|
Каква боја е вашата коса? |
Внеси реплика | страница <1 34567 42> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bas poslednive meseci frizurceto mi e top.....mnogu mi se dopaga....konecno nessto dobro....
|
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas so Eugene Perma vadam prameni.
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum se farbala no ako imam beli vlakna bi se satirala so boja sl. na mojata orginalna boja
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Imam crna kosa i uste ne mi za farbanje. A i koga ke ja farbam, pak ke bide crna
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Konecno mala promena kaj mene.Sega sum izrazito SREBRENA.So toa sto delovite kade sto imav vadeno prameni se svetlo beli.
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
ivancic
Сениор NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ushte sum plava i sega se farbam so Loreal
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Bella_Tigrica
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 101 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci vaka .... imam smega kosa,blondinka sum...nekoi me vikaat zlatnokosa,deka mi se preliva od sonceto....inaku ne se farbam....se mislev da se satiram....i se satirav....ama mi se izbledi i samo mi ja unisti kosata....prirodna mi e na kraevite poluvitkana...vo stepeni...ednostavno mnogu si ja sakam |
|
Mislam....znaci postojam
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas moite lokici mnogu si gi sakam.. Sjajni i bujni loknicki..
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum prirodna plavusa (ne sum glupa ko plavusine iz vica) ne se farbam ni satiram
|
|
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum satirana, ama kako medova boja prameni imam (ne plavi).Inaku smega sum i sega za sega ne sakam nekoja promena......Si se dopagam smega so nekoi prameni satirani za da mi dade nekoj sjaj.
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мојата коса е многу долга, ( за 10см до струк доле) со природни нијанси на смего црно и црвенки праменчиња исто така природни
|
|
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veshtacki plava,veke 10 godini
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој месец поинаква нијанса...како камелеон сум
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |