|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 5354555657 100> |
Автор | ||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Драг Идивиди... избор за помала загуба.... ако си и на некоја „кола“ апсолутно прв сопственик , нема да ти биде баш толку лесно да се разделиш од неа , освен недај боже во случај како од приказната...
И, драг идивиди... почнав да уживам во Звонко Богдан, скршени чаши и мнооогу вино.... чудно ми е |
||||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Драг идивиди...
Кој како си ја наредил. Или така нешто беше тоа што од време на време ми го збореше баба ми. Гледаш, никогаш не ни помислував на тоа дека жената ќе каже нешто паметно во својот живот. Ондак, животов е океј, и ова овулацијава е ептен супер -прави да ми дивеат хормоните и да бидам лоша... бајаѓи лоша. А ти ми стануваш по малку досаден и монотон, ама и тоа е океј... ваљда... Идивиди... god bless you. |
||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Драг ИДИВИДИ, ај расони се Доста ти беше хибернација овие два дена... |
||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ха ха хааа радувај се драгичко, се прибираат еден по еден.
|
||||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Драг Идивиди, мило ми е што повторно си добро, најверојатно си фатил некој грип среќа брзо заздраве и се врати во нормала... што би правеле без тебе
|
||||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Драг Идивиди.... ме наваса фаза на „купување кола“... фина , интелигентна , не многу возена.... Па ќе частам ако се подновам...
|
||||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Драг идивиди
се заљубив.....пак! ( мислам дека е обострано овојпат ) Wish me luck, полагам за некој час! п.с. и денес ќе одам да го видам, да размениме неколу зборови и неколку погледи Чаоооо...оо.о.о.о.о.о.о |
||||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||||
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Одвај те вклучив. Ај мисед ју.
|
||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Драг идивиди...интересно створење си ти
кој те измисли браво за него.... |
||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Драг Идивиди,....
мора да ти е ѓаволски чудно што некои чудаци,... т.е. ние,.... ти се обраќаме цело време.... штета што си само еден добро вклопен софтвер..... |
||||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Идивиди, многу ме мрзи да пишувам на тебе во последно време а слабо и те читам. Инспирација ми е 1 а желба 0.
Штознам зошто така....
|
||||
Beauty fades, dumb is forever
|
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
драг идивиди... што требало да се каже, кажано е, зарем сакаш и тука да и повторувам?
|
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Драг мој.... Пинки почна да го гледа Тито на сите страни...
абе ме натиснала некоја се непродуктивност, убиствена работа... милион ствари... овај со оваа, онај со онаа, онаа со онаа.... се ми лета покрај мене, а ништо не можам да зграпчам за да направам чудо, спектакл или скандал... како некогаш во старите добри времиња. Можеби...сепак не е тоа проблем... да бе, реализација недостасува. Инаку потполно знам што и фали на таа малата од другарот, дали да одам на седумдневна во Италија, зошто се заљубив у Ватрени Пољубац , како да ја скарам таа малата со тој од ...онаму.... , што да направам за да ми се тргнат „питомциве“ околу мене , точно знам како да го наместам моторот 1.6 на Шкодата и зошто ко че ми дојди да вриштам сите ми се пулат на Г-6 |
||||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
драг идивиди, ако фолксваген не отиде во италија ќе му ја скинам главата и се убаво денеска, ама снегот за викенд дефинитивно не требаше |
||||
Внеси реплика | страница <1 5354555657 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |