|
Кога сте патувале последен пат и каде? |
Внеси реплика | страница <1 34567 52> |
Автор | |
emilija 90
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vcera bev do skopje i nazad
|
|
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
do grcija oktomvrito
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo sto se vrativ od germanija........ali imav i sea 4 dena skoluvanje vo masinski....
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vcera bev vo München i nisto posebno edinstevno sto mi ostavi vpecatok e Arenata, goleeeeemiot stadion ...Wow navistina izgledase bozenstveno
iako e golem grad poveke mi se dopagja Nürnberg , nekako poveke se cuvstvuva novogodisnata atmosfera vo Nürnberg otkolku vo München |
|
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nuernberg e poznato po atmosferata, plus toa legendarniot weihnachtsmarkt e so godini najpoznatiot novo godisen "bazar"........ ali steta, edna nedela porano i ke pievme zaedno po eden weissbier...... |
|
dzivdzi
Сениор Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 669 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Последен пат бев во Цетиње, Црна Гора и си поминав многу убаво - многу мирен град... И нели со задолжителни прошетки до Будва, Бечичи...
|
|
Who needs a heart, when a heart can be broken?
Love the heart that hurts you, but never hurt the heart that loves you... |
|
l_dijana
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posleden pat, t.e. vikendov bev do Ohrid onaka na kratko da se izrelaksiram malce i da se vidam so nekoi prijatelcinja.
|
|
DIJANA
|
|
clemclem
Група Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pred 3 nedeli vo valensija i barselona i taragona i sidzes
|
|
if all of your wishes are fulfilled many of your dreams will be destroyed!
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
barca...ludnica grad,pretpostavuvam ddeka super si pomina
|
|
dalija
Група Регистриран: 10.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
GERMANIJA a se spremam sega za Sofija
|
|
te sakam goceeeeee
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posleden pat beshe Svajcarija, od togash ne sum ja napushtila Italija :(
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ti barem ne ja napustas Italija.... Jas ne ja napustam Makedonijava i Skopjevo dosadno. Posleden pat patuvav do Ohrid, a nadvor do Ungarija |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Охрид- Струга - Охрид - Скопје
Колку е убав Охрид накитен м м м м м м Не сум го видела во такво светло..како Алиса у земји чудеса бев. Толку што го сакам Охрид само иии ииии иии правев кеде и да се свртиш блеска од сијалички разни..Убавина.. Делфинче имаат и бротче од сијалички направено ме фати новогодишна еуфорија, шуќур, да не појдев Охрид немаше да знам дека иде нова Година |
|
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 52> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |