IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Драг ИДИВИДИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Драг ИДИВИДИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5354555657 100>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2011 во 16:35
Драг Идивиди... избор за помала загуба.... ако си и на некоја „кола“ апсолутно прв сопственик , нема да ти биде баш толку лесно да се разделиш од неа , освен недај боже во случај како од приказната...

И, драг идивиди... почнав да уживам во Звонко Богдан, скршени чаши и мнооогу вино....  чудно ми еголема%20насмевка
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2011 во 22:10
Драг идивиди...
Кој како си ја наредил. Или така нешто беше тоа што од време на време ми го збореше баба ми. Гледаш, никогаш не ни помислував на тоа дека жената ќе каже нешто паметно во својот живот.
Ондак, животов е океј, и ова овулацијава е ептен супер -прави да ми дивеат хормоните и да бидам лоша... бајаѓи лоша.

А ти ми стануваш по малку досаден и монотон, ама и тоа е океј... ваљда...

Идивиди... god bless you.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2011 во 21:52

Драг ИДИВИДИ, ај расони се голема%20насмевка
Доста ти беше хибернација овие два дена...бакнеж

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2011 во 22:02
Ха ха хааа радувај се драгичко, се прибираат еден по еден.
Активни корисници
Активни%20корисници Вкупно има 140 Активни корисници онлајн, 118 Гости 22 Членови
Членови онлајн: pillot, емил, marsovec, krkovicka_mala, Анастеа, sneska_v, Schatzii, Tiggy Vicious, deranger, lav4eto, mamamd, Македон, novace, сашо, LjS, dejan13, Gorazd777, Messenger, Генерал Митре, buterflym, ПодВодно, stigma04

Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јануари.2011 во 22:04

Драг Идивиди, мило ми е што повторно си добро, најверојатно си фатил некој грип голема%20насмевка среќа брзо заздраве и се врати во нормала...

што би правеле без тебеголемо%20гушкањељубов
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Јануари.2011 во 16:23
Драг Идивиди.... ме наваса фаза на „купување кола“... фина , интелигентна , не многу возена.... Па ќе частам ако се подновам...  голема%20насмевкатрепкање
трепкањеголема%20насмевка
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2011 во 07:14
Драг идивиди

се заљубив.....пак! љубов  ( мислам дека е обострано овојпат ) задоволство

Wish me luck, полагам за некој час!

п.с. и денес ќе одам да го видам, да размениме неколу зборови и неколку погледи голема%20насмевка

Чаоооо...оо.о.о.о.о.о.о

You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
Ѕвончица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ice Cold.

Регистриран: 07.Август.2010
Поени: 448
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ѕвончица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2011 во 15:59
Одвај те вклучив. Ај мисед ју.

Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2011 во 16:19
Драг идивиди...интересно створење си тиголема%20насмевка

кој те измисли браво за него....големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2011 во 22:26
Драг Идивиди,....

мора да ти е ѓаволски чудно што некои чудаци,... т.е. ние,.... ти се обраќаме цело време.... штета што си само еден добро вклопен софтвер.....
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2011 во 00:49
Идивиди, многу ме мрзи да пишувам на тебе во последно време а слабо и те читам. Инспирација ми е 1 а желба 0.
Штознам зошто така....
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јануари.2011 во 02:21
драг идивиди...  што требало да се каже, кажано е, зарем сакаш и тука да и повторувам?
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2011 во 15:34
Драг мој.... Пинки почна да го гледа Тито на сите страни...

абе ме натиснала некоја се непродуктивност, убиствена работа... милион ствари... овај со оваа, онај со онаа, онаа со онаа.... се ми лета покрај мене, а ништо не можам да зграпчам за да направам чудо, спектакл или скандал... како некогаш во старите добри времиња. Можеби...сепак не е тоа проблем... да бе, реализација недостасува. Инаку потполно знам што и фали на таа малата од другарот, дали да одам на седумдневна во Италија, зошто се заљубив у Ватрени Пољубац , како да ја скарам таа малата со тој од ...онаму.... , што да направам за да ми се тргнат „питомциве“ околу мене , точно знам како да го наместам моторот 1.6 на Шкодата и зошто ко че ми дојди да вриштам сите ми се пулат на Г-6изненадување
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Јануари.2011 во 19:34
Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

Драг мој.... Пинки почна да го гледа Тито на сите страни...абе ме натиснала некоја се непродуктивност, убиствена работа... милион ствари... овај со оваа, онај со онаа, онаа со онаа.... се ми лета покрај мене, а ништо не можам да зграпчам за да направам чудо, спектакл или скандал... како некогаш во старите добри времиња. Можеби...сепак не е тоа проблем... да бе, реализација недостасува. Инаку потполно знам што и фали на таа малата од другарот, дали да одам на седумдневна во Италија, зошто се заљубив у Ватрени Пољубац , како да ја скарам таа малата со тој од ...онаму.... , што да направам за да ми се тргнат „питомциве“ околу мене , точно знам како да го наместам моторот 1.6 на Шкодата и зошто ко че ми дојди да вриштам сите ми се пулат на Г-6изненадување

драг идивиди, ако фолксваген не отиде во италија ќе му ја скинам главата

и се убаво денеска, ама снегот за викенд дефинитивно не требаше
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5354555657 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,533 секунди.