IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Каков е статусот на БОРЦИТЕ од војната 2001
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Каков е статусот на БОРЦИТЕ од војната 2001

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 51>
Автор
Порака
Boogie Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Регистриран: 26.Октомври.2005
Статус: Офлајн
Поени: 10652
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2007 во 23:40
Убаво му кажа Бутел,а ти калпазан ако толку ти е убаво у Словенија остани си таму и жив и здрав у Македонија немора да се враќаш,нема потреба што да се замараш со било кој политичар едноставно гледај си ги Словенците и пази да не ти го свирнат па уште поубаво да не ти бидеLOLLOLLOLLOL

Изменето од Boogie - 06.Јуни.2007 во 23:40
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2007 во 00:36
ne e strashno ako tamu mu go svirnat,.....strashno e shto doma ti go svirnuvaat,...i toa sekade kaj shto ke stignatLOL
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2007 во 01:11
Не бе словенците се склони на свирнување тоа им е во крвта нели гледаш какви се сите педерастичниLOLLOLLOLLOLLOL

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2007 во 01:22
a,da ne si mi bil ti i vo slovenija,..pokraj usa,...japan,......zatoa ke ti veruvam na ova shto sega go kaza,....ama ,samo na ova..LOL
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2007 во 01:47
Да сум бил на радна акција у словенија,ама тогаш бев мал и само надгледував
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2007 во 01:55
pa kolku si be, star sega?!,...50?,....takvi akcii nema veke 30 i kusur godini
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2007 во 02:35
ЈАС ВЧЕРА НАПОЛНИВ 31Г.LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Калпазан Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Јуни.2006
Локација: Slovenia
Поени: 466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Калпазан Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2007 во 06:15
Originally posted by Boogie Boogie напиша:

Убаво му кажа Бутел,а ти калпазан ако толку ти е убаво у Словенија остани си таму и жив и здрав у Македонија немора да се враќаш,нема потреба што да се замараш со било кој политичар едноставно гледај си ги Словенците и пази да не ти го свирнат па уште поубаво да не ти бидеLOLLOLLOLLOL

Ај Буги, не заебавај.
На Бутел и одговорив, пошто ме нарече товариш...
Како и ти, ме прекорува што од тука продавам памет....
Има право, донекаде, ама, јас бев тука уште кога рикна Југославија.
Инаку, овде не е како што беше. Сега е слазено пониско, ама не е толку лошо каго во јужните бивше републики.
А ќе се враќам таму, сигурно.

Македонија - Моја Дежела
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2007 во 08:32
Vo Slovenija loso, ma znaes, odamna pomina vremeto koga mozea da se plasiraat nevistini, sega sekoj mnogu lesno i brzo moze da proveri i sam da vidi se.

A i nemoj mene da mi kazuvas za Slovenija i zivotot tamu, samo se cudam kako ti ne si poprimil od nivnata kultura barem malku, tuku bas kako od Dzon kenedi da pisuvas.

Bugi kaj pa ti si bil na akcija, poslednite bea koga jas imav 12-13 godini, ti tek si se rodil
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Слобода или Смрт

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boogie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2007 во 12:01
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

Vo Slovenija loso, ma znaes, odamna pomina vremeto koga mozea da se plasiraat nevistini, sega sekoj mnogu lesno i brzo moze da proveri i sam da vidi se.

A i nemoj mene da mi kazuvas za Slovenija i zivotot tamu, samo se cudam kako ti ne si poprimil od nivnata kultura barem malku, tuku bas kako od Dzon kenedi da pisuvas.

Bugi kaj pa ti si bil na akcija, poslednite bea koga jas imav 12-13 godini, ti tek si se rodil

Бутел бидејки сигурно не си видела книшка од радна акција ке ја скенирам и ке ти пуштам да видиш барем како изгледа,АБЕ ЈА ТИТОВ ПИОНИР СУМ БИ ТИ ШТО МИСЛИШLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2007 во 12:06
Originally posted by Baron Baron напиша:

Originally posted by beleg beleg напиша:

Lele bugi stvarno osvestuvanjeto ke ti bide teshko eden denWink

Kako sto trgnaa rabotite, moze i ne ke mora da se osvestuva.
Toa znaci deka nekoj se spravil so neprijatelot na nasite braniteli.
I toa od srce i go poskauvam na Makedonija
I na site makedonci.

zar stvarno ushte veruvash vo ovaDisapprove
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2007 во 16:20
АБЕ ЈА ТИТОВ ПИОНИР СУМ БИ ТИ ШТО МИСЛИШ

i da vidam nema da mi se veruva
Кон врв
Nee*amAnderskor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Ноември.2005
Локација: Canada
Поени: 291
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Nee*amAnderskor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2007 во 16:39
LOLLOLLOL JEbiga, pricinata za nagliot pad na natalitetot na YU, duri i raspadot e zatoa sto pocnaa na akcii da prakjaat deca za teoretsko obrazovanie - posmatraci, namesto vistinski prakticari i akcijasi...LOLLOLLOL
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
Кон врв
Baron Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Септември.2006
Поени: 92
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Baron Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2007 во 04:03
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

Kaj pisuva deka e loso?
Ti vika, poarno od Makedonija i Srbija, ama poloso od vremeto na SFRJ...ako sum go razbral pravilno.
Ne se zali, ti vika, saka da se vrati, zasega ne moze.
Sto si mu se uzvijala tolku nego?
A ti od kaj znaes tolku mnogu za Slovenija?
Da ne ti e tamu vujko-gradezen rabotnik?

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.