|
Фејсбукоманија кај учениците |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иако се полнолетни и возрасни (што не значи дека не може да се случи и на помлади девојки) сепак наседнале на слатки зборови. Очигледно отрезнувањето било болно
Фејсбук-љубовник оплодил 12 жени за една година |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
glupa rabotaa! ....zarem gi siluval , pa shto zatrudnele! ...shto si .."nadrobile" toa i ke si go ...krkaat! ne gledam nishto strashno tuka!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа не ги оплодил по електронски пат ваљда.
Што е крив човеков. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од каде да знаеш, можеби за некоја година и такво силување ќе има... |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку некому да му изгледа смешно, многу непријатни ситуации од давањето податоци со членување во разни социјални групи носат и ризик кој може многу да кошта и тоа нерви, време па и пари. Не е лошо да се прочитаат и сериозно да се разберат предупредувањата кои се даваат
линк посебно овој од Дирекцијата за заштита на податоците линк |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес, очигледно овој сајт има и дополнителна функција. За да не се
трудам напразно да ви објаснувам, ќе ви спомнам само во кратки црти
дека се работи за една прилично популарна група наменета за Македонците
на Facebook и гласи со наслов: БТ. vs. СК Корзо.
Тука жителите на Битола и Скопје, ако не сите, барем делот од нив кој
не знае што повеќе со животот и безделничари по цел ден, оние кои се
неспособни да придонесат малку повеќе за оваа држава, на никаков начин,
оние кои завршиле какво такво школо и сеуште немаат појма од склоп на
реченица, онаа група на луѓе од која светот НЕМА ПОТРЕБА, се собираат и
се пцујат и кољаат меѓусебно за да докажат кој град е поубав и има
поубаво корзо...
Темата беше отворена со следниов цитат: - Selendri edni utepani, gnidi edni. Koa vo Skopje se iskachalo na korzo - Vanila, vo bitola se shetale so opinci na sredselo. Tolku ste jadni i utepani shto ste sram za Makedonija. So koj pamet vie ke mu konk*rirate na Skopje? Ushte imate sokaci a nie izgradivme bulevari pred vie da gi izgradite sokacite po koi se palite ko cigani na mrsul. Imate nad 10 kafani, vo taa vasha bitola, so chadori SKOPSKO! Jadnici :)))
- GOVORETE MAKEDONSKI....PRODAENI DUSI...JAZIKOT SI GO PRODADOVTE....iskacalo,sel
- Sestro makedonska, kako shto postoi tuka turska kujna-simit, baklava, tulumba... taka i vo nasiot govor postoi sleng-selendra, ti ebem, utepanduro...
- odi mocaj prostotijo nemas k*r za bitolcanki
- Dojdi vo Skopje da vidish shto e k*r bez miris na koza, degenko edna isfrustrirana
- Natasha dusho devojki-seljanduri kako
tebe dogjaat vo skopje i molat za skopskite k*rovi za koga ke zavrshat
so fax da ne se vrata na nivite tuku da mozat da ostana vo grad
- I so se odnesva do kristijan: baklava i tulumba se univerzalni zboroj ne gi koristat samo bitolcani. Zaklucok: ne e sleng. :)
- Zabeleshka do kempovite podatoci- Anderson, prostakinjata, sakashe da kazhe deka koristime srbizmi ( ali ti ne sfati pa ja da ti objasnam). Koristime i srbizmi(10%), a megju drugoto sekoja naselba si ima i maala vo koi se sbori na eden sleng(pr: Centar-koj e isto poznat i kako-GRADSKI DZIT, Aerodrom, Vlae, Novo Lisiche... Toa s 10% ali ostatokot ... Read Morese vulgarizmi koi ja prekrshuvaat literaturata. Za nash zborovi kako: zboroj, bidi, izrazva... se selski i ni vrtat organi. Tuka tie gi koristat onie koi pushat k*r-gnasno ni zvuchat! Miks Van De Kamp - Abe vie skopjani topla voda ke
mi izmisluvate sega, slengovi... epa ete ne zborate literaturno.. nie
kratime vo zboranjeto, ZBOROJTE ni se so ist koren kako literaturnite
na pr. izrazva e slicno so izrazuva. A vie ne zborate makedonski koga
za turkaj velite butkaj, vo - u, izleguva - iskaca, nemat nikakva vrska
literaturnite so vasite skopski ligajcarenja
- sabajle citav poraka od edna skopjanka do drugar mi i mi se zgadi pa mu ja dadov nego da ja cita na bitolski oti to e..
- za nas vasiot skopski e pederski: lile ma, so zboris ma.. za grev...
- neka ti BIDI ova jasno: vo bitola
ima uzivancija, i ima kultura stojam zad toa, ima i razvoj! A pomegu
mene i tebe.. izbroj si gi tvoite vulgarnosti i sporedi gi so moite..
ziti razvieniot kulturen zivot vo skopje koj ne te uci na kultura :S
- celo Skopje siptarsko se prodajvte na siptarite selani skopski BITOLA FOREVER
- Kopile nedokvakano, ne mi koristi
zborovi dushata da ti ja e*am prokleta. Ne sme nie pleme kuche edno
kasapsko, ne sme zavidlivi ko vash smrdle edno posrano. A ako vie se
plasite u charshija i na kej, ne se plashime nie kukavico edna biolska.
A koj sram ste vie za drzhavava so seta taa ljubomora i samiot si
svesen, pederu, ama ti e muka da priznaesh k*rvo edna bitolska.... Inace da napomenam deka ova bese pisano vo edna stratija na eden mak sajt, taka da stom tamu go stavile javno site da gledaat , eve jas go pastirav na temava tuka da videte do kade ide nasata makedonska kultura na FACEBOOK Изменето од CST - 03.Декември.2009 во 18:05 |
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zabeleshka do kempovite podatoci- Anderson, prostakinjata, sakashe da kazhe deka koristime srbizmi ( ali ti ne sfati pa ja da ti objasnam). Koristime i srbizmi(10%), a megju drugoto sekoja naselba si ima i maala vo koi se sbori na eden sleng(pr: Centar-koj e isto poznat i kako-GRADSKI DZIT
а бе вака сељачки ни сељаците кај нас не зборуваат ..........
|
|
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да да има фејсбук манија ама не само кај учениците... и ја бев заразен ама на кратко, месец или два... сеа сум заразен со ИдиВиди Форум манија хехе
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na Idividi ne se ostavaat postovi vo koi ima vulgarnosti no bidejki ova e preneseno a e so cel da se pokaze kako ne treba da se komunicira postot ke stoi bez editiranje iako ova ne e voobicaeno za nashiot forum.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле , срамои живи
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќа што децата немаат платежни картици инаку ќе беа ошурени фармери.
Измамени виртуелни фармери на „Фејсбук“ |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фејсбук...фејсбук...не можам да си ги замислам саатите пред компјутер без него.
На фејсбуков, некад четувам со другари кога не можеме да се видиме но ретко се дешава тоа...Слики..имам, неколку, али ништо шмизлинско со напрчени паткини усни и „секси“ поза пред огледало...Тие слики се искушение за педофилите. Не сум во фејсбук филмот со коментари од типот: -„те сакамм најј“, бла бла... Ми служи чисто за тепање време. Фарми тие работи не играм. За мене се чиста глупост. Иначе има една група: ПОРАНО ИМАВ ЖИВОТ, СЕГА ИМАМ ФЕЈСБУК. Мое мислење: Свашта. И тоа е тоа. Сите глупости и (не)квалитетно време минато на фејсбук. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |