|
Непознати зборови... |
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Автор | ||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е ова веќе може да пројде...демек бабите сакале да кажат дека сме неизделкани
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема Нашиот суртук е суртук- галвен шизик |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прашајте баба за да ви каже Туку мене да ми каже нкој што значи ќелезанка Некој ми има речено..ќелав дека значи |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да ма,тоа значи...точно ти кажале
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od...koe selo ste be vie?!.................
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
од Подмочани
Изменето од Andjelina - 09.Септември.2010 во 22:25 |
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..a, babata?............
|
||
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пола од Забрчани пола од Ерековци
|
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќелезанка го викаат онај кој е ќелав и си е приглуп малце.....бејзикли означува човек со недостаток на мозок ... |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
струмичка азбука.....
се изнасмеав..а пола од ова не разбирам... A – Армас – Ми се ареса момичката у бојо шо беше на армасо! Б – Б`лтии –Баја дрва си исцепал со балтиита. В – Вонка - Ај поварки оти вонка е кокл. Г - Гуничка. Детто се испотило оти играјале гуничка. Д – Диско. Толкоо далдисан, шо го собори диското! Ѓ – Ѓети. Со новите ѓето шлапна у ѓоло. Е – Енус. Енус ли ќе се чинуваш? Ж – Жвака. Ного са вирани тии жваќи. З - Загуљн. Толкоо загуљан, шо не може да го наа чарпако. Ѕ – Ѕнѕрлии. Ного се погоди тва слаткото од ѕнѕрлии. И – Иљинџе. Ијгидии, види гледат си иљинџето. Ј – Јадранка. Скинна тее јадранката. К –к*рем. На калимаанта га боле к*ремо. Видех јас, не и чурлаше клунко, измрзналаа. Л – Лнгиди. к*рдисааме со су сваќата на лангиди кај комшиита. Љ – Љимонтабатлии. И бати љимонтабатлиита, чувек не може да се нашале су него. Н – Нас`ј – Нас`ј бе јадееме мрфки на саиро. Њ - Њух - Чувек бее... ццц њух..... е саа ме разучара! О - Ожлембан. Шо са ожлембал бе, испуштииме рејзо. Амселак! П – Пачавица. Су пандуфлите си ги чинувша пачавиците. Р – Ронка. Сафи ронки си направил на земната. С – Сичко. Стига су таа скама, сичко расчина. Т – Тинкии. Тортоп станаа тии тинкиите. Ќ – Ќирфии. Не ме ѕифки ного. Ќе зеем су керфии ќе те заковам за џамо. У – Ујдисе. Мале ни едни папуци не можам да си ујдисам. Сите ми праат пљуски. Ф – Френки. О хо хо... фасуљ со кисели френки! Х – Х'лхопки. От тај тељо сукинах си х'лхопките. Ч – Чушки. Не се прај ного чишит. Ак те фанам ка крадеш чушки ќе те маам со чикичо... Џ – Џрџанаци. Спрустирал руби вчера вонка, заледиле му се џарџанаците. Ш – Шпирто. Не ми шмити ного ного, најди шпирто и завали го огино. Изменето од MyWay - 20.Октомври.2010 во 14:23 |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сега ми е јасно...дека никогаш нема да научам да зборам поинаку од..скопски А Руки толку многу ме тераше да научам струмички...ама ова како друг јазик ми е бре Никогаш не ја разбрав што сака да каже |
||
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
emii, oti t'ka?....ne sakish ...langidi?...ili samo mrfki jaish?
sichko!!
...i nim bidi...limontabaetlija!
|
||
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ее брза ти па далдисал си
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Внеси реплика | страница <1 34567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |