|
Груевски или Шеќеринска за премиер? |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и jас гласав. тука.
погоди за кого |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислиш у Драчево... за тоа да погаѓам... или закого она другото... |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
за оноj шармантниот
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koja be intelegencija be crna mamamd, koja be nacitanost, koj e be toj megjunaroden integritet so treba sekerka da go vrakja. poprvo bi rekol deka e edna obicna zenska alapaca, na koja ne i se zatvara ustata a ne da spasuva nekogo. |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
hariing
Нов член Регистриран: 16.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
redno e zena da prezemi rabotite vo mk.
i da sredi normalno |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И му ја думам вака од сабајле уз кафе-што ако се најде маж со големи ј**ца од овие кои они моментално ги спремаат за тепачи да побара некое министерско/директорско место- ќе му дадат откако ќе станат премиери де-едниот или другиот
МВР: 29 лица од списоците на СДСМ минуваат во криминалистичките евиденции |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А што се думаш...
како да не е јасмо... зарем кај нас се директори... оние во стил на Бил Гејтс ил оној малиот на фацебоок Цукенберг.... Чак Норис е кај нас правило... па ќе побарале директори... и да не побараат нив ќе ги стават... силата е орудие на умот... |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шеќеринска синоќа за првпат
ама навистина ....премногу...премногу..... ме разочара .....
Не беше онаа Рада што ја познаваме...
Оваа Рада премногу се вртеше во круг.... премногу....
за момент помислив дека ќе ..припадне .....
Не ... не ја бидува за Премиерка .........
|
|
ivan_mar
Нов член Регистриран: 27.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
RADMILAAAA ZA PREMIEEEERR
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Раца некако за прв пат како ја гледам кога збори по митинзите ептен ми е изгубена во време и простор..Како вкочанета е цела...изгледа не знае кај се наоѓа....
поарно нека си седе дома нека одмара малку..Груевски останува |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зашто Рада нема да се среќава со интернет корисниците, туку ќе пишува на chat ?
За да прави copy-paste на она што БЦ ќе и го пишува на Skype.................
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Груевски или Шеќеринска за премиер?
Vistinskoto prashanje e VMRO-DPMNE ili SDSM. Izbirachite glasaat za odredena partija spored ponudenite programi i istorijata na prethodnite rezultati. Premierskiot kandidat pretstavuva samo lice koe gi reprezentira ovie neshta vo ime na svojata partija pred glasachite i javnosta. Harizmata i popularnosta na kandidatot mozhe da deluva samo emotivno kaj lugjeto, no sushtinski ne menuva nishto vo politikata na partijata. Znaejkji deka negovata popularnost ne e na nekoe zavidno nivo kaj golem broj glasachi, Branko oficijalno se otkazha od kandidaturata za premier od strana na SDSM i ja predlozhi Shekjerinska kako momentalno podobro lice za partijsko postiranje na segashnite izbori (na strana shto ne saka eventualnoto gubenje na izborite da bide vrzano direktno za negovata lichnost). No promenata ili predlogot za najistureniot chovek vo patijata ne ja menuva politikata, programata i doktrinata na partijata. Toa samo ja menuva nivnata prezentacija. Изменето од Messenger - 19.Мај.2011 во 14:57 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Радмила Шеќеринска ќе поднесе тужба за, како што се наведува, грубите лаги искажани за неа во неколку наврати.
„ВМРО-ДПМНЕ заради тоа ќе мора да поднесе одговорност“, се вели во писмената реакција на СДСМ. Оттаму возвратија и со контра обвинение со за однесувањето на функционерите на ВМРО-ДПМНЕ, посочувајќи на интервју за еден дневен весник на Филимена Маневска, сопруга на министерот за правда и советник во кабинетот на претседателот Ѓорѓе Иванов, во кое таа вели дека поседува „накит Сварофски, часовник Долче и Габана и чанта Луј Витон“. Од владејачката ВМРО-ДПМНЕ денеска ја обвинија кнандидатката за премиер од редовите на СДСМ, за лицемерна затоа што била најскапо облечена жена во Македонија која зборува за сиромаштија. „Жената за која што цело Скопје зборува, дека во очи на овие избори со својот сопруг си купила нов автомобил, најнов мерцедес. Дополнително, би сакале да ја запрашаме г-ѓата Шекеринска дали е вистина дека пред извесно време се преселила во комплетно нов и луксузен стан“, праша Александар Бичиклиски, од ВМРО-ДПМНЕ. Од владејачката партија се прашуваат што знае Шекеринска за сиромаштија и беда, а обвинија дека СДСМ, Радмила Шекеринска и Бранко Црвенковски воделе евтин популизам. / Журнал МК / |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го слушам денеска Влатко Ѓорчев-прашува што знаеле “избраниците за оризот“ А што ли знае Влатко како се одгледува ориз кога тој си е пратеник чим замомчи.
Нејсе-секој смее се да праша. Додуша ова и мене ме интересира-чисто љубопитство |
|
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |