IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Последно нешто што ме насмеа.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последно нешто што ме насмеа.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4647484950 277>
Автор
Порака
Sho-Sana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2944
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sho-Sana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2009 во 22:28
Originally posted by laki_bu laki_bu напиша:

Една убава пролетна ноќ, Стојна, бабичка на седумдесет години, во едно далечно македонско село, ги ужива благодатите од Владата и удопствата што ги нуди новиот проект за бесплатен интернет по селата, та мирца ли мирца до ниедно време на својот пи-си. И туку ја спотерува, та си фаќа кал под нозе (патишта во селата се' уште не им направија) накај полското веце. На синот, кој и' е одамна отселен во Австралија, на скајп му пишува: „Биди онлајн, ќе појда до рисајкл бино, ми се оди понадвор“. И си поаѓа така, пешачи троа, зашто канализација не им направија (а секои избори им ветуваат), а полското веце е џенем, долу в нивата, едно за три куќи, и попат си мисли кого уште треба да контактира на фејсбук. И кога - полското веце заклучено. „Пу јаз’к, рисајкл бин ис локт“, си помислува бабата и тропа на вратата. Од внатре се јавува соседот, дедо Митре, старче на осумдесет години. Тој ем си врши нужда ем си гледа клипчиња на јутјуб на лаптопот што си го турил в скут на голите колена и така си се забаил внатре во ќенефот. „Отвори, Митре, зорт ми е“, му вели бабата. Кутрата, не да и' се оди понадвор, снагата и' игра колку и' е зорт. А дедото и' одговара: „Ар ју а њу мембер? Ентер јор пасворд плиз“. „Митре, море, каков пасворд, отвори, му вели бабата, ептен ми е мака.“ Но, дедото е кул, баш сега најде да го прекинува Стојна кога има најмногу килобајти во секунда, толку години чека некој да му обезбеди бесплатен интернет за во полско веце, та и' вели: „Опен њу виндоу, Стојне, чекмеџето се заглави, посибл хардвер ерор“...

газење%20од%20смеење
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот,
- не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот.
Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2009 во 22:33
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2009 во 19:55
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sho-Sana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2009 во 18:39
Originally posted by DarlinG DarlinG напиша:

Молитви на хороскопските знаци.

Овен:''Господе, те молам дај ми ТРПЕНИЕ и тоа ВЕДНАШ!''
Бик:''Господе, те молам помогни ми да ги прифатам ПРОМЕНИТЕ во мојот живот ама ЗАЕСЕГА НЕ.''
Близнаци:''Кај си бе Боже(или можеби Божице?)...Кој си ти?...Што си ти?...Колку сте таму? Неможам да те сфатам!''
Рак:''Мил Татко, знам дека неможам да зависам од тебе толку, но ти си единствениот на кој што можам да сметам додека моето плишано мече е на перење.''
Лав:''Здраво Тато! Сигурно си многу горд што јас сум твое дете а?''
Девица:''Господе, те молам направи го светот подобро место, и немој да го зафркнеш како што направи минатиот пат!''
Вага:''Господе, знам дека треба да донесувам одлуки за мене. Но од друга страна што мислиш ТИ?''
Скорпија:''Господе, те молам помогни ми да им простам на моите непријатели, иако копилињата не ни заслужуваат!''
Стрелец:''О СЕМОЌЕН, СЕЗНАЕН, СЕСАКАН, СЕ-ПРИСУТЕН, СИЛЕН, ВЕЧЕН ГОСПОДЕ, АКО ТЕ ПРАШАВ ЕДНАШ, СУМ ТЕ ПРАШАЛ СТО ПАТИ --- ПОМОГНИ МИ ДА НЕ ПРЕТЕРУВАМ!!!!!!''
Јарец:''Господе, мислев да се помолам, ама решив дека треба сам да си ги решавам работите. Сепак фала.''
Водолија:''Здраво Господе! Некои викаат дека си маж. Некои викаат дека си жена. Јас викам дека сите сме Богови! Па оти да се молиме? Ајде да правиме журка!''
Риби:''Небесен Господе, како што се спремам да го конзумирам ова последно Виски за да излезам од мојата болка и жал, нека мојата опијаност биде за твојата голема Слава и Гордост.''

смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2009 во 18:59
Риби:''Небесен Господе, како што се спремам да го конзумирам ова последно Виски за да излезам од мојата болка и жал, нека мојата опијаност биде за твојата голема Слава и Гордост.'' газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење

Ribite sekad se zaebani pa uvek barat pomos od alkoholot газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sho-Sana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2009 во 19:15
I ova e odlicno...газење%20од%20смеење ...

Originally posted by bijonse1 bijonse1 напиша:

... ... ... ... ...

zenite se sramat samo cetiri pati :

1. Koga prvpat se seksaat.........
2. Koga prv pat ke go izneverat mazot......
3. Koga prv pat ke dobijat pari za toa.........
4. Koga prv pat samite ke platat za toa.......

mazite se sramat samo dva pati :

1. Prviot pat koga ne ke mozat i po vtorpat......
2. I vtorpat koga ne ke mozat za prvpat.........

... ... ... ... ...

газење%20од%20смеење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2009 во 19:25
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2009 во 22:52
Збунет и реалните проблеми на некои луѓенамигнување
у сред ноќ кога ќе добиеш колено у муда оти многу прета на спиење

Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2009 во 00:54
стари лудории
бабава чекала момент,не заборавила
Кон врв
FIDEL Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2009
Локација: Romania
Поени: 47
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FIDEL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2009 во 01:38
Наочари за сонце

Влегла плавуша во продавница за наочари и и вика на продавачката:
- Добар ден, имате наочари?
Продавачката и вика:
- За сонце?
- Не бе за мене.
I'm alive for you.
I'm awake because of you.
I'm alive I told you.
I'm awake swallowing you
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2009 во 14:43
maloto na edna koleska. mi ja dava na telefon place detevo po mene голема%20насмевка
-ama posle ke dojdes neli? jas bev vo belovo i tamu mi falevte so mama голема%20насмевка
srckaaaaaaaaaaљубов
Кон врв
lane62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2009
Поени: 7583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2009 во 23:56
Daj više odmora jeziku nego rukama!
Кон врв
lane62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2009
Поени: 7583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2009 во 00:04
Daj više odmora jeziku nego rukama!
Кон врв
mistake Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2009
Поени: 8613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mistake Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јуни.2009 во 01:29

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4647484950 277>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.