|
Заштитете ја Србија од САД ??? |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | ||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро на секоја реакција да се палиме како млади мајмуни не ја бива, особено од Шајкачи и Бугаромани...
Ајде терајте по темата..... |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto tuku se bunis koga temata e shajkacka! Nie si gi sredivme rabotite doma, go iscistivme dvorot, i sega mozeme za drugo na druga strana da sreduvame, neli?
Изменето од moira - 05.Јануари.2008 во 14:06 |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро али Косовската поделба ќе биде и за нас лоша, после заканите на Чичко Чеку дека ќе бара и Албанците од Западна Македонија да се отцепат и припојат кон Косово или Албанија... |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zatoa i postoi i vtor del vo mojot post
|
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е кажи го де |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
procitaj ja i vtorata recenica
|
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Уште не го исчистивме дворот. |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nie si gi sredivme rabotite doma, go iscistivme dvorot, i sega mozeme za drugo na druga strana da sreduvame, neli?
|
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
WTF?? ААААААА Сакаш да кажеш дека уште ние не сме си ги средиле нашите работи, камоли па на другите да ги средуваме.Да али тоа ти е кога независноста на Косово ќе има удар и врз Македонија... После заканиве на Сејдиу и на Чеку....ништо чудно и тоа да го организираат А кога ќе ми текне минатиот пат после 2 години имаше кај нас војна Косовската војна беше 1999 година а после 2 години истиве борци бараа права во Македонија или во 2001 година |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tokmu zatoa i treba da se sredat tuka rabotite, da se postaavat na zdrava osnova i da se iscisti dvorot!!!!!!!!
Изменето од moira - 05.Јануари.2008 во 17:08 |
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кај нас дворот веќе никогаш нема да се среди.Можеби со комуњарите ќе се среди, ама со албанците тешко, откако го потпишавме рамковниот договор. Една од најлошите работи што ја имаме направено во нашата историја |
||
PREDATOR
Група Регистриран: 12.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
is no good
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе го јадат србендиве овој пат убаво и тоа. Ама ако им е кога имаа сила, се живо и диво лом правеа, правеа договори демек ќе не делат со Грците ама тркалото се врти.
|
||
www.komiti.org
|
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За сила и сега имаат сила, ама ги држат на ЛАНЕЦ!! Работата е тоа што има да се дестабилизира ситуацијата. Чеку се закануваше дека ќе бара од албанците во Западна Македонија да се отцепат и да се припојат кон Косово или Албанија ако дојде до евентуална поделба на Косово. Тоа е лошо брат!!! Инаку ми е гајле ако сакаат и нека се испотепаат |
||
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |