Испечати | Затвори го прозорот

Колку веруваш во својата другарка

Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Интима
Име на форумот: Љубов
Опис на форумот: Верност, другарство, страст, љубомора, мерак... или се’ заедно?
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=5896
Датум на принтање: 03.Декември.2024 во 02:45
Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com

Тема: Колку веруваш во својата другарка
Постирано од: laze
Наслов: Колку веруваш во својата другарка
Датум на внесување: 10.Декември.2006 во 23:19
Mnogu,sigurna sum deka nema da me predade,gi mznae site moi tajni,a i jas nejzinite.Ke bidam tazna ako prestaneme da se druzime!!!!!!!!!!!!

-------------
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!

Коментари:
Постирано од: anne
Датум на внесување: 11.Декември.2006 во 19:50
 100000000000000000000000000000%

-------------
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU???

Постирано од: joli
Датум на внесување: 11.Декември.2006 во 20:29
nema veruvanje na drugarki kolku i da se druzat sekogas megu sebnite rabotite gi iskazuvaat na nekoja treta licnost  i sekogas ima potajno ljubomorenjeBig%20smileBig%20smileBig%20smile

-------------

Постирано од: Emus
Датум на внесување: 11.Декември.2006 во 20:33
ic ne i veruvam bidejki taa e najgolema lazga, i sekogas ceka na nekoj da mu zabie noz vo grbot, ama ne gi kazuvam moite tajni na site, pa taa ne znae nisto za mene

-------------
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.

Постирано од: SkorpijA
Датум на внесување: 11.Декември.2006 во 20:54

Imam samo edna NAJdobra drugarka sto mi e kako sestra i znae kako disam, mnogu i veruvam i se nadevam deka sekogas ke bidat vakvi nasite odnosi....Drugite mi se ednostavno prolazna rabota i sekoja od niv do sega me ima zaebeno i razocarano...

-------------

Постирано од: dalija
Датум на внесување: 11.Декември.2006 во 21:21
 I veruvav 1000% i na kraj me predade ,site tajni sto mi gi znaese mn lesno gi prenese na drugi taka da veke ne veruvam nikomu osven na samata sebesi.vistinski drugarki NEMA ,sekogas ke se najde nekoj/a sto porano ili podocna ke te izdade za nekoja glupost ili od zavist.podobra drugarka od samata majka nemozaes da najdes.

MAMO TE SAKAMMM I MI NEDOSTIGASSSS

-------------
te sakam goceeeeee

Постирано од: Dana
Датум на внесување: 11.Декември.2006 во 22:37
Veruvam vo sebe a koga nemam sila za toa, koga ke mi dojde momentot na slabost, tuka se moite drugari, kao stolb mi se Approve

-------------
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />

Постирано од: BiG_kIsS
Датум на внесување: 11.Декември.2006 во 22:40
Немам другарки (освен само онака за у школо) така да..... А и многу тешко стекнувам доверба во некој зашто многу пати ме заебале.....

-------------
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!

Постирано од: plamenko
Датум на внесување: 11.Декември.2006 во 22:46
kako svoja krv nikoj drug:)
nego

Imam samo edna NAJdobra drugarka sto mi e kako sestra i znae kako disam, mnogu i veruvam i se nadevam deka sekogas ke bidat vakvi nasite odnosi....Drugite mi se ednostavno prolazna rabota i sekoja od niv do sega me ima zaebeno i razocarano...

a ona na tebe ?
Ouch
LOL
nego i ova
nema veruvanje na drugarki kolku i da se druzat sekogas megu sebnite rabotite gi iskazuvaat na nekoja treta licnost  i sekogas ima potajno ljubomorenjeBig%20smileBig%20smileBig%20smile
e ima kako na nema moralno ide :)

Постирано од: snegulka
Датум на внесување: 12.Декември.2006 во 00:21

имам две најдобри другарки и си ги сакам како сестрички,сега за сега си имаме доверба меѓу себе,но не можеш за се да се ослониш на довербата на најдобрата другарка,зошто секогаш може некој неочекувано да те изненади,така да некои работи едноставно задржи си ги за себе

-------------
http://www.glitter-graphics.com">

Постирано од: maja
Датум на внесување: 12.Декември.2006 во 11:52
Jas vo moite dve drugarki POTPOLNO im veruvam , zosto ova drugarstvo trae poveke od 10 godini, a uspehot e vo nashata iskrenost, nedvolichnost, ne sebichnost..

-------------
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">

Постирано од: natalija
Датум на внесување: 12.Декември.2006 во 12:02
Имам доверба комплетна само во две особи.. Првата е мојата другарка од детство, многу години сме заедно како ден и ноќ сме поврзани.. Ни во еден момент не ми се обратила дволично нити со зла намера нити со повишен тон на глас.. Тука сме за една со друга во добро и зло.. Комплетно разбирање, совети едноставно не би ја дала за ништо на свет, ако треба и во оган ке се фрлам.. Можам да кажам како 2-ра совест ми е..
Другата моја најдобра другарка ми е исто така совест, секогаш спремна за од црно бело, кога можам се гледам со неа и нејзиното семејство, едноставно  ми е на срце..

Многу ми се навлезени во крв, во душа во срце..За ништо на свет не би ги дала..
Никогаш не ме изневериле и нема да го направат тоа..

-------------

Постирано од: Biotix
Датум на внесување: 13.Декември.2006 во 08:27
Originally posted by plamenko plamenko напиша:

kako svoja krv nikoj drug:)
nego

e ima kako na nema moralno ide :)

Е убаво си кажа Јоцо

CoolClapClapCool

Љубомора рулз
за жал...

Да веруваш е умешност LOL

CoolClapClap

Постирано од: монте кристо
Датум на внесување: 13.Декември.2006 во 12:07
Oprezno so toa veruvanjeto , nekogas im izletuvaat na lugeto raboti sto ne treba da izlezat , verba vo lugeto retko imam , so luge godini sum ziveel pa uspeele da sjebat raboti za gluposti

-------------
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .

Постирано од: maja
Датум на внесување: 13.Декември.2006 во 13:28
Originally posted by hektor hektor напиша:

Oprezno so toa veruvanjeto , nekogas im izletuvaat na lugeto raboti sto ne treba da izlezat , verba vo lugeto retko imam , so luge godini sum ziveel pa uspeele da sjebat raboti za gluposti
Mnogumina moze da sjebeme raboti za glupost, ama bash naprotiv drugarstvoto e toa koe ke ti kaze deka gresish, ako veke e prav drugar, zsoto nekogash sme brzi, samonaglavi i bez da razmislime skokame..taka da drugarot e toj ke ti ukaze a ne da te vturne uste tolku.Ne sum imala dosega neprijatnosti so drugarkive i sakam da e se kako sto e dosega.

-------------
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">

Постирано од: Dana
Датум на внесување: 13.Декември.2006 во 16:00
Da, vistinskiot prijatel nema da ti macka oci i samo da kima so glavata, ke te sedne i ke ti kaze deka si sjebal nesto i ke te natera da si ja cuknes glavata.

-------------
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />

Постирано од: mara
Датум на внесување: 13.Декември.2006 во 16:20
Jas imav mnogu verna drugarka ama dalecinata ne razdeli taka da uste sme vo kontakat ama kako sto minuva vremeto se pomalku se slusame vremeto vrvi i nie se smenuvame, uste ja sakam i pocituvam. no za ovde ne uspeav da najdam verna drugarka kolku i da se trudev pak ne uspea so taja so ja zapoznav pred 5 godini tokmu poradi lubomorata i toa sto se takmici so mene da bidi poarna od mene i jas da bidam podolu od nejze oti koga dojdov tuka ja nauciv da bidi coek. Jasja setav nejze mesto taja mene i na krajot ispadna deka ne zasluzila nisto sto napraviv za nea oti e nikogas ne gledase taja da mi pomogni mene neli vo drugarstvoto treba sekogas da si pomagas da delite i sreka i nesreka da bidete tuka edna za druga. E ova mojata drugarka se izdavase itu pred mene i se imavme poke pati iskarano za toa da ne kazva pred site toa sto i bese kazano.

Kako i da e jas izgubiv golema doverba vo zborot "drugarsto" oti ovde toa ne postoi ne deka nekam se potrudiv poveke pati da najdam nekoja drugarka koja ke mi bidi mojata leva raka ama izgleda ne uspeav da ja najdam taa. Posakuvam da imav bareme edna, edna so koja ke mozam se da delam. Ama sega potesko ke se njadi takava.

-------------
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!

Постирано од: Betty
Датум на внесување: 14.Декември.2006 во 14:14
si imam drugarka sto sme 10 god zaedno i taa e sekogas tuka zamene i jas zanea 

-------------
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto

Постирано од: emilija 90
Датум на внесување: 14.Декември.2006 во 23:06
jas imam dve najdobri drugarki so sekogas se tuka za mene.so ednata se druzam 9god a so drugata 4 i samo niv bi im veruvala.

-------------

Постирано од: lela
Датум на внесување: 14.Декември.2006 во 23:25
Blaze si vi sto si veruvate na "drugarkite''

Get real .

Датум на внесување: 14.Декември.2006 во 23:32
Originally posted by lela lela напиша:

Blaze si vi sto si veruvate na "drugarkite''

Get real .
zoso be "drugarkite"?mozda nekoj ima stvarno vistinski drugar ako ti ne
ti pa tolku ne im veruvas?

-------------

Датум на внесување: 14.Декември.2006 во 23:38
A zasto pa da im veryvam. Site sme covecki sustestva i sposobni da gresime. Ili tvoite drugarki se sovrseno bezgresni i ti toa mozes 100% da go potvrdis.

Abe aj GET REAL

Ili pocekaj pa ke vidis ................ sto da ti kazam

Moja preporaka ......Veruvaj no nikogas 100%. duri ni na sebe

Датум на внесување: 14.Декември.2006 во 23:42

A zasto pa da im veryvam. Site sme covecki sustestva i sposobni da gresime. Ili tvoite drugarki se sovrseno bezgresni i ti toa mozes 100% da go potvrdis.

Abe aj GET REAL

Ili pocekaj pa ke vidis ................ sto da ti kazam

pa ti kako kje zivees ako nemas doverba vo nikogo pa duri ni vo sebe?

-------------

Датум на внесување: 14.Декември.2006 во 23:42
Ej a  potpisot ti e -  sega vidov - Love is blind

koja kontradiktornost na porakata  

Постирано од: ivana_zi
Датум на внесување: 15.Декември.2006 во 00:04
Имам 3 најдобри другарки, со кои се дружам скоро 11 години и стварно ги обожавам!! Знам дека секогаш се тука за мене, а и јас за нив. А довербата е основата на секоја поблиска врска, па јас не би се дружела така со нив, ако безрезервно не им верувам..

Постирано од: natalija
Датум на внесување: 15.Декември.2006 во 08:32

A zasto pa da im veryvam. Site sme covecki sustestva i sposobni da gresime. 

Да, ама и човечки суштества да опростиме на непромислени глупости..Понекогаш во ефект во нервоза знаеме да бидеме груби или разочарани, ако не умееме да имаме стабилност и разбирање за сите како воопшто и би живееле..

-------------

Датум на внесување: 25.Декември.2006 во 22:55
И верувам колку што највеке можам.па нели најверна другарка ми е?!?!?!

-------------

Постирано од: blue
Датум на внесување: 26.Декември.2006 во 10:55

sestra mi e mojata najdobra drugarka, i vo veseli i vo teski momenti e so mene, duri i koga e daleku fizicki... nie sme dve polovini od edno celo

JA NAJSAKAM

i zaboraviv: 100% i veruvam

Постирано од: mara
Датум на внесување: 26.Декември.2006 во 13:53

Blazeti sto si imas sestra taja nikogas nema da ti misli loso, nito pa ti nea.

-------------
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!

Постирано од: DreamGirL
Датум на внесување: 26.Декември.2006 во 17:23
Originally posted by blue blue напиша:

sestra mi e mojata najdobra drugarka, i vo veseli i vo teski momenti e so mene, duri i koga e daleku fizicki... nie sme dve polovini od edno celo

JA NAJSAKAM

lele ama ubavooo SmileSmile...mn sakam da imam sestra.
ja imam 3 drugarki, od koi ednata tolku me nervira, sto mislam deka saka i drugite da gi oddeli od mene...se pravi bez ja da znam, kako da saka da me izkoristi i da me otfrli posle...ednostavno nemam dobri zborovi za nea.
A so drugite dve mi e super...sekogas sum vesela koga sum so niv, znam deka mozat sekogas da bidat do mene koga mi e tesko....za niv mozam da kazam deka se moite NAJDOBRI DRUGARKI.

-------------
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...

Датум на внесување: 26.Декември.2006 во 18:18
Originally posted by blue blue напиша:

JA NAJSAKAM

Блазе си ти.... Баш си среќна што ја имаш неа...

-------------

Постирано од: rebel kid
Датум на внесување: 30.Декември.2006 во 22:01
iam 3 drugarki i 1 drugar,ali samo na 1 drugar i na drugarkata imveruam bas onaka epten:) she is my sis:) ja sakaaaaaaam

-------------
If I only hadn't cut off my hair, I'd choke you with all my dreadlocks.

Датум на внесување: 16.Јануари.2007 во 23:47
Па верувам 1.000.000.000.000.000.000.000.000......%,а и таа во мене па најверни другарки сме

-------------

Постирано од: Ana_bt
Датум на внесување: 19.Јануари.2007 во 11:14
Imam  poveke  drugarki  ama  nemam  nekoja  najverna....
Mnogu  pati  se  imam  razocaruvano  vo  najverni  drugarki.

Постирано од: marco_antony
Датум на внесување: 19.Јануари.2007 во 11:32

drugarstvoto od mladosta e vecno...

posle toa samo ako ima interes...

Jas toa go vikam americki interes...

i jas go praktikuvam...
ako mi treba nekoj ... odma go baram...
ako mu tre*am ... slobodno neka me pobara...

-------------
                             PARADISE MACEDONIA

Постирано од: l_dijana
Датум на внесување: 19.Јануари.2007 во 12:59

Besprekorno i veruvam na mojata najdobra drugarka. Nemam potreba da se somnevam vo nea, mislam deka sme epten verni edna na drugaWink

-------------
   DIJANA

Датум на внесување: 19.Јануари.2007 во 13:07
Originally posted by l_dijana l_dijana напиша:

Besprekorno i veruvam na mojata najdobra drugarka. Nemam potreba da se somnevam vo nea, mislam deka sme epten verni edna na drugaWink

-------------
                             PARADISE MACEDONIA

Постирано од: l_dijana
Датум на внесување: 19.Јануари.2007 во 13:11
Originally posted by marco_antony marco_antony напиша:

Originally posted by l_dijana l_dijana напиша:

Epa zarem ti nema da se pofalis deka imas nekoj/a drugar/ka vo koj/koja mozes apsolutno da imas doverba?????Smile

-------------
   DIJANA

Датум на внесување: 19.Јануари.2007 во 13:15

imam drugar ...vo kogo imam 100 % doverba...

isto i prijatelka ...

-------------
                             PARADISE MACEDONIA

Постирано од: Flix
Датум на внесување: 20.Јануари.2007 во 17:05
Najpoveke im veruvam na drugarite, drugarkite ne se za vervanje koga togas zensko ke te zzafrkni, zenskite se za koristenje LOLLOL

-------------
http://flixter.deviantart.com/">

Постирано од: ASTRIX
Датум на внесување: 21.Јануари.2007 во 02:03

кога си у зорт повеќе ќе ти помогне другар отколку роднина

-------------

Постирано од: plamenko
Датум на внесување: 21.Јануари.2007 во 03:38
krv si e krv sega ne se zezaj ti!!!!!11
ama pak i drugar koj ima svateno ........ i... ceni pocituva
sepak treba da dades za da dobies
:)

Датум на внесување: 28.Април.2007 во 12:59
Originally posted by FLipsi FLipsi напиша:

Najpoveke im veruvam na drugarite, drugarkite ne se za vervanje koga togas zensko ke te zzafrkni, zenskite se za koristenje LOLLOL
Ne se sl*gam so tebe FLipsi,Za tebe maskite se drurai pogolemi od zenskite poradi toa sto si masko.Ama na zenskite zensko e najdobar drugar

-------------

Постирано од: sandrica
Датум на внесување: 28.Април.2007 во 13:03
На ова сурово време на брат ми не му верувам, а не па на другарки и другари.Confused

-------------
Just love

Постирано од: Emus
Датум на внесување: 28.Април.2007 во 13:39
imam edna drugarka koja nemie bas best friend ama nejze i veruvam premnogu bidejki sekos bese tuka za mene, za razlika od onie koi mi se pravea best friends

-------------
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.

Постирано од: sandrica
Датум на внесување: 28.Април.2007 во 13:43
Мора да има best friend i "best friend".

-------------
Just love

Постирано од: Najmila
Датум на внесување: 04.Мај.2007 во 12:41
auf,samo kolku nemozam da im veruvam 100% na moite drugarki,toa na momenti duri i me povreeduva

-------------
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas

Постирано од: SABINA
Датум на внесување: 04.Мај.2007 во 16:59
VO OVA VREME DRUGARKI NEMA A I NE VERUVAM VO NIEDNA OD MOITE DRUGARKI ZASTO SEKOGAS MI SE POKAZAA DOBRI A USTVARI TIE SE NAJGOLEMITE LICEMERKI JAS BAREM TAKA MISLAM

-------------
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite

Датум на внесување: 04.Мај.2007 во 20:06
Ич не верувам на никој... И незнам дали некогаш ќе верувам....

-------------

Постирано од: Mindy
Датум на внесување: 04.Мај.2007 во 20:56
ima edna devojka od delcevo, drugarka mi e veke 2 meseca, taka da imam kompletna doverba vo nea bidejki tatko i e pop i ona e mnogu pobozna licnost, taka da na nea i veruvam , a za drugite, hmmmm ke pocekat malku LOL

-------------

Постирано од: Bitter Beauty
Датум на внесување: 06.Мај.2007 во 17:44

Ne veruvam na lugevo bre...LOLDo dusa nea i veruvam malce pa zatoa se i kazuvam,ama mene ona ama bas ic,zaso vrska si neam,nejzina rabota...a znae deka nema na kogo da prekazuvam i so ja znam.

Постирано од: tuturutka
Датум на внесување: 06.Мај.2007 во 17:52

Da se razbereme . . . Drugari so cisti i cesni misli tesko se naogaat . . . Pa nekogas i koga ke gi imame i samite ke zgresime . . . Zatoa mislam deka drugarstvoto e malku zaebano . . . Wink

pr.:  ako ne se javis za izlegvenje ili nekoja druga glupa rabota ti se ljuti i odma op muabeti vo grad . . . Onoj ne mi se javi a vidi so kogo bese izlezen . . .LOL LOL LOL

-------------
STRUGA

Постирано од: MisIcA,
Датум на внесување: 06.Мај.2007 во 17:55
100 % imam doverba vo nejze

Постирано од: sweet esc.
Датум на внесување: 07.Мај.2007 во 10:02
nikogas vo nikogo nemam celosna doverba,lugeto se menuvaat,si zaviduvaat taka da ubavo e da se odrzuva priatelstvo so osobi sto vredat ali se da im se kazuva.......def.NEWink

Постирано од: cecka
Датум на внесување: 07.Мај.2007 во 22:30
samo vo edna drugarka imam stoprocentna doverba....i vi nikoj drug...dvaeset godini ne me izneverila...ni jas nea

Постирано од: zmejko
Датум на внесување: 07.Мај.2007 во 22:38
Jas im veruvam na site drugarki, samo ponekogash gi mesham LOL

-------------
OK, let's START NOW

Постирано од: superbaby
Датум на внесување: 06.Август.2007 во 17:35
pa veruvum i toa NOGO ali sepak trebe da sa ima nekoja rezerva oti vie lugeto sekoj den iznenadavat i ne znajs so mozis da ocekavis i od sopstven roditel a ne pa od drugarka.. Sfakte? sepak imajte si rezerva i ne veruvajte tolko nogo.

Постирано од: LIPS
Датум на внесување: 24.Октомври.2007 во 03:26
Porano veruvav mnoguu, a sega veruvam se pomalku

Постирано од: емил
Датум на внесување: 07.Октомври.2009 во 15:02
Зависи колку jа познаем.Колку повеке jа познаем толко повеке и верувам.....размислување

Постирано од: pagane
Датум на внесување: 07.Октомври.2009 во 15:09
jас нмам другарки...ете толку...трепкање

Постирано од: Renatax
Датум на внесување: 08.Октомври.2009 во 16:54
Imam bezrezervna doverba i nemozam da zamislam da sum sama bez  drugarka na koja mozam da i se doveram,da me soslusha ,da me posovetuva.
Prijateli/ki mozesh da imash bezbroj,ama da imash vistinski drugar na deneshno vreme  e prava retkost ,no voedno i vistinsko bogatstvo.

Постирано од: bluebell
Датум на внесување: 08.Октомври.2009 во 20:37
Tolku kolku sto treba za da se nareceme deka sme drugarki, a ne prijatelki! Pozzz do nea...големо%20гушкањеголема%20насмевка

PS samo se prasuvam sto bara ovaa tema vo ljubov!?збунетост

-------------
always look on the bright side of the life!

Постирано од: anakin
Датум на внесување: 08.Октомври.2009 во 20:38
jas nemam drugarkaголема%20насмевка

-------------
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Постирано од: pagane
Датум на внесување: 08.Октомври.2009 во 20:41
и jас..ни една...трепкање

Постирано од: емил
Датум на внесување: 08.Октомври.2009 во 20:55

Многу.Ако не и верувам нема да ми е другарка.

големо%20гушкањебакнежголемо%20гушкањебакнежголемо%20гушкањебакнеж

Постирано од: bijonse1
Датум на внесување: 09.Октомври.2009 во 14:13
ic

Постирано од: Evenstar
Датум на внесување: 09.Октомври.2009 во 14:25
Во принцип не им верувам на жените... иако имам другарки во кои што можам да бидам 100% сигурна, сепак не сум... затоа што се познавам себеси... жена сум

-------------
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.

Постирано од: ana sk
Датум на внесување: 11.Октомври.2009 во 00:20
i veruvam,dosega ne me izneverila i mnogu si ja sakam

-------------
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...

Постирано од: Glenn
Датум на внесување: 11.Октомври.2009 во 14:12
На моите стари другарки бидејќи ги познавам ногу добро им верувам 90%, сепак оставам 10% за изненадување а сега имам само една пријателка и и верувам МНогу, ама НЕ Премногу.
На останатиот женски свет не му верувам воопшто, кога се работи за маж.
Многу се превртливи и поголемиот број доживуваат радикална трансформација во машко опкружување. Затоа Гард.

-------------
Beauty fades, dumb is forever

Постирано од: blackeye
Датум на внесување: 11.Октомври.2009 во 17:29
i drugarstvoto ne e kako nekogas...

mnogu sum pretpazliva komu veruvam i do koja mera..ne vazno dali e drugarka, prijatelka, koleska, bratuceda...ako procenam ili osetam deka nemozam da bidam sigurna, bariera i na distanca...od moeto dosegasno iskustvo mozam samo da kazam deka na drugarkite vo nekoi situacii iskrenosta mu e mnogu slaba strana...a nasproti toa sum imala i uste imam maski drugar od detsvo koj i posle tolku godini mi e drugar vo vistinska smisla na zborot...nemu mu veruvam mnogu!

-------------
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....

Постирано од: sanja-a
Датум на внесување: 17.Октомври.2009 во 23:38
им верувам на луѓето,но не и на ѓаволот во нив...

-------------
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн

Постирано од: гоcтин
Датум на внесување: 29.Мај.2010 во 01:30
порано и верував...ама веќе не постои во мојот живот...
сега на никого не верувам...така ме научи животот

-------------

Постирано од: Schatzii
Датум на внесување: 29.Мај.2010 во 09:53
после толку разочарувања што ми ги приредиле добри другарки од кои едната ја сакав како сестра,бевме неразделни,не верувам во никогонека%20ти%20е%20срам
кога тогаш сите другарки си го покажаа своето вистинско лице

Постирано од: којсумјас
Датум на внесување: 29.Мај.2010 во 11:37
на мојата последна другарка...
и верував многу...
кога еден ден...
вика ќе се мажам...
е ми пукна филмот и ја откачив...
не спијам бе ја со мажени жени...намигнување

Постирано од: Tiggy Vicious
Датум на внесување: 29.Мај.2010 во 16:36
Имам бајаѓи другарки, но само две ми се нај нај... И на едната и на другата можам комплетно да им верувам... или бар така мислам. голема%20насмевка
Супер ни е другарството, одлично, различни сме, но се надополнуваме со едната. Другата е многу слична на мене, само послаба голема%20насмевка ... ист музички вкус, стил и сл.

Им верувам и ваљда и тие ми веруваат на мене инаку не би ми кажувале работи што не треба секој да ги знае (тајни да скратам голема%20насмевка).

Ги обожавам. љубов

-------------
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality

Постирано од: Glenn
Датум на внесување: 29.Мај.2010 во 20:09
Доаѓаат времиња во животот кога за се испливуваат гомната на површина па така и за другарството.

-------------
Beauty fades, dumb is forever

Постирано од: MyWay
Датум на внесување: 30.Мај.2010 во 23:08
denes sam na sebe nemozes da veruvas ne pa na nekoj drug...

-------------

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Постирано од: bingo
Датум на внесување: 30.Мај.2010 во 23:12
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

лајк

Постирано од: sneska_v
Датум на внесување: 06.Јуни.2010 во 19:47
veruvam vo nea, i srekna sum sto imam takva drugarka kako nea..........

Постирано од: Tiggy Vicious
Датум на внесување: 06.Јуни.2010 во 20:47
Originally posted by bingo bingo напиша:

Originally posted by MyWay MyWay напиша:

лајк

Лајк се става на фејсбук... а не на форум... бар ко шо знам јас...

-------------
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality

Постирано од: Anarchy
Датум на внесување: 06.Јуни.2010 во 20:53
Ја само дислајк клава задоволство

Постирано од: BellaGrandma
Датум на внесување: 10.Јуни.2010 во 12:07
Не верувам на никого. Само на себеси!

Постирано од: mimicria
Датум на внесување: 10.Јуни.2010 во 12:09
veruvam... ama ko sto e smotana ke izdrdlja nesto po greska плазење

-------------
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...

Постирано од: zbunet
Датум на внесување: 10.Јуни.2010 во 12:24
Ja nemam drugarki, samo ne dosla na red

-------------
http://jazbunet.blogspot.com/" rel="nofollow - http://jazbunet.blogspot.com/

Постирано од: ekszi88
Датум на внесување: 06.Мај.2012 во 22:12
Им верувам на блиските среќа колку - толку плазење

-------------
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!

Испечати | Затвори го прозорот

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk