IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Поддршка за А1 Телевизија?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Поддршка за А1 Телевизија?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4647484950 84>
Автор
Порака
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Февруари.2011 во 23:49
И после се....дали успеавме да ја гледаме ситуацијава и А1 како телевизија одделно од нејзиниот сопственик и неговите интереси, и од власта и опозицијата и од нивните интереси....?

По она што го видов...А1 се спротивстави и се огради себеси од обидите за злоупотребата од опозицијата...како и од влијанијата на нејзиниот сопственик, чија жртва е...

А1 како куќа и екипа се феноменални...и интересно е како успеаја да се изборат за себеси, сега кога се најдоа во клинч помеѓу волциве, туѓите и своите....излегоа со многу јасни и отворени изјави и потези, по мене и многу искрени....и тоа е одлично да

Изменето од Kali - 11.Февруари.2011 во 10:26
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2011 во 01:14
Originally posted by Kali Kali напиша:

По она што го видов...А1 се спротивстави и се иззема себеси од обидите за злоупотребата од опозицијата...како и од делата на нејзиниот сопственик, чија жртва е...

А1 како куќа и екипа се феноменални...и интересно е како успеаја да се изборат за себеси, сега кога се најдоа во клинч помеѓу волциве, туѓите и своите....излегоа со многу јасни и отворени изјави и потези, по мене и многу искрени....и тоа е одлично да

Odamna vaka ne sum se nasmeal, so e ova napisanoto Ezop ili nekoi drugi bajki.

Cisto sumnjam i deka samata si veruvas vo ova so si go napisala.

Daj objasni kako toa se izborile so volcite pogotovo so sopstvenite. Pa zar ne kradea zaedno, zar ne pravea dalaveri zaedno.

I sega odednas A nula e nezavisna, ma ajde bogati.

Taa torbesko-siptarska tvorba a i naisve izrodi koi rabotat tamu treba da ja snema od mapa na firmi vo MK, a novinarite od A nula na biro.
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2011 во 02:39
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

Поддршка за А1 ТелевизијаГледам на ТВ, читам по весници...некако не ми е јасно...сега за каква поддршка станува збор...?за каква слобода на говорот станува збор...?па јас како што гледам телевизијата си работи...никој не им брани да кажуваат што мислат...и да зборуваат за било која тема...колку сакаат...напротив, не бомбардираат со вести кои се очигледно настроени против власта...идејата да се даде политичка конотација на апсењето на нивниот газда е повеќе од очигледна... особено ми смета идејата за идење по куќите и барање потпис за поддршка...а бе тоа наликува на политичка партија...ќе повторам, не ми е јасно...за каква поддршка на демократијата станува збор...што ли е тоа шти им е скратено како телевизија...???збунетост

Ненормално ми се досадни
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
VaZoLjIN Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)
господ

Регистриран: 29.Октомври.2008
Поени: 55
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај VaZoLjIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2011 во 04:09
Не досадни,ми станаа одвратни веќе.Сегде низ државава најдоа корупција и криминал,а само кај газдата кој е во Шутка гледаат нехумано згрижување на затворениците.Дури жал да ти падне.Немал Велија хумани услови во истражниот притвор Шутка.Греота.А и сите овие притворени од Пајажина биле хронично болни.Иако хронични,болеста не им пречела да крадат,ама сега кога се фатени болеста ги покажува симптомите.Греота болни луѓе,треба да ги пуштат на слобода.

Ми се јави баба ми,која инаку живее во село на надморска височина од 1500 м.Најблискиот град се наоѓа на 60 км.Одамна во селото нема стапнато ни политичар,а камо ли новинар.Ама ете деновиве А1 се заинтересирале како живеат во селото.Тешко ли им било.Дали владава нешто им помогнала.Дали кравата давала млеко.Дали кокошките носеле јајца.И секако на крај,она циганското - ако може еден потпис И ЈАС СУМ А1.Арно ама баба ми не паѓа на тие финти .Поминала и турско и каурско.Лепо културно ги ОДЈЕБАЛА да "палат патиките" накај Скопје.Иако не ја интересира политика,не сака некој да ја користи за политички поени.

Затворив телефон и неможев да се изначудам.Какви луѓе работат во А1,какви луѓе работат против Македонија.Значи за да отидеш во моето село кое е буквално на "крајот од светот" за да собереш 20-30 потписи мора да имаш јак мотив.Да не речам многу пари,пошто умреа тие времиња кога некој трчаше за некоја идеологија.

Мене искрено не ме нервираат што ја критикуваат и плукаат владата.Треба тоа да го прават сите медиуми.Али ЈЕБОТЕ црева ми се дигаат кога ќе ги слушнам - "граѓаните на оваа држава" наместо да не речат МАКЕДОНЦИ ! ! !
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2011 во 09:59
A1...
A2...
A0...
Aидин...
Аједан...

колку ги има бре овие..?

и јас плаќам данок по ф-ра каде ДДВ е јасно и прецизно пресметано,ама чистачката,градинарот ,фирмата за одржување на електро-инсталацијата,лифтот,ѓубретарината и случни услуги...може и по договор.
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
aLkINOr Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Јануари.2011
Поени: 76
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aLkINOr Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2011 во 10:09
ja pustiji tija a1 kriminogenata televizina sto plukcase po grujevski najsiot najdobri primer
Кон врв
Генерал Митре Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
бадајалџија

Регистриран: 19.Ноември.2009
Локација: Macedonia
Поени: 646
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Генерал Митре Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2011 во 10:15
Originally posted by aLkINOr aLkINOr напиша:

ja pustiji tija a1 kriminogenata televizina sto plukcase po grujevski najsiot najdobri primer

Туууууууууу каква штета!! Сега пак ќе почне таа криминогена телевизија да пљуцка по нашиот најдобар премиер и по неговите вазалчиња. јаз'к да им е.
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aLkINOr Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2011 во 10:16
tokmo taka jazk neka mu je na veljo i comoski ovoj i e spiunin na udba i na cija a moze i rusko bugarski spijun da e
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2011 во 10:18
...и ова,од каде сега 2мил.евра за блокада..нели беше основано сомнение за 15-18 мил.евра.

се и сешто слушнавме,повеќе на она збунити не-пријатеља...
СИТЕЛ(Латас) ...на сметката на А1 блокирани 4,5 мил.евра ,средства што ретко која фирма во денешни услови има сила да држи на сметка.После се испостави дека нема 4,5мил,туку се чекале средства од прилив до таа сума,со која би се обештетила државата во случај на докажан криминал..
не ми е јасно,ако се обвинети за 15-18 мил...од каде рестото ќе се наплати,имајќи ги на ум изјавите што ги дадоа надлежните дека фирмите немале уредни дозволи,биле дивоградби..сопствениците немале којзнае кој имот на нивно име и слично..

друго,ако судството не ни е под притисок,од каде прво казната притвор,а сега домашен притвор.Нели личи ова на пр.казна за прекршок,преименувана по мислење на судијата во кривична..или по грешка осуден на доживотен затвор наместо 15 години...
слободно судијско уверување..или пасивен офсајд што би рекол ММ.

И за крај,како може министер за правда да не биде надлежен за работењето на судот,не е ваљда тоа под јурисдикција на министерството за култура или агенцијата за млади и спорт.Замислете си,"..денес министерот за образование го посети ИЗ Шутка и подетално се запозна со условите за живот и престој на притворените...и по посетата изјави дека се што е во негва надлежност ќе стори за да се подобрат условите и хигиената во затворот".

Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2011 во 10:18
Кога би те слушале тебе Зекси во решавањето на проблемите на државава, далеку би стигнале.....рамнодушност
Јас зборувам за куќата, за новинарите...Скоро секоја ТВ куќа кај нас трпи програмски поради политичките влијанија и притисоци...А1 не е исклучок. Настрана од тоа.......има меѓу нив одлични луѓе, кои во ситуацијава се оградија и од својот сопственик и од СДС ( Чомовски тоа убаво го кажа...првпат да ми се бендиса човекот).
Значи, едно 500 вработени кои ти би ги пратил на биро и око да не ти трепне. Соломонско решение, де. Ти беше тој кој зборуваше за Бранко, за приватизацијата која остави толку луѓе на улица?

Изменето од Kali - 11.Февруари.2011 во 10:33
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
бадајалџија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Генерал Митре Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2011 во 10:18
ма на сите да им е срам!!! како смеат они да пљуцкаат по нашиот најдобар премиер!! Смрт за шпиуните и ВАЗАЛИТЕ!
Кон врв
Група
Група
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aLkINOr Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2011 во 10:20
bravos gerenal mitra ubavo im go kazuvas ovija na tija od sdsto ama ne te razbiraja
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2011 во 10:23
Ма алал нека им се парите...заслужуваат и 2 посто од БДП годишно..
бараа и си добија..не пијат тутун и не џвакаат кисело млеко овие..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
бадајалџија

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Генерал Митре Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Февруари.2011 во 10:23
Originally posted by aLkINOr aLkINOr напиша:

bravos gerenal mitra ubavo im go kazuvas ovija na tija od sdsto ama ne te razbiraja

Многу ми е мило што барем ТИ ме разбираш
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4647484950 84>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.