|
Трпе |
Внеси реплика | страница <1 34567 48> |
Автор | |
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учителката о прашува Трпе:
- Кој го напиша "Војна и Мир"? - Не знам учителке, не сум јас. - Оваа лута му пишува единица, оди кај директорот да му се пожали. - Замислете оној Трпе го прашувам кој го напишал "Војна и мир", а тој ми вели дека не е тој. - Е добро де, можеби стварно не е тој! |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе почнал да оди во средно школо.
После неколку дена татко му го прашува: - Сине, кажи бе нешто, како ти е во школо? - А бе тато се е супер, само малку ми пречи што јас доаѓам со мерцедес, а сите други со автобус. - Не се секирај сине, тато и автобус ќе ти купи! |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе полага испит на факултет.
Професорот го прашува колегата пред Трпе. - Се возиш во воз со 3 црнци, и многу е жешко, што ќе направиш. - Ќе отворам прозор. - Добро, и тогаш колку воздух ќе излезе? - Не знам, професоре. - Колега паднавте, дојдете пак после 3 месеци. Сега Трпе дошол на ред. - А ти Трпе во истата ситуација што ќе направиш? - Јас ќе ја соблечам кошулата. - Добро, пак е вруќина. - Ќе ги соблечам и пантоланите. - Добро, сеуште е вруќина. - Професоре, ако треба и нека ме поебат црнците, ама јас прозорец не отварам |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе сакал да си ја убие жената и отишол кај некој пријател доктор.
- Докторе помагај, дај некој отров да ја отрујам онаа мојана. - Не бре Трпе така веднаш ќе те фатат. Вака ќе направиш. Секој ден на жена ти ќе и маваш трипл-дабл од позади, и ќе видиш како ќе рокне за месец дена. После месец дена, ете го Трпе оди кај докторот, целиот блед, изнемоштен, со клапнати уши. - Што направи бре Трпе? - Се правев како ти кажа докторе, а она, пере, пегла, се со песна, еве вчера и сама ги тресеше климите, јадна она, незнае дека утре ќе рокне. |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе оди кај својот пријател доктор.
- Докторе, абе жената многу си ја сакам, ама некако не можам со неа да имам орелен секс, што да правам, што не е во ред со мене? - Се е во ред со тебе Трпе, туку земи ти шеќер во прав, посопи ја, и ќе видиш колку ќе ти биде убаво, слаткоини, прсти ќе излижеш. После некој ден ете го Трпе пак кај докторот, целиот потечен во очите. - Што ти е бре црни Трпе? - А бе се беше како кажа, слаткоини, ама кога ќе прднеше, тоа прав шеќерот се во очи ми одеше. |
|
|
|
The*BeST*
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе страсно води љубов со жена му. После некое време и вели:
- Срце, ај ако сакаш подрашири ги уште малку нозете. После некое време пак.- Срце, ај ако сакаш подрашири ги уште малку нозете. Добро бе ти, што сакаш, и јајцата да ми ги ставиш? - Не бре, сакам да ги извадам! |
|
The*BeST*
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе новинарот на улица прави анкета за сексуалниот живот на пензионерите и прашува еден дедо каков е неговиот сексуален живот, а тој одговара:
- Епа јас кога ќе станам од сабајле одам по леб и млеко, па го носам внучето во градинкка, па одам на пазар, па потоа го земам внучето од градинка, па одам да докупам уште нешто, па.... Новинарот го прекинува: - Ама извинете јас ве прашав за сексуалниот живот, а не за... - Е синко, денеска мене така ме ебаваат... |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе пред да оди на пат и
вели на Трпеица која била мераклика,секогашкога ќе го изневери,да стави по едно зрно ориз во чинивче. По две недели ете го Трпе и гледа три зрна ориз. -Жено ма,алал да ти е, ептен си се воздржувала. Во тој момент се јавува синот. -Фала богу,тато,што се врати ми се смачи од јадење сутлијаш! |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе требало да оди на пат, па му кажал на Гоце (неговиот најдобар пријател) да се грижи за неговата жена и ако било што невообичаено се случи, веднаш да го извести по телефон. Поминува првата вечер и ете го Гоце на телефон:
- Трпе, само да ти кажам, типот што секоја вечер доаѓа кај жена ти, вчера не дојде. |
|
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе пред да оди на пат и вели на Трпеица која била
мераклика,секогашкога ќе го изневери, да стави по едно зрно ориз во
чинивче. По две недели ете го Трпе и гледа три зрна ориз. -Жено ма,алал
да ти е, ептен си се воздржувала. Во тој момент се јавува синот. -Фала
богу,тато,што се врати ми се смачи од јадење сутлијаш!
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се спрема Трпе за маскембал во |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе бил на службен пат, и "случајно" начекал некоја ороспија.
- Колку ма? - 100 дм! - Важи, ама да водиме љубов на "македонски начин". - Еее, нема проблем, што се сум доживеала, сигурно и тоа ќе го преживеам. После бурната ноќ. - Добро бе Трпе, навистина те бидувало за секс, ама што ти беше тоа "на македонски начин"? - Ништо особено, ќе ти платам утре! |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Трпе во Жито Лукс.
-Еден леб. -60 денари. -Многу бе! -Е па,20 за Владата,20 за мер- цедесот на Брат Љубе,и 20 за лебот! Идниот ден. -Еден леб. -40 денари. -Шо бе,овие купија мерцедес? -Не бе,нема леб! ***** Пред умирање мажот очајно ја
моли жена си. -Кажи ми колку пати си ме изн- еверила со друг. -Ниеднашмажу! -Биди искрена,ќе се превртувам во гроб,ако ме лажеш. -Ама стварно ти викам! Умрел мажот,а по некое време умрела и жената! Некаде во рајот: -А бе да не сте го виделе некаде мажот ми Перо,црн,висок,убав.. -Ааааа,па вие го барате Перо пропелерот!!! |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе бил на службен пат, и "случајно" начекал некоја ороспија.
- Колку ма? - 100 дм! - Важи, ама да водиме љубов на "македонски начин". - Еее, нема проблем, што се сум доживеала, сигурно и тоа ќе го преживеам. После бурната ноќ. - Добро бе Трпе, навистина те бидувало за секс, ама што ти беше тоа "на македонски начин"? - Ништо особено, ќе ти платам утре! |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |