|
Kаде на одмор со ваков стандард |
Внеси реплика | страница <1 34567 16> |
Автор | |
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
преку годината главна обврска ми е да соберам некој денар за на одмор.........и ми успева
последниве 7 год терам одмор на море во план сум и годинава |
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Воопшто не правам разлика по старосна структура или по било каква друга основа. Изнесувам само (паушални) податоци. И, што мислиш, старите „од што не им се мрднува од дома“ не сакаат да одат на одмор или причината е можеби некоја друга? Види ги тие кои имаат пари, но се по „80“ години, дали не одат на одмор? Да, повеќето од нив, можеби не одат во Јули и Август, но аЈ намини во Мај, Јуни или во Септември! Се само „старци“ ќе видиш. А, btw. според тебе, до која возрасна граница човекот е веќе стар и не (сака да) оди на одмор? |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A be zlatnik.........za mene nema star covek ako vo dusa e mlad......eve ima mladi so vo dusa se stari i ne im se odi na odmor i obratno................ama kaj nas znaes kako e ... se nema navika postari da idat na odmor............... osven vo nekoja banja epten za revmaticnite bolki......... ama mora da priznaes deka sme svetski fenomen............. trosime poveke otkolku imame od dva pravime tri......
|
|
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe nemame standard ama za sekoj viken praznik od skopjani nemozes da ja pomines granicata so grcija so casovi standard nema vo provincijata
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А, тек да имаме три! Илјади евра! Месечно! Тогаш ќе видиме дали (и колку) има „стари луѓе“, и луѓе на кои „не им се оди“ на одмор. Овака, како што стојат денес работите, на одмор оди тој мал процент (од околу 20%) на луѓе кои навистина имаат пари. Секако, во тој процент се и тие кои на одмор одат со гајби чушки (пиперки), патлиџани ...! Ама важно биле! |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kade na odmor so vakov pamet?
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so kakov pamet?
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa so takov ili vakov standard nie imame za na odmor ,,,sepak
|
|
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I toa duri vo kina
|
|
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
|
ken lee
Нов член Регистриран: 10.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se poveke e jasno deka standardot ne e nikakov problem da se zamine na nekoja dalecna destinacija na odmor.Tie najmnogu so se zalat deka nemaat pari tie prvi na leto odat nekade podaleku. pa kakov e ovoj paradoks?
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so vakov standard sekade mozeme na odmor..............
prasanje e kako ke bide toj odmor......... |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo MK varijanta bi bil toj odmor...privlechna destinacija,ubavo apartmanche ,polna kola so MK proizvodi i kreditche
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па до Охрид ќе се изгура некако!
|
|
emo82
Група Регистриран: 04.Јули.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
standartot ne e od golemo veze.koj saka da odi na odmor on predvaritelno ke si spesti pare i ke odi
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |