|
Genel i se e mozno !!! |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | ||
Mire
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1594 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vlado Veljanovski sigurno e povece od kompetenten. Jas ne smetam deka sum kompetenten, no koga ce me pokanat na predlog na Vlado Veljanovski toa e cest i ako ne drugo, od pocit kon nego ce prifatam. Inaku, koga me prasaa za fotografski tituli za vo zapisnik, se izjasniv deka ne sum fotograf i fotografijata mi e samo hobi.
Nemozam da tvrdam, ne sum im svetel koga kontaktirale, nitu mi bilo toa rabota. Znam deka se pozalija deka prvoplasiraniot od zirito ne im odgovara na mail... mi go dadoa imeto, pa preku prijateli najdov negov broj za da go kontaktiraat. Rece deka mailovite mu otisle vo spam i ne gi videl |
||
Da se obideme da pomogneme i na onie, navidum izgubeni slucai. Za preporacana postapka klikni TUKA
|
||
сашо
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 538 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i?
|
||
objektiv pred aparat, subjektiv pozadi
|
||
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ne bash, posho se vide deka e od lani so shto e narusheno postavenoto od organizatorot pravilo deka fotografiite treba da se napraveni ovaa esen. Bash radi toa pravilo jas (a od postovi gledam deka i drugi) da ne ucestvuvam na konk*rsot. |
||
Lady D
Нов член Регистриран: 16.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Neznam zasto tolku mnogu kritiki i prepukuvanja.
Zalna tema i primer za edna klasina Makedonstina. Da se pluka na sve sto nekoj ke se obide da napravi. zalno ccc.... Изменето од Lady D - 16.Декември.2009 во 22:14 |
||
Panini
Сениор Регистриран: 13.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 222 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe takvi sme nie ko narod, nezadovolstovo ko iskazuvame malce pozhestoko, a i vo Japonija da si pak ke ima prepukuvanja, toa sto ne e vo red i ne stima, vredi da se iskazhe, pa ne e za dzabe forumov!
Oti kritikata moze da rodi i trud, znaes pamet za drug pat! |
||
MIND AND SENSE IS PURIFIED,I AM FREED FROM DESIRE!
|
||
balkanboyz
Нов член Регистриран: 09.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Heiwa san ,
nihonni ita koto arimasuka? |
||
Panini
Сениор Регистриран: 13.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 222 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
???
|
||
MIND AND SENSE IS PURIFIED,I AM FREED FROM DESIRE!
|
||
Lady D
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tocno sekoja kritika ima i pozitivna strana - pamet za sledniot pat. Megutoa najmnogu sto me isprovocira e zasto lugeto ne kazat nesto i za pozitivnata strana na celiot nastan. Nikoj ne veli deka bilo sovrseno, sto si imale propusti si imale, sepak ovaa e sansa za mladi neafirmirani iminja kolku tolku da se pokazat pred svetot. Site ne mozat da bidat pobednici, gubinicite imaat pravo da se lutat... |
||
Glecin
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lady D...!!!
tochno sekako imalo i pozitivni raboti.....no vo momentov normalnoto odnesuvanje na uchenite i pochituvanite lugje nalaga da koga kje pogreshish pokazhesh doblest istoto da go voochish i da najdesh sila iskreno da se izvinish za greshkata/propustot so nadezh deka kje te razberat deka si zhiva materija koja mozhe da napravi propust ili greshka. sekoe drugo odnesuvanje vkluchuva pokazhuvanje na sila i nepochit kon gostite sto si gi pokanil da ti dojdat na gosti. A toa ne e karakteristika na golemite i seriozni kompanii, imeno oni se golemi i seriozni zatoa sto ne se odnesuvale taka, dokolku se odnesuvale taka nikogash ne bi mozhele da stanat golemi i seriozni. a terminologijata POBEDNICI/ GUBITNICI samo pokazhuva deka diskutantot odnosno VIE nishto ne rabral od ovie vekje 5 stranici tekst! Pozdrav, I. Spiroski |
||
There is more in life than books you know, but not much more!
|
||
Glecin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Greskite na GENEL CANON se OCEBIJNI NEDVOSMISLENI I DOVOLNO GOLEMI da iznudat razbiranje i izvinuvanje do onie vrz koi se naneseni!!
posebna diskusija e neprofesionalnosta vo organizacija na neshtata, vo ovoj sluchaj konk*rs za fotografija. izgubeni mejlovi???? zhiri i negoviot lichen stav..... TREBALE ILI DA MASAKRIRAAT ILI DA FAVORIZIRAAT NEPOCHITUVANJE NA PRAVILO OBJAVENO OD ORGANIZATOROT ......PA SE MISLELE STO DA NAPRAVAT????...PA IZBRALE DA FAVORIZIRAAT UCHESNICI KOI NE SE PRIDRZHUVALE DO PRAVILOTO NA KONk*rSOT........TOA E ZHIRI...????? pravila na igra sto gi favoriziraaat onie sto ne gi pochituvale??? loshi printovi na neshto kade printot e smislata na neshtoto??? pogreshni iminja na avtorite???? PROFESIONALNO PACERSTVO....))))...!! SMESHKI....!!! DEFINITIVNO SLUCHUVANJE ZA OSUDA END OF DISCUSSION |
||
|
||
Glecin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lady D
" Neznam zasto tolku mnogu kritiki i prepukuvanja. Zalna tema i primer za edna klasina Makedonstina. Da se pluka na sve sto nekoj ke se obide da napravi. zalno ccc.... " ------------------------------------------------------- naprotiv, ova e odlichna tema i primer za seriozen razgovor okolu nesto sto ne bilo dovolno seriozno a saka da se pretstavi kako takvo. odlichna vesela i interesna tema koja site ne zabavuva osven VAS sekako, pretpostavuvam deka ste del od timot na Genel pa prodolzhuvate KVAZII INTELEKTUALNO DA " EDUCIRATE " koi sme i shto sme. ova e stav na lugje koi dobro znaat kako treba a bogami i insistiraat na MEGJUSEBNA POCHIT na sekoe nivo na komunikacija. imajte go toa vo predvid zhalna i tazhna gospogjo pozdrav I. Spiroski Изменето од Glecin - 17.Декември.2009 во 01:14 |
||
|
||
slavica1505
Нов член Регистриран: 16.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moram i jas da se priklucam na diskusijata i da kazam deka slucajot na Ljupco ne e edinstven ,i ne e "slucajna" greska ili nesto slicno! I jas bev kontaktirana vo tie famozni 10 vo potesen izbor, izvestena deka edna fotografija mi e nagradena i bidekji ne mozev da odam ,deka ke mi ja ispratat po posta nagradata ..e sega..vcera prasuvam so se slucilo i dobivam mail so sodrzina deka mojata fotografija bila megju 10 ama ne e megju 6 -te nagradeni i povekje srekja sledniot pat?! .. koj e tuka pobednik ,gubitnik ??.. dali bese ovoj takanarecen konk*rs samo obid za eftin marketing , bez nikakvi pravila i so bezobzirno odnesuvanje kon ucesnicite ?..Koi pozitivni strani da gi gledame? Transparentnosta na glasanjeto na primer??..ispocituvani pravila ??korekten odnos ??... ...ma nikogas povekje na vakvi eftini improvizacii na konk*rs ma kolku i da e naglaseno "amaterski"..pozdrav
Slavica Panova |
||
Lady D
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas se izvinivam ako nekoj se navredi toa ne se odnesuva za site diskutanti. Jas se izvinuvam ako nekoj se prepozna. |
||
Lady D
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pocituvan G-ne Glecin Jas neznam sto tolku se isprovociravte najverojatno mojot komentar ne bese vo soglasnost so vasite nameri. Kazavte deka najverojatno sum del od timot na Genel megutoa kolku za informacija ke vi kazam deka ne sum. A ako za vas interesna tema na razgovor e da plukate pa prodolzete... Prekrasen G-ne Glecin Ve podravuva zalnata i tazna(kako sto vie me narekovte) Lady D ccc...sto sve ima Изменето од Lady D - 17.Декември.2009 во 02:57 |
||
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |