![]() |
|
Поддршка за А1 Телевизија? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4950515253 84> |
Автор | ||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne gi gledam tie programi. Ako mozhesh da mi posochish dokument vo koj pravobranitelot (ne nekoi novinari, komentatori ili lugje od ulica) tvrdi deka pritvorenite lica se vinovni bez sudenje? Изменето од Анастеа - 06.Февруари.2011 во 18:02 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
Ne si svatila nishto. ![]() Shtom pochna da mi stavash vo usta zborovi koi nikogash ne sum gi napishal, koga mi imputirash raboti koi ne samo shto ne sum gi izustil i ne gi prifakjam, tuku ne mi pagjaat nitu na um, togash toa e dokaz deka mozhebi chitash, no ne razbirash... ili poradi nekoja prichina ne sakash da razberesh shto pishuvam. Ednostavno, sfakjash onaka kako shto miluvash. ![]() Изменето од Анастеа - 06.Февруари.2011 во 18:11 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
BoaVista ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 124 |
|
Епа врати си ги снимките што се случуваше и кажуваше на Сител и Канал 5 кога се апсеа обвинетите и ќе си најдеш докази колку сакаш. Изменето од Анастеа - 06.Февруари.2011 во 18:02 |
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
Pa samo jas te citiram tri pati kade TI lichno pishuvash kako se vinovni. Messenger ti li si ili nekoj drug pishuva vo tvoe ime ? Изменето од Анастеа - 06.Февруари.2011 во 18:01 |
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
![]() |
||
BoaVista ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 124 |
|
Прогуглај, ќе го најдеш. |
||
![]() |
||
|
Те читам јас многу добро и ти ја сфаќам поентата. Вртиш сучиш, а целиш кон ова -ако женава учествувала во криминалот на Велија ако и е се што и се случува, море и малку и е. Па нели е криминалец. Напишав јас, ајде да ги обесиме на плоштад. Изменето од Анастеа - 06.Февруари.2011 во 18:10 |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
Дај линк да видам што правилник е тоа , баш ме интересира ![]() |
||
![]() |
||
VaZoLjIN ![]() Група ![]() ![]() господ Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 55 |
|
Ок Ок нека ја остават да работи (само кај тебе) ќе гледаш вести у двор (во живо) LOL |
||
![]() |
||
|
Mozhesh ova da go dokazhesh, deka privedenite i pritvorenite vekje se proglaseni za vinovni? |
||
|
||
![]() |
||
|
Во нашата држава се е обратно.
Прво се ставаат лисици и се прогласуваат лица за виновни, па после им се суди. Прво се чека некоја бремена жена да го изгуби бебето, па после се пушта во домашен притвор. ![]() Апсурд до апсурд |
||
![]() |
||
|
Прочитај го правилникот(подзаконски акт) кој го напишал судијата Јани Нича, истиот оној судија кој го продолжи притворот на бремената жена. |
||
![]() |
||
|
Devojko, ne me chitash... Ne sum pripadnik na nikoja partija i nikogash ne sum rekol deka pritvor e dokaz deka nekoj e vinoven. Sum rekol deka vo site drzhavi po zakon se pritvaraat i se zatvaat bremeni zheni. Za bremeni zheni se izdava sudska odluka pritvor isto kako i za nebremni zheni, kako za mazhi i za maloletnici, koga postoi osnovano somnenie (naodi i dokumentacija) za nivno nezakonsko deluvanje. Изменето од Анастеа - 06.Февруари.2011 во 18:09 |
||
|
||
![]() |
||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
|
Каде пишува дека жената морала да биде пуштена во куќен притвор затоа што била бремена? Дали може да посочиш точни одредби? |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
А1 НЕ Е ПОД ИСТРАГА..така изјави лани директорот на УЈП и портпаролот на Владата,не јас.
ама ако се,а во процес на истрага се дури и А1 по ново,велам дека има други можности за обештетување..пример кауција,домашен притвор ...привремена блокада за отуѓување на имот и сл...а не вака! е сега дали фирмите имаат имот или не..тоа е до законот кој кај нас дозволува регистрација на фирми и потоа несвојствено на тоа што работат и колку работат а скоро сите баратаат со суми поголеми и сто пати од вкупниот имот што е на располагање,е сосема друга работа..ние овде тоа го викаме...ДУПКИ ВО ЗАКОНОТ.Велија можеби ја видел дупката и си ја пополнил со 15 мил...а дали ќе ја наплатат од него ..незнам.Сите ние и во овој случај ќе си платиме како и досега..КАКО НА ТУПАН!Не ни е прв пат.И за жената,доколку тужи,гарант ќе добие...и пак НИЕ ЌЕ ПЛАТИМЕ за неукоста и заебанциите на некои од судиите. ТОА Е ТОА....НАРОДЕ. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4950515253 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |