|
ПЕНЗИИ - покачувања и манипулации |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | ||
intel
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 25.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako na primer mihajlovistite vo muzejot na vostani figuri..????
|
||
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како на пример луѓе што не сакаат покачување на пензиите, чисто од завист.
|
||
intel
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 25.Април.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e pokacuvanje tuku vrakjanje na zemenoto preku poskap zivoten standard produciran od ovaa vlast poslednava godina.
Изменето од intel - 03.Јануари.2008 во 12:38 |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па во цела Европа се покачени цените.... Не се само во Македонија |
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе од завист нели и козата на комшијата треба да му умре... |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
ZoranSk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немојте да идеализирате со народот.Неможете од сите да барате да го пофалат овој потез.Рејтингот се кажува. Јас за пример ја земам мајка ми која појма нема од политика.
Денеска беше во аптека да земе некое лекарство и доаѓа кај мене ми вели види датум на производство на лекот.
Зошто.
Леков го плаќав 250 денари сега го платив 35.
Викам мафијата на Бранко си ја финансирала.
Остај ми вика ти се Бранко ти е крив види датум и од каде е .
Истиот лек од ист производител за 10 ПАТИ поевтин.
Мислам дека Грујо доби уште еден гласач, ја тоа што не успеав да и го објаснам од 1990 таа го свати денеска.
А незнаете каков ефект дебилската теза на СДСМ за качените цени на намирниците има ефект кај пензионирети.
И велам јас ајде мајко честито повисоки пензии кога ми писна, какви пензии бе се е качено.
Опасни се овие комуњарчињава има ефект не е туку така секоја патка на секој потег на Грујо.
А за Грујо некој страв ми се всадува во душава нека внимава многу, комуњариве бајге се столчени и спремни се да го активираат стариот механизам за пресметка со политичките ривали.
Бидите будни сите околу него.
|
||
intel
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Слушај ја мајка ти, паметна жена ми делува по ова што го кажуваш. Еднаш се улови на Љубчо, сега си закачен на мамецот на оној кому тој љубче му беше ментор за негов наследник. |
||
hr.lucky
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 505 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne se samo penziite i lekovite tuka ima i osvezuvanja za mlekoproizvoditelite i izvoz na zelencuk so dobri ceni gledav nekni a1 i resensko jabolko zadovolni proizveduvacite i trgovcite ,koga bilo toa?za vreme na sdsm rasipuvaa bostan i piperki i sto uste ne gazea so traktori pred kooperacii,za vase zalenje dragi moi komunjarcinja vece toa go nema ili e dovedeno na mimimum.pa nie nesme industriska zemja nie treba toa da gledame kolku glasaci sega ima i od tuka.
|
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
судбината на џинџиќ може лесно да го снајде тоа е факт. пипците на октоподот контролирани од Б.Ц. со сигурност ако не успеат на уште едни избори можат да се дрзнат и да посегнат по живот, нема да ме чуди... особено што во неговото владеење мистериозно беше атентиран еден, а загина друг претседател на РМ. |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e pokacuvanje tuku vrakjanje na zemenoto preku poskap zivoten standard produciran od ovaa vlast poslednava godina.
----------------------------------------------------------------------------------------------- Neka e i vrakanje...kako miluvash...ama i toa e bozjo t.e. grujovo cudo. Prv pat ke bide nekoj da vraka neshto.Zemaa...kradea...grabaa...si davaa stipendii na svalerkite-pardon sorabotnickite...si izbegaa vo Turcija...eeeee kolkav e spisokot...na nedelata. Da ti kazam iskreno...sega velam Daj boze Gruevski da pokaci plata ushte 20 %...a pred toa samo se molev...Te molam boze nemoj ushte nekoj ...da ukrade milion...dva...tri...Aman boze nemoj...dosta ukradoa. I se smiluva gospod...surgun fatija... Изменето од mamamd - 03.Јануари.2008 во 17:44 |
||
luckyboy
Сениор Регистриран: 29.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 285 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bravos, Bravos pojce ce dava babami paricka
|
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DA zatoa VLASITE od SDSM veshto ke ja 'sredat' rabotata - pa ke ja zajaknat ekonomijata preku vospostavuvanje na domashnite vrski so nivnite strari i dobro poznati "Vizantijci".
Gospod se smiluva i ni go dade GRUEVSKI I NEGOVATA VLADA - samo djavolot narechen "Vlashki sindrom" ne se otkazuva lesno pa ushte PRETA.
AMEN.
|
||
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |