![]() |
|
Љубовта може да не убие??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 10> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
беценевем не ги навредувај членовите!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
becenevem, за какви папучари збориш?
![]() иначе темава нема врска ниту со рајот
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
da nema vrska
no ti ja pravis da e religiozna tema ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
pozdrav za site,se izvinuvam sto predizvikav reakcii...
religija, ljubov,megucovecki odnosi,...malku ja pobrkavme rabotata. do utre |
|
people are strange
|
|
![]() |
|
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Од кога зборот "чорапа" има и религиозно значење?
![]() |
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
дечки јас не можам за жал да седам цела вечер и да бришам оф топик постови пошто сум утре на работа...смирете ги страстите приберете чорапите и задржете се на темата ...секој со своето мислење нека се води со кавга и навреди од типот на беценевем нема да го наметнете своето мислење...поздрав
|
|
|
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
vo pravo si, zatoa i go editirav povtorno naslovot na temava. potocno, go prefrliv od druga tema za da otvoram nova se so cel da ne se "rasipe" prethodnata. a kako sto gledam, ne sum zgresila sto sum ja otvorila ovaa tema, se iznacitav na mnogu ubavi postovi od ekaterina, bluprayer, i dr. se nadevam deka bluprayer nema da izbrise del od postovite, prekrasni se. pozdrav ![]() Изменето од connected - 15.Октомври.2007 во 09:14 |
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
zdravo connected, samo sto ja procitav tvojata poraka i se soglasuvam deka na temava moze da se procitaat dobri postovi, iskreni i jas ja zamoluvam bluprayer da na brise.
fala mnogu sto ti se dopadna moeto iskustvo. |
|
people are strange
|
|
![]() |
|
срцки темава е супер и бришам само тоа што е надвор од тема, нормално...продолжете со постирање темава ми станува една од омилените...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
i na forumov zapoznav eden mnogu interesen covek, mnogu inteligenten,sestran,mnogu me kara,mnogu mi dava...
|
|
people are strange
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Kako i da e, nema zena sto so tekot na vremeto nema da stane gledacka so sekoe utrinsko kafe...kade ke go gleda mazot popreku...
|
|
![]() |
|
попреку??? зашто така мислиш?
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
e pa sekogas svoeto zdosaduva i mu se naoga mani...a sekogas postoi misla deka mozelo poinaku so poinakov ...sto mislis godinata sto sto se hrani ?...so ljubovta !...a godinite ? ....
|
|
![]() |
|
krin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
a nasjloso e koga znae da boli
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |