|
Дали сеуште има добри дечки или девојки за секс... |
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Автор | |||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a koja e taa zlatna sredina..............koja sto e aktivna za sex?????...i ne e sve vo sexot taka...................more i kako trebaat za dobar sex pari.............mozda ne bas pari onaka kes?????.............ama nekoe parfemce..ili poklonce.............eeeeeeeee kako ke i bide milo............bre sto sex ke padne..............
|
|||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a be dusho............i jas se soglasuvam so tebe..........no od 100%......80% se sex*at od interes...............bez razlika dali e za pari,,rabota,,status nekoj vo opstestvoto,,stanbeno prasanje,,i red drugi pricini.............a gi ima veruj mi milion............
|
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
shteta shto vakva tema dreme ovde nedoprena....
|
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
bibce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
................pa nema koj da komentira mila.................nemame kvorum mnogu e mirno denes..................ova kako pred bura................
|
|||
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eve be jas sum tuka
ima ima i devojki i decki raspolozeni za sex |
|||
arsin
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ima ima.Eve i jas sum raspolozen
|
|||
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kakoo moze da nema neznam za drugite ali ja nemozam da se pozalam
|
|||
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
смеј пожали се само
уше толку ке лежиш |
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nema so da se zalam
|
|||
|
|||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa go nema avtorot da se izjasni dali konecno najde nesto ili uste pribira |
|||
|
|||
Gjoroski
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 529 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И тоа како има добри е*ачи и е*ачици
|
|||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
интересна тема..баш пред некој ден зборевме за ова и дојдов до еден заклучок... Во Македонија има добри дечки и добри девојки за секс за врска и за нешто уште посериозно, но секој гледа да биде финансиски обезбеден..е тука веќе станува тенка линијата помеѓу *спонзорушата* и *нормалната девојка*...оние што на времето се декларираа како нормални* (дечко,секс,љубов...) многу брзо влегоа во онаа другата категорија...и додека другар ми ми вика: абе знаеш што?..една девојка ме откачи затоа што не сум излегувал во ХХ кафичи..не сум ја частел секогаш..и не сум имал скап мобилен тел. другарка ми од друга страна пак вика: сакам нормален дечко да не е премногу одбивен(се мисли на физичкиот изглед )..се друго иде само по себе...значи границите се поместија...сите те гледаат какао $$$$..никој како човек... Заклучок: Голем дел(не сите) женски бараат партнери со подлабок џеб...може и да е најгадниот...ама да е богат.. инаку за мене парите се релативни..за луѓе како мене се се врти како на берза..денес имаш-утре не...тоа важи и за парите и за убавината...единствено нешто што ценам е карактерот... |
|||
rigobet
Група Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas sum dobar decko...se uste.....
|
|||
Внеси реплика | страница <1 3456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |