IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Што читате моментално
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што читате моментално

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5152535455 163>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Aisha Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Локација: Palestine
Статус: Офлајн
Поени: 1119
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Aisha Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 00:19
E ova ne ti trebase. Sworc sum, posle saemov....sega ke moram da odam i da ja kupam i taa kniga....
Eh mare mare......
Sepak fala ti very much za ovaa informacija

Изменето од Aisha - 24.Април.2008 во 00:20
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 00:24
големо%20гушкање
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Luna83 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2008
Поени: 319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Luna83 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Април.2008 во 00:58
Tajni za zivotot koi sekoja zena treba da gi znae od Barbara De Angelis.i sega za sega mi dava korisni soveti
Кон врв
Album Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2006
Поени: 195
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Album Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 15:39

维基百科目前还没有与此同名的条目。您可以:

Изменето од Album - 05.Мај.2008 во 16:50
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 17:52
Толкување на соништата - Фројд, бавно ми оди, ама не по моја вина Министерство за образование и владата се виновни.
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 19:46
Originally posted by Monuska Monuska напиша:

Толкување на соништата - Фројд, бавно ми оди, ама не по моја вина Министерство за образование и владата се виновни.

Еј, значи си ја купи од Саем, како што ти препорачавме!!! Леле слатка таа!!! А што тешко Те сјебаа овие што треба да полагаш и матура и приемен, па немаш време да ги читаш убавините????   

Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 20:39
Денот на пчелите-Томас Санчез
Кон врв
Valeta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 24220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 20:53
Dijagnostika na karmata - Ljubovta S.N. Lazarev
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2008 во 21:53
Originally posted by james dean james dean напиша:

Originally posted by Monuska Monuska напиша:

Еј, значи си ја купи од Саем, како што ти препорачавме!!! Леле слатка таа!!! А што тешко Те сјебаа овие што треба да полагаш и матура и приемен, па немаш време да ги читаш убавините????   

Да си ја купив и тоа замисли за малку ќе ја промашев, среќа ја видов пред излегување, ќе си излезев разочарана Да баш ме сјебаа овие со матурава ретко кога имам време да читам како што треба Ама ќе биде Ако не друго ќе се изнауживам во убавините летово
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2008 во 00:07

Баш ми е драго Монушка!

За да не бидам оф-топик еве ќе кажам дека се уште читам стручна литература!!!!

(гледаш Монушка не си единствена што не може да го чита она што сака)

Изменето од james dean - 06.Мај.2008 во 00:08
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2008 во 00:58
Site citaat .. pa eve i jas citam po forumi sto citaat lugeto... тага
Da vidam kolku materijal mi se nasobralo za ucenje...
Ako, ako... samo vie citajte... ke ve stignam jas vas..голема%20насмевка

Изменето од anastea - 06.Мај.2008 во 02:32
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2008 во 10:20
shto moze da t uchish na trieset i sedum godini(ushte!),....koj znae!збунетост
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2008 во 10:56
Originally posted by brza brza напиша:

shto moze da t uchish na trieset i sedum godini(ushte!),....koj znae!збунетост

Mozes da ucis i na 97 ako ti se uci, a so moite 37 seuste ne mozam da kazam deka se sum naucila (kolku mnogu i da sum procitala).. A ti ako mislis deka se znaes i deka nemas potreba od ucenje (na kolku i da si godini), togas ostani si tamu kaj sto si i uzivkaj si vo svoeto "znaenje"!..голема%20насмевка
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2008 во 11:23
miss piggy,....ne sfati,...ama,neka ti bide,...намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5152535455 163>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,594 секунди.