![]() |
|
Предвидувања |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 13> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I jas isto...ama utre koga ke se fatite za rabota.....
Изменето од mamma - 28.Јули.2007 во 00:48 |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
не бе мамо, јас се надевам нема да ни ги избришат постовите, па од дамна не е била релаксирачка атмосферата на форумот
еве оваа вечер, сите сме расположени, си пишуваме по темите , ма какво бришење, баш ми е смешно за читање ![]() ![]() ![]() Стварно ке го викнам мачорот ако ни ги избришат постовите ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
shto?,..i tuka li se ebavavte?,...a,be ja treba tebe I na oko da mi te imam,...pokraj drugoto,..
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
I tebe li ti treba ...macorot??
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
хнахахахахахахаххах
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() готово, јас се измочав, не знам веке како ке издржам , жива вода сум мокра ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() аххх бе мила мамо, колку би сакала лично да те запознаам ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
мамичкооооо
![]() ![]() ![]() секаваш ли се з амачорот кога муабетевме вчера? епа мамо , мачорот е кај збунет , ама не го дава , му го побарав, не сака да ми го даде ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne moze, ima prvo da se potrudis, ke go pogalis, ke si poigras so nego, ke mu zboris kako majka na bebe, ke go ceslas, banjas i poooosle ke razmislam dali da ti go dadam da go pricuvas
Изменето од zbunet - 28.Јули.2007 во 21:45 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
леле збунет, па ти си полн со љубов
човече, животот ти е во оасност, осеќам ке те грабне некоја и тебе и мачолот ![]() мамо ма, слушај го шо ми вика, да сум го погалила, ,,, мамо дај јаже ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
E pa ne moze : - DAJ, DAJ, DAJ ! I da go grabnes kako siledzija oti ke go isplasis i ke se napika u nekoja dupka i ne ke mozeme da go najdeme
|
|
![]() |
|
Zbunet...
![]() Ima povazni raboti ovde da se napravat pred..-banjanje!!! |
|
![]() |
|
ekica ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
mnogu sakam nekoj da mi gleda na kafe na karti na sveee!!!ama ne veruam ja u toa mada mozem da kazem nese ne so se ispolnilo od toa so mi go rekle!!!!!
|
|
ece
|
|
![]() |
|
Ja ne se odmivam edno nedela dena i i davam na edna da mi gleda na urdata sto se sobrala
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
.................a,posle da najdesh nekoj ,.....i banica da ti ispeche,..so urdata,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
ууу грозно, баница да му испече, уф ке повратам...
![]() едниствено релевантно предвидување за мене книгата Откровение. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |