|
Испуштено со збунет |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | |
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми иди на дуќан муштеривка и купува блуза за синот, ми кажува како тие купуваат секогаш од кај нас и дека имаме многу убава роба и уникатна и бла бла бла, и ми вели : Знаете која сум јас?
Со насмевка и велам: Не, а таа гордо: Јас сум ........ - пратеничката! И пошто цел ден ми беше некако во фрка и викам: Аха добро, ама ние не следиме баш политика |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Го најдов патот до самосознавањето и нирвана. Гледам плакат со “ Внатрешно будење “ и на слика стаиле еден индиец кој напраил фаца ко после серење од јак запек. Значи тука била финтата : Јади сува храна и добиј запек за потоа да доживееш просветлување ! Иста таква фаца ќе имаш ! Е не, пари ќе му даам, да ме мафта.
|
|
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |