|
"НЕ САКАВ ДЕЦАТА ДА МИ РАСТАТ ВО .... |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | ||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Незборев за Моира туку за XXLL... Јас сум го нервирал многу... Бре, бре... Јас не се нервирам од него... Јас се нервирам од луѓе Македонци кои мене ме сметаат за предавник, а него за лојален, а и он ги тврди истите работи, само во обратна насока... Он вика Турција ни е пријател, а јас викам Србија... Ете тоа е разликата... |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Друже ај прочитај си го никот прво и твоите први постови побарај си ги и пак речи дека си ти патриот (верувај во голема заблуда си).
Од друга страна Турција да, ни е пријател, но сепак ја барем не заборавам што било порано со нив. А за Србите па е обратно. Ни беа пријатели, веќе не. |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа е твое мислење ОК... Јас мислам дека Турција никад не ни била пријател, а Србија одсекогаш и засекогаш...
Изменето од DelijaSkopje - 28.Мај.2008 во 16:39 |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чек чек чек
ај жити ја кажи ми дали тоа Видовите Бранка ти кажа дека Србија засекогаш ке ни биде пријател??? |
||
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од moira - 28.Мај.2008 во 16:41 |
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам бе Ти со веќе 500 години лојален знам...
Изменето од DelijaSkopje - 28.Мај.2008 во 16:42 |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Делија? чекам одговор
|
||
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не бе Душо, нетреба никој да ми каже знам, а и се гледа многу јасно, само ако сакаш да видиш... |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во врска со фудбалот ке разговарате на друг подфорум...СПОРТ...!!! Постовите се бришат и нема да толерирам дискусија која не се однесува на политиката!!! ПОЧИТУВАЈТЕ ГО ОВА ШТО ГО НАПИШАВ!!! Изменето од moira - 28.Мај.2008 во 16:55 |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Моира нема многу да должам мила..само едно ке му кажам на пријателов Делија..треба да си апла наивен за ваква глупост да кажеш..Утре може ке го снема светов тој запнал Србија засекогаш ке ни била пријател...ете ти ПОВТОРНО сам си кажа дека си србоман.....Ај остани ми барем со здравје ако не со памет.
|
||
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Душо... Од сите такви добивам разни квалификации за тоа што сум, па нека биде една и од тебе, не е страшно... Страшно е нешто друго, него ај сега... за тоа друг пат... Изменето од DelijaSkopje - 28.Мај.2008 во 16:55 |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знаете што? Само за една работа рака и давам на Грција. Што никогаш не криела дека е против нас....за разлика од некои кои подмолно ти зариват нож во грб..овие директно ти центрират.
|
||
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Б Р А В О !!! Па тоа и јас цело време ти го кажувам... Изменето од moira - 28.Мај.2008 во 17:09 |
||
"ОСУМ ИПОУ ИУЈАДИ ВУЃЕ..."
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова на мене ми го велиш Делија? Верувај нема таков член на форумов (освен некој приватно што го знам и се дружам) што може да ми зарие нож...
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |