![]() |
|
Брзо возење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 12> |
Автор | ||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
.......hmmmmmmm.......sakam brza voznja ,ama samo jas koga vozam
![]() ......moja max brzina.....195km/h
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
...како ќе препознаеш muscle car lover ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
sakam da me vozat brzo ama koga jas vozam ne preteruvam oti pregolema odgovornost saka...nedaj boze belja ti si kriv posle
|
||
![]() |
||
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
|
Ne ic ne ja sakam ,vozam poleka,a da me vozat brzo prvin ke se otepam od kocenje na patosot ko sovozac ,a posle ke pobaram da slezam
![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
.....hmmm,so papucHi ne se trcHa.
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
i do papuchite ne e ..se!...ima golem udel i ..."papucharot".
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
..a toa rejtingot na "papucarot"...kako se odreduva...?jas so moite 46..mora da sum lider...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
![]() Vcera se vozevme so opelot ,troa "nirvana" mi se pogodi, troa i bev zbesnat pa v kola site mi vikaa: KOCII be kociiiiii, kaj ti se brza be , kociciiiiiii sto mu bese na lugeto ![]() Ne, stvarno, se fajkam vo posledno vreme deka v grad vozam prebrzo ![]() Изменето од volkswagen - 22.Август.2009 во 17:47 |
||
![]() |
||
|
...kompleksot na niza vrednost me tera skoro sekogas da vozam od 150-200 km/h....!!!jbg,i jas ne sakam ,ama....
|
||
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
ја сум повеќе за cruising наоколу
![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
![]() |
||
![]() |
||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
Prekrasno nesto ....najbrza voznja mi bilo 297km/h
|
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
297км/ч....ја би ти го дупнала патосот под сувозачко седиште од кочење
![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |