|
МАКЕДОНЦИТЕ-Антички Македонци или Словени |
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Автор | |||
Такламакан
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 10.Декември.2007 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Много текст за четене има. И в интернет, и по книгите.. А приказките къде излизат от уста, на база на прочита на всички различни текстове са още повече. Историята винаги е служила за манипулиране на обществата - на кой как му е изгодно. Истината е една - кръвта във вените ни. |
|||
"Всяка земя е родна за смелият, за пристигащите късно остават само костите!"
http://taklamakan.myphotoalbum.com/ |
|||
naemnik
Сениор Регистриран: 09.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 658 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Abe se ok toa sho vikash, ama ko videsh sho Krvta u Venite vi kazhuva za Balkano togajka Ignorirate i Traete....... 12-15% SLAVJANSKI R1b GENOM VO MAKEDONCITE.... Chim e taka, togajka mozhesh da napravesh interpolacija kolku ima Tatarska, so toa sho nashio Jazik e demek neli Slavjanski... Ali jas ke ti kazham kolku Bugaro-Tatarska ima kaj nas 0,5%.... Sho ti toa kazhuva za ISTINATA....... NIE NE MOZHEME DA BIDEME NAREKUVANI BUGARI VRZ OSNOVA NA 0,5% BUGARO TATARSKA KRV.... full stop ili kako i site Bugari ti si zamisluvash nesho za Bugarskata Krv:
Изменето од naemnik - 12.Декември.2007 во 10:09 |
|||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Gi ubi Tatarive so DNK analizi,misli razbirat nesto? |
|||
naemnik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
najverojatno TUP BUGARIN ne mu odgovara da Razbira, i ke si ostane TUP BUGARIN..... |
|||
Такламакан
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 10.Декември.2007 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Разбирам прочетеното.
И пак питам, въпреки че не обичам да се повтарям - кои българи и кои македонци са изследвани и анализирани. Дайте име на тази кръв. Моето име е Кристина Атанасова Матева. За ДНК анализа - след като има някой, който живее на територията на Македония, Мизия и Тракия и счита, че неговата кръв силно се различава от моята, да заповяда да си пуснем по един тест. Да видим колко е така! Другото е породено от страха ви, че представата ви за действителността и самата действителност се различават едно от друго. Казах! |
|||
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
rASPRASAJ SE ZA TVOETO SEMEJNO STEBLO, 90% SI MAKEDONKA |
|||
naemnik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne razbirash nisho. ke rechesh Zasho? 1# Prochitaj go naslovo na posto, i probaj da svanesh sho tie Podatoci za Genetski Ispituvanja znachat u vrska so toa... 2#I da sme slichni i srodni so Vas, treba da sporedeme i so Krvta na tie BUGARO TATARITE i da videme kolku sme so NIV SLICHNI. 3# ko ke go seto toa napraveme, treba da se chuknesh po TIKVATA i da razmislesh okolu slednovo: a) Ko nekoj 80% Krv u Balkanskite veni teche ORIGINALNA BALKANSKA KRV, togajka mojte predci ne mozhat da bidat DOJDENCI na ovie prostori b) chim samo nekoj 0.5% BUGARO TATARSKA KRV techat u mojte Veni, NE MOZHAM DA SE VIKAM BUGARO TATARKA... c) CHIM SAM SLICHNA SO LUGJETO KOJ SE VIKAT MAKEDONCI, TOGAJ ILI SAM MAKEDONKA ILI SAM TRAKIJKA OTI TRAKIJCITE I MAKEDONCITE SE POZNATI OSHE OD ANTIKATA DEKA SA SLICHNI LUGJE BILE... E sega ti teraj tvojta matematika, po izdzvakano ne ide.... |
|||
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Како прво и прво на ниедна анализа во СВЕТОТ не се кажува од кого била земена крвта од прости причини што му се заканува егзил или убиство.Зошто е тоа така?? Затоа што анализата ја кажува вистината за некој народи и ја руши пропагандата што ја поставила другата држава. Така да не очекувај дека ќе најдеш имиња на некоја анализа. ВО НИЕДНА АНАЛИЗА НЕ СМЕЕ ДА СЕ ОБЈАВАТ ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ. |
|||
ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
|
|||
Такламакан
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако има мъже, които не ми се плашат, нека дойдат. Ще го направим поименно. Па елате на група ако по отделно ви е страх.. "К" като камък. От там и Кристина. |
|||
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ti prvo proveri si ja tvojata DNK,moze ke se iznenadis! |
|||
Такламакан
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ти в този профил ли виждаш 90 процента славянски профил? Та даваш назад? |
|||
|||
test_glusec
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И што видов во профил.
НИШТО Дај вака твоја слика |
|||
ever try,ever fail.No matter try again,fail again,fail better.
|
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Такламакан
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да се изненадам от какво? Познавам се. Познавам рода си. Историята му. Познавам историята на земята, където съм родена. Не познавам страха, а той е в основата на изненадите. Ако имаш притеснения, отиди и ти провери първо. Но после заедно. Ръка за ръка. Както са ни вървели предците по Балканският полуостров. И рамо до рамо, както се влиза в бой. |
|||
|||
Внеси реплика | страница <1 34567 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |