|
Вицеви за животни |
Внеси реплика | страница <1 34567 15> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Каков тампон користи слоница? Овца!!!
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Како абортира кокошка?
- Јајцето го снесува на бетон. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Млад лав прв пат настапува во циркус и гледајќи во публиката го прашува својот стар татко : - Тато кои се овие ? Стариот искусно му одговара - Не се плаши сине тие се зад решетки
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седи зајакот тажен на шанк а пред него една кригла пиво.
Дошол дабарот да го позаебава ама он не мрднал само гледал во пивото. Дабарот на финта му го зел пивото и го испил. А зајакот на тоа вели со тажен глас : - Ту у пи*ку матер, денес ми е стварно лош ден, ништо не ми оди од рака. Прво пробувам со пиштол - нема к*ршуми , пробувам да се обесам - се кине јажето. Со последните пари купувам пиво и ставам отров во него и да не веруваш, ми го снема од пред нос !!! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто се животните попаметни од луѓето?
- Пушти 20 коњи да се тркаат и 500 луѓе ќе одат да ги гледаат. Пушти 20 луѓе да се тркаат, нема да дојде ни еден коњ. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди некој Енглез на одмор у Шпанија и каде ќе оди- на борба со бикови. Близу до арената поминал покрај еден ресторан на чија врата пишувало:
“По борбата со бикови служиме специјалитет на денот“ И Енглезот си рекол: “Аииии, овие ги служат мадињата од бикот по борбата“. Завршила што завршила борбата ете го Енглезот трчи на првата маса во ресторанот и нарачува бикови мадиња: “Аааа сењор, за тоа има листа на чекање нема туку-така. Две недели се чека.“ Ок, се запишал Енглезот на листата на чекање и ете го по две недели спремен да проба од специјалитетот. Келнерот му носи чинијата со јадењето а во чинијата... две едни такви малецки... к`о оревчиња исушени... и Енглезот му пукнал филмот “Што е ова бе, нема ваљда да ми кажеш дека ова се биковите мадиња!“ “Сењор, тука ги служиме мадињата на тој што ќе ја изгуби борбата. А тоа не е секогаш бикот...“ |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зад седум мориња,седум езера,седум реки,седум планини,седум
ридови,седум долини,седум извори…живеел еден змеј.Едно сабајле се разбудил и си рекол: -Па кај живеам јас у пичку матер!? И ни пет ни шес ни седум ни осум...летнал.И летал,летал,летал...и слетал на некое место,џенем некаде.И си седнал на еден камен.Едно време поминал лавот. -Шо си бе ти? -Како шо сум бе!?Па јас сум лав бе,цар сум баго мајката! -Ех царе царе говедаре,утре овде во 12:00 ќе дојдиш,ќе те јадам!Има нешто да прашаш,нешто нејасно!? -Не,нема-исплашено подголтнувајќи рекол лавот. По 2 минути и 17 секунди поминал волкот. -Шо си бе ти!? -Волк сум бе.Бељаџија голем сум јас! -Си жими Марко,туку да се нацрташ утре во 12:00 точно на ова место!-и плукнал змејо оган еден куп.Да не имаш нешто да прашаш,нешто нејасно!? -Не,ништо-рекол волко и опашката в газ,да го нема. По неколку минути(незнам колку точно)поминала лисицата. -Шо си ти бе!?- се оџврлил змејот -Ами јас сум лисица.Умна сум ептен и сите ме фалат.Еднаш му бев гостинка на Боки 13... -Абе немој многу да јадиш трици,утре овде во 12:00 да дојдиш,ќе те јадам!-и нормално оганче низ уста змејо.Да не има нешто да прашаш? -Не,ќе дојдам.-Со плачење рекла лисицата и си заминала. И седи така змејо и едно време му се здосадило па зел на плеј стејшн да игра.Отепал една партија на тејкено и гледа се мота некој зад него. -Шо си бе ти!? -Ами носорог сум,да не си ќор!Не гледаш шојмам на носо? -Абе немој многу да се чаталиш,туку утре во 12:00 да се нацрташ овде,ќе те јадам!Има нешто нејасно,нешто да прашаш!?-Плукајќи оган прашал змејо. -Не,ништо!-Процвикал носорого и гас преку нос му ја здувнал. Таман змејо ја почнал втората партија на тејкено,етети го слоно. -Шо си бе ти!? -Абе слон сум јас бе,не си слушнал досеа.Сурла на глата,слонова коска... -Абе друго си реков дека ти е то на глата,ама нема везе.Утре во 12:00 овде да те видам!Ќе те јадам!Јасно!?Да не имаш нешто да прашаш!? -Не господине!Ќе дојдам ич око да не ти трепнува-рекол слоно и се џембосал. И продолжил змејо на плеј стејшн да игра,ама сеа на нид фор спид мост вантед играл.И таман да ја помини стазата се акнало нешто во него. -Шо се буткаш бе море!?Шо си ти? -Јас мечка сум море никаков,ушло еден!Еве мед барам. -На кој бе ти ушло,дебел еден.Утре има да те јадам.Во 12:00 да се нацрташ овде!Јасно?!Да не имаш нешто да ме прашаш!? -Не,шо ќе прашам,глуп сум јас,ама ќе дојдам утре.-Исплашено одговорил мечокот. Зел змејо биљард да игра.И како шо играл,некое животинче се бапнало на масата и дирек во црната топка и во средна му завршило. -Шо си бе ти? -Зајак сум јас.Бегам,ај со здравје! -Шо бе со здравје,враќај се ваму! -Ај кажвај побрзо оти треба да бегам,зелки крадев,па да не ме фатат... -Абе сеи тука ко си со мене...него утре во 12:00 овде да се нацрташ,ќе те јадам.Има нешто нејасно,нешто да прашаш? -Има! -Е шо не ти е јасно!? -Можи утре во 12:00 да не дојдам? -Можи бе,нема проблем! |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kazuva zajakot na zmijata:
-ej mala izvini so te majtapev za toa so nemas noze zmijata:nema vrska bilo pa proslo, zajakot:dobro, daj sega raka za pomiruvanje |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во едно село се разболел најдобриот и најбрз коњ. Газдата го видел и рекол:
"Доколку коњот не стане за три дена, ќе го убијам за да не се мачи..." Го слушнала тоа свињата и веднаш отрчала кај коњот да му каже: |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си
биле три стаорци и една вечер се собрале во некое кафеанче на лаф
муабет и добра музика во живо, со секси певаљка. Седнале се опуштиле, се
поднапиле по некоја чашка и почнале да се расправаат за тоа кој бил
поголем манга.
Првиот: абе јас кога ќе видам дека ми ставиле стапица, одам до неа го земам сиренцето со едната рака а со другата ја фаќам рамката што би требало да ме удри по глава и си вежбам како во теретана!!! Вториот: хехе бас смешно, уште си мал за мене!! Јас кога ке видам дека ми поставиле отров за глувци, одам таму си правам неколку линии и си ги шмркнувам!! Третиот: Абе и вие сте ми биле некои фраери!!!! Си одам јас сега,и двајцата сте мали и зелени за мене!! Ај чао одам да ја еб..м мацката!!! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е сличноста меѓу печена кокошка и исунчана женска?
- И кај двете белото месо е најслатко. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дошле зајакот и син му дома. Синот цел помочан, а таткото покакан.
Мајката зајчица ги прашува: - Сине, побогу, што ви се случило? А синот одговара: - Ма остај, се помочав од страв додека мечката си го бришеше г'зот со тато. |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Животните слушнале дека огромен астероид се приближува до земјата и дека
на светот му се одбројани деновите. Затоа решиле последните моменти од
својот живот да ги поминат правејќи што сакаат. И така слонот ја работел
жирафата, а оваа целата возбудена му рекла:
-Стварно ме растураш, само не ми е јасно зошто ти е тој кондом? И онака веќе ништо не е важно, бидејќи наскоро ќе биде крај на светот. -Ма, тоа не е кондом. Тоа питонот ми го пуши... |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |