|
Најзабавен мк-форум е: |
Внеси реплика | страница <1 34567 29> |
Автор | ||
dragana****
Нов член Регистриран: 23.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mene najveke mi se sviga marifet
|
||
Lazycat
Сениор Регистриран: 16.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Затоа што е посетен од цел свет и цела дијаспора.
Тие кои се наутро, ги нема попладне, ги нема навечер, комплет други се потоа, како во смени, затоа, не се чуди, не си ги мери со нив, аман веќе.
Или некоме лакше у д..е, него углаву уѓе?
|
||
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мене сегде ми е океј......
|
||
Lazycat
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I MENE, OSVEN NA VMAC.
|
||
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
|
||
Retardinjo
Нов член Регистриран: 12.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj беше ти ??? |
||
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само ИДИВИДИ.Се извинувам тоа беше грешка со точка и мотика!
Изменето од Зоки Поки - 19.Октомври.2006 во 19:56 |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TOCKA ti e tocka, samo kopiljaci se sobraa i izigravat gangsteri (da ne ti e poznato to??!!)a motika use ne se muvam tam......
bas go zagleab forumot na motika...ali prvite 20 temi se kopija od drugi forumi...... PS: zabaven so 5 clena?????? Изменето од LouWeed - 19.Октомври.2006 во 17:52 |
||
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na kajgana lugeno se mnoogu krenati ko bogatasi se odnesuvaat a nemaat mozok da priznaat deka nekoj na forumt ima poveke pari od niv, 3 pati me baniraa bidejki rekov IDIVIDI THE BEST ama ajde clenuvam i na motika ama clenuvam tamu za da se slusnam so nekoi clenovi od forumov koi ne se mnogu aktivni ovde |
||
Don't drink and drive, just walk and fly
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NAJZABAVEN FORUM E POD RAZNO...
Site zaedno ... NEMA TEMA... ima dosta zezancii... samo nekoi uspevaat da pravat malku i po nekoja kavga.. ama mirenjeto e posle poslatko... heheee |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Lazycat
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
3 pati te baniraa deka smarase, spamirase i se troluese, a ne deka sio rekla deka idividi e the best.
Ne se banira za toa, tuku za trolling, spaming i seopsto smaranje.
Kajgana rulzzz, a ti si moe zlato banirano.
P.S. Ajde, pak brisete. Da vidam! Ili banirajte me, rekov KAJGANA DEKA RULLZ! Ajde.
|
||
|
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bas u momentov site forumi mi se
tipicna makedonska rabota.....LJUBOMORA! |
||
Lazycat
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kazi nekoj deutsche forum.
|
||
|
||
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па нели гледаш дека не те бришеме и не те банираме само да не сме како Кајгана таму тоа би го направиле нели,е овде малку поразлично малку повеке овде правиш што сакаш |
||
Lazycat
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zifti sde, a na kajgana baniraat za toa, a?
Jas ne spamiram be.
Pisuvam. Na tema.
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |