|
Колку веруваш во својата другарка |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | |
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa veruvum i toa NOGO ali sepak trebe da sa ima nekoja rezerva oti vie lugeto sekoj den iznenadavat i ne znajs so mozis da ocekavis i od sopstven roditel a ne pa od drugarka.. Sfakte? sepak imajte si rezerva i ne veruvajte tolko nogo.
|
|
LIPS
Група Регистриран: 28.Септември.2007 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Porano veruvav mnoguu, a sega veruvam se pomalku
Изменето од LIPS - 24.Октомври.2007 во 03:27 |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи колку jа познаем.Колку повеке jа познаем толко повеке и верувам.....
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jас нмам другарки...ете толку...
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam bezrezervna doverba i nemozam da zamislam da sum sama bez drugarka na koja mozam da i se doveram,da me soslusha ,da me posovetuva.
Prijateli/ki mozesh da imash bezbroj,ama da imash vistinski drugar na deneshno vreme e prava retkost ,no voedno i vistinsko bogatstvo. |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tolku kolku sto treba za da se nareceme deka sme drugarki, a ne prijatelki! Pozzz do nea...
PS samo se prasuvam sto bara ovaa tema vo ljubov!? |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas nemam drugarka
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и jас..ни една...
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу.Ако не и верувам нема да ми е другарка. |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ic
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во принцип не им верувам на жените... иако имам другарки во кои што можам да бидам 100% сигурна, сепак не сум... затоа што се познавам себеси... жена сум
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i veruvam,dosega ne me izneverila i mnogu si ja sakam
|
|
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На моите стари другарки бидејќи ги познавам ногу добро им верувам 90%, сепак оставам 10% за изненадување а сега имам само една пријателка и и верувам МНогу, ама НЕ Премногу.
На останатиот женски свет не му верувам воопшто, кога се работи за маж.
Многу се превртливи и поголемиот број доживуваат радикална трансформација во машко опкружување. Затоа Гард.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i drugarstvoto ne e kako nekogas...
mnogu sum pretpazliva komu veruvam i do koja mera..ne vazno dali e drugarka, prijatelka, koleska, bratuceda...ako procenam ili osetam deka nemozam da bidam sigurna, bariera i na distanca...od moeto dosegasno iskustvo mozam samo da kazam deka na drugarkite vo nekoi situacii iskrenosta mu e mnogu slaba strana...a nasproti toa sum imala i uste imam maski drugar od detsvo koj i posle tolku godini mi e drugar vo vistinska smisla na zborot...nemu mu veruvam mnogu!
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |