|
Потрага по скриено богатство |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |
goran98
Нов член Регистриран: 07.Април.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo ako ima nekoj aparat so skener neka me kontaktira imame dobri mesta so znaci ama nemame resenie za vlez pozzz
|
|
goran-twin
Сениор Регистриран: 02.Јануари.2012 Статус: Офлајн Поени: 385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас познавам едно богатство.Вредноста му е непроценлива.Само мислам тешко луѓе го наоѓаат....
|
|
stojan12345
Нов член Регистриран: 15.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Makedonija e naj bogata zemja ke se uverite koga ke se otkrie pozemni ot grad so mnogu bogastva i kristalio grad e vo Makedonija Grobot na Aleksandar Makedoski verujte ke im dokaseme na site sakajte ja Makedonija sosto i ona ve saka verujte mnogu e macna ot site strani zatova ne ja zaboravajte treba uvek vo misli da ni je i taka samo ke ni Pomogne samo Makedonija ke ni pomogne nikoj druk verujte sto vi kasuvam i ne zaboravite deka site ve sakam samo zavas ke stanam i ke dokasam deka sum ALEKSANDAR MAKEDONSI
|
|
Filipmk
Нов член Регистриран: 15.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Белезите и знаците во камењата ги има многу. И не секогаш имаат исто значење. Значи треба големо искуство и познавање за правилно да с етолкуваат знаците. Е сега немој да оцекуваш дека било кој ке ти каже кој знак што означува, на тие што се разбираат од толкување на знаците тоа им е предноста да бидат повикани да решаваат одредена работа, и секако своето знаење го чуваат само за себе.
|
|
Filipmk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеш да мо напишеш приватна порака и така да стапиме во контакт.
|
|
Filipmk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Какво решение за влез ви е потребно, неможете да го пронајдете влезот или друго нешто е во прашање?
|
|
morediscusion
Нов член Регистриран: 23.Јануари.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Temava e otvorena 2005.Bravo, inace Filipmk.Imam nekolku prasanja za tebe posto gledam si dovolno informiran.Sto znaes za podzemni gradovi , odnosno nekoi sto se spomnati kako gradot kaj Veles,od ezeroto Mladost nekolku kilometri.Ovoj "grad" bese baran pred nekolku godini i sega istragata e zaprana.Tamu ne e najdeno nisto , a ima glasini deka ima grad so bolnica so se , i so nekoi si 220 toni zlato.Kolku informiran ?
|
|
oktopolish
Нов член Регистриран: 20.Март.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
decki sum videl se i sesto ama ova e premnogu sum od ohridski kraj ili prvoto makedonsko kralsvo pred pajoncite kralsvoto kledo i se se znae so e kae si zimaat si prodavaat se e legalno jas see zanimavam podolgo vreme so ovaa rabota i sum videl se i ako nekoj saka nesto mozam da mu pomognam no nemojte da bidete sigurni deka nema kletvi gima sekade i na se pozz ako ve interesira nesto ke vi pomogam se lusame (nov sum na idividi).
|
|
Tina-te
Нов член Регистриран: 06.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hitno mi treba lokator, ve molam iskontaktirajte me, vi blagodaram..
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
при една дискусија за скриено богатство некој ми рече дека тоа не требало да се бара, туку дека само ќе му се појавело на тој што треба да го има
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа да не ти го кажал некој што ја гледал приказната со Ѓорѓи Колозов,
кога реши цар да се стори. |
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не, на некој на сон му се јавило...и тоа три пати
ти прави си смешки, како сакаш...отидов јас на спиење
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ај,добра ноќ и имај златни соништа
|
|
Gabriela_S
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Извини што не можам и јас да ти посакам исто, нешто Ентерот ми заглавува
|
|
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |