IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - A1 Teлевизија најгледана? Зошто?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

A1 Teлевизија најгледана? Зошто?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 41>
Автор
Порака
StoZboras Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 22.Октомври.2006
Локација: Yugoslavia
Статус: Офлајн
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај StoZboras Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2006 во 05:07

ti e krivo ili neznaes kako da ja smenes programata i da ne ja gledas povekeLOL

JAS
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2006 во 09:59
Originally posted by Lunatic Lunatic напиша:

Велија: Ќе ја искорнам корупцијата од здравството....LOL

se sekavam na ova so drugarite edna vecer se gazevme od smeenje  LOL Laughing%202 
 ROTFL 

Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2006 во 10:05
Originally posted by kandid kandid напиша:

А1 не е никаква телевизиска куќа...Немаат ни една сопствена содржина и повеќе личат на институција што се бави со фотокопирање(а,и тоа не го прават доволно добро!)

Ми се лоши кога ја гледам Сузе...Колку е само типката нафурана дека е македонска верзија на Опра...А и како да сфатиш сериозно некој што си ја крстил емисијата Сузе...Hello!...Уште си дозволува да коментира теми како педофилија,наркоманија...CensoredAngry
И да скратам...Се на се...A1 sucks!

Dobro eve vaka sega se sl*gam posebno so ova HELLO LOL me iznasmea , imas smisla za humor , no vo vremeto na VMRO pred 5-6  godini A1 bese klucnata rabota sto padna togas vladata , mediumot ne bese za potcenuvanje , ne e i sega . Nastrana od ebanata suza A1 e najvlijatelniot medium i izvestuva odlicno ,nekogas  pristrasno izvestuva no voglavno objektivno
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 14:28
Originally posted by hektor hektor напиша:

Dobro eve vaka sega se sl*gam posebno so ova HELLO LOL me iznasmea , imas smisla za humor , no vo vremeto na VMRO pred 5-6  godini A1 bese klucnata rabota sto padna togas vladata , mediumot ne bese za potcenuvanje , ne e i sega . Nastrana od ebanata suza A1 e najvlijatelniot medium i izvestuva odlicno ,nekogas  pristrasno izvestuva no voglavno objektivno
Ne mislev samo na nivnata informativna programa,tuku na A1 kako medumska kuka u celina...
Ne moze samo vestite da im bidat adut...Sto stanuva so ostanatite sodrzini?
Vo sekoj drug pogled se ocajni...Krajno neoriginalni i monotoni...
I posle mene-POTOP!!!
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 15:08
hehe spored mene telma najdobri filmovi dava a1 vistina kopira mnogu a i pristrasno informira od nejzina gledna tocka teletekstot kolku samo da go imaat ne e nesto special sitel e bolja nego a1 ako me prasa nekoj ili btr barem ciganite mixsaaat nesto slika u slika ova dj za video od a1 satar ruka  ebate:)sepak moe mislenje e ova
Кон врв
TOSHO Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Јануари.2007
Поени: 14
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TOSHO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2007 во 09:25
A1 ... zatoa sto site serii i filmovi sto gi davaat se orginalni so otkupeni prava za Makedonija ....
Nikoj ne go pocituva toa vo MK osven A1 i Sitel .. Drugite se ,,DIVI,, i zatoa neznam uste kolku ke traat ..

Konk*renicja na A1 moze da bide samo stranska TV koja eventualno bi vlegla tuka vo MK ...

Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2007 во 20:17
Зашто е најбоље LOL И заради тоа што го кажа Тошо Wink
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2007 во 20:24
zashto e NAJGLUPAVA,...vo sporedba na primer so hrvatskite,......ama,tuka i ne e chudno shto e najgledana,...a i toa e prashanje??!!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2007 во 03:49
абе па најгледана е нормално...

можеби само сител е конк*ренција ама не баш... би подразмислил за тоа..

а ти брза како можеш да кажеш дека е најглупа и како можеш да ја споредуваш со хрватските телевизии??

а во македонија е најгледана затоа што е една од ретките асални телевизии во македонија.
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
angelmk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Декември.2006
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelmk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2007 во 07:54
па и не ногу асална баш.вестите се пристрасни,необјективни.филмовите се очајни со премиери како ghost ,пресметка кај ок коралот 64' ,тие сериските се заникаде освен csi.единствено добро нешто е преноси  од премиер лигата,све друго е бедно
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2007 во 10:44
Originally posted by M@$TER M@$TER напиша:

абе па најгледана е нормално...

можеби само сител е конк*ренција ама не баш... би подразмислил за тоа..

а ти брза како можеш да кажеш дека е најглупа и како можеш да ја споредуваш со хрватските телевизии??

а во македонија е најгледана затоа што е една од ретките асални телевизии во македонија.
   se shto e tuka ,...go sporeduvam so hrvatska,....pa,neli do vchera braka ni bea,.................i nishto,amaapsolutno NISHTO nema podobro od tamu....ne samo televiziite..............ama,za ovoj narod tuka, e dovolno i toa shto za drugi ne e......
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
angelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Август.2006
Поени: 117
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2007 во 10:49
od makedonskite televizii imaat najdobri serii, na sitel na primer gi davaa las vegas, sega medium, ama na a1 se najdobri.
kako sto kaza angelmk i premier ligata ja davaat.
ako se gleda od taa strana a1 se daleku od drugite televizii vo makedonija.

megutoa, jas voopsto ne ja pocituvam a1.
imaat katrofalni emisii, vesti i sekakvi programi.
se osven filmovite i seriite e zanikade.
a toa ne smee da bide najgledana televizija.ne zasluzuva.
na primer, na sitel gi ima svetla tocka, evro zum, na canal 5, vo centar, na telma filmopolis.
a a1 nema nisto kvalitetno.
skoro se sto davaat e maslo na velija......junior cup, toa treba da odi na sum, kako moze 10-godisni deca da se iskoristat za politicka kampanja?
go davaat kako vika:go sozdadov junior cup-ot, itn.
sekoja vtora reklama e za fifi flips, za vreme , spiz.
horor film e. do koga ke trae ova?

Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2007 во 19:53
Абе дека Хрватските се боље тоа е факт.... Ама збориме од нашиве, А1 е најгледана.... Едино што не им чини се рекламите за секои 5 минути.....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Март.2007 во 19:59
Нензма баш и дали е најгледана мислам дека е канал 5
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 41>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.