весел ден како на убави ствари кои, ете, така требало да бидат... драг идивиди.. убаво е |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
драг мој Идивиди
денес сум ти за никаде |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Мој.. го мажив аудиот.... празен ми е сега дворот без него... после 2 години размазување што и дадов , сега ја нема колата... уште полошо, ми кажаа дека уште по пат кон дома ја раскапале задницата
Сега ко за утеха ми се најде Баотиан ... ама не е тоа што сакав да биде... Го заебав синтисајзерот,го заебав палењето на моторот,заебав се што дофатив вчера... денес сум депресивно расположен.... абе баш ко у песнана: ја имам само једну несречу , уништим све што дотакнем ... тупа работа |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ахх ... Драги
Ништо нема смисла ... ништо. Мачно ми е веќе. Едни од Белград викаат по мене, други од Скопје, трети од трета страна. Никогаш не сум се чувствувала толку празно. Дупка .. бездна .. Секој ден од глуп - поглуп. Чекам .. а што чекам?!? Чекам да дојде април .. може и мај .. да одам .. да се одморам .. да го тргнам овој товар од мене. Тешко ми е. Али кој да ме разбере. Како и секогаш, така и сега .. сосема сама. Никој не се ни труди да ме разбере. Не ни може. И што ќе ми се убави зборови .. кажани .. без да бидат помислени. Постапки .. направени .. без да бидат посакани. Денови поминати .. без да имаат некакво значење. Зошто ми се сите луѓе околу мене .. кога не вредат ни за пола човек. Зошто ми се сите совети .. кога и онака нема да бидат применети. Зошто? Има ли нешто убаво во моето секојдневие? Има ли за што да се радувам? Нема. Веќе нема. Па така и тука .. има ли никот мој некакво значење? Гајле му е на некого што ќе пишам? Му значи на некој моето мислење? На никого. Зошто воопшто се логирам? Зошто воопшто пишувам? Зошто воопшто постојам тука? И онака веќе се е .. бледо .. нема никакво значење. Убаво .. 45 дена ме немаше .. што ми требаше пак да се вратам? Ахх ... нема смисла. Немам што да правам тука .. ама тука сум. Зошто .. ни јас не знам. До следно читање ... |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бабичке... од кај знаеш дека нема едно детиште што наоѓа бистри мисли и инспирација во многу твои постови????
аналогно на она „за секоја роба има купец“ ќе ти кажам нешто... Престанав да му досдувам на Драгиот Идивиди мислеќи дека сето тоа е непотребно, ама добив порака во која што пишуваше : а бе дај чкртни нешто во Драг Идивиди, одамна се немам насмеано од тебе... Воопшто не очекував некој да ги чита барем некои од сите тие глупости што ги пишувам, но ете имало... Многу губи Идивиди со секој форумџија на кој престанува да му значи.... немој никогаш... ама баш никогаш да си заминеш од форумов, што ќе правиме без тебе... Ела ваму да те гушнам... |
|
Внеси реплика | страница <1 5455565758 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |