|
Каролина Гочева |
Внеси реплика | страница <1 345 |
Автор | ||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kаролина во тема Мода и убавина... Се зезате, така? Да не беа стилистите-к*рсисти со малку повеќе мозок од неа, тешко дека ќе изгледаше вака како сега, но треба уште многу фурни леб да изеде за да изгледа убаво. Кога само ќе се потсетам на црната мрсна коса со патец насреде, без шишки и црвен кармин на бледо лице... Изменето од doriangray - 08.Декември.2008 во 18:42 |
||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Karolina koga ce pocne da pee Hard Rock i soodveten stajling za istiot ce bide epteen cool, vaka izvonredniot glas i se izednacuva so obicnite MK pejacki. Steta...
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прво, можеш да кажеш: мене не ми се допаѓа, мислам дека не е убава, не е помој вкус и слично, но не и дека на останатите на кои им е убава не ги служи видот, оти за вкусовите не се расправа, нели?
Второ, за коментари од типит: проста, ладна, глупава... и слично, отворете си тема во Разно или Психологија, па анализирајте го нејзиниот карактер, ако ви е толку интересен.
Трето, за музичките квалитети има веќе отворено тема Каролина Гочева во подфорумот Музика, па повелете анализирајте и ги гласовните можности таму.
Четврто, не заборавајте дека темава е во Мода и убавина, значи јасно е за што треба тука да се дискутира.
Петто, поздрав
|
||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каролинчето кога и да го видам дали на фотка или на ТВ ми е човечка фигура која не проектира никаква енергија.
Таква беживотна. Ама таква е сега што. Воздржана девојка. Како физичка појава е исклучително згодна ,но со лице на капучинер-мајмунче но сепак симпатична. Нејзиниот сегашен имиџ кажува дека доколку си ангажираш професионалци да се грижат за твојот изглед-тие и тоа ќе го направат. Инаку како пејачка е одлична и фини и се песничките. |
||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Karolincheto ima pravilni crti na lice
Ubava e i privlechna- znae da privleche mashko vnimanie. Ne e voopshto vozdrzzana- kako dokaz za toa e i intimnata vrska so onoj sinot na mafijashtot od Belgrad- Mihajlo Razznjatovich mislam se vikashe... |
||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
||
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се извинувам......... Стилот, имиџот и е ок, зашто за неа се грижат професионалци............ |
||
Ane09
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pravilni crti na lice-nema, tenka usta i vegi na glusec. A, da privleces masko vnimanie e najlesna rabota na svetot. |
||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za Karolina od moden aspekt sekogas e trendi devojka,no za nea rabotat eden tim na profesionalci, ok e
|
||
NaturalBlonde
Група Doll Domination Регистриран: 20.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
убава е, не велам дека не е , ама некако многу ми е антипатична
|
||
Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 345 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |