|
ДОБРИ АТЕИСТИ вс. ЛОШИ ВЕРНИЦИ |
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Автор | ||
Sahih Bukhari
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 389 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NEMA DILEMA, SE SHTO E DOBRO E NA PRVO MESTO!!!
Bez razlika dali se raboti za DOBAR CRNEC vs. LOSH BELEC Sekako deka sekoj covek pri zdrava razum bi se opredelil za dobar crnec, ili dobar Naivec.... A za lopov... Nemoze da bide dobar koga e lopov I od mene respekt do site ATEISTI oni ja koristat mokta na razumot, ne veruvaat slepo.... A koga Ateist ke ja soznae vistinata, on e najdobar vernik, znaci korenito i so razbiranje gi svakaat rabotite, a ne da se bide Musliman, zaradi tvoite roditeli bile Muslimani, ili da se bide Hristijanin, zaradi toa shto si roden vo takva familija, i zaradi tvoite roditeli i tn.... Ushte ednash respekt do site Ateisti!!! |
||
OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
FALA NO NE NI TREBA
RESPEKT USTE EDNO PONIZUVANJE I AKO NESI SVESEN SO SI NAPISAL znaes celo vreme imam custvo deka neso se branam i deka ne zalite hahahahhaha ova navistina se granici so ludosta sega svakjam kolku sme pokompexni od ogranicenosta na vernicite |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Sahih Bukhari
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 389 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nebeshe licno do tebe, a ti si samo eden prestavnik na Ateistite, ima luge koi go cenat toa, a i da nego cenat toa e moe mislenje, nikoj ne treba da go ceni niti da mi blagodari...
I nese navreduvaj kako malo dete, ako nie taka se navreduvavme site na forumov , od nas ke beshe.... decka gradinaka... i odgovaraj vo tvoe ime, a ne vo ime na Ateistite, zashto poznavam mnugu ateisti, a od niv dosta mis mnogu bliski drugari, taka da znam kako razmisluvaat... |
||
OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dr`ete se do temata, da ne bri{am postovi von nea |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prvo ne se navreduvam- zatoa sto nemoze sekoj da navredi ako si poiskusen znaes so sakav da kazam vtoro ZIV TI NE NE BRANI nema potreba povekje brani gi vernicite koi SAMO veruvat treto.kako toa razmisluvat drugi ateisti??????? Изменето од anakin - 24.Декември.2007 во 10:22 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro
kje pisuvam samo za ova tema dobrite ateisti- ( CUDEN TERMIN ) ...koi se toa dobri ateisti e prasanje kje probam da ogovoram znaci ako ima dobri mora da ima losi ateisti a losh ateist e toj so neubedlivo neveruva vo Gostod, inaku bi bil dobar ateista, i si slavi slavi i farba jajca i pravi dosta raboti koi pravat vernicite za razlika od dobar ateist koj toa ne go pravi sega za sega tolku |
||
|
||
Lolita
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2007 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neznam zosto vo naslovot ima "VS", koga se znae deka DOBRI ATEISTI se isto sto i LOSI VERNICI samo vo druga ambalaza
|
||
Your sweetest nightmare
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahahah
ne se misli za verata nego za covecnosta LOLITA |
||
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Covecnosta kon sebe ili kon drugite? |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prvo kon sebe
pa kon drugite imas poarna teorija za ova??????? |
||
|
||
sensei
Сениор Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne be, samo ubavo e da se povtori. |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako e taka pozdrav do tebe
a bas bi sakal da go slusnam tvojot stav za ova tema za IZBOR NA POMALO ZLO hahahah |
||
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
во претходните постови дадов многу добри извадоци од Библијата бидејќи јас ја читам Библијата за некои одговори, бидејќи тргнувам прво од Бог па после од се` друго, одговорот за тоа прашање се подразбира. и нека не ве замара насловот на темата нити пак почетокот, за да се развие малку дискусија се со цел да дојдеме до убав заклучок понекогаш е потребна мала (добронамерна) провокација |
||
Внеси реплика | страница <1 34567 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |