|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 4647484950 135> |
Автор | |
butterfly8
Група Регистриран: 21.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 61 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izvini ama neznam sto i kako si sreduval so dokumentite i intervjuata zasto jas bev direktno kaj regruterite od DynCorp vo Alek.Palace.Prethodno bev kaj Pece od Resallc ama od niv nikakov aber nemav posle toa intervju.Mi rekoa cekaj , ke bide ama nikoj ni mi se javi ni na tel., ni na mail..nisto. navistina neznam sto da ti kazam. |
|
fortitudo
Нов член Регистриран: 03.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kumanovo 74, ne se nadevaj na nisto od toj Davor, zatoa sto ispadna deka deckoto e najgolem prevarant vo Kumanovo, im drzese k*rsevi za angliski jazik na luge, im pravese testovi za proverka na znaenja, im trazese odnapred pari po 500-1000e za da gi kao demek ubrza proces za Afghanistan, i izede krivicna prijava, jas bev vo policija koga go privedeoa deckoto. Inaku da znaes deka ni eden covek nema otideno preku Davor od mpi, a od Resallc ima otideno okolo 200 dusi do sega. Ne gubete nadez, ke otideme site, se gradat 80 novi bazi vo avganistan, kako i da e im treba golem personal. Pozdrav decki, pa ako ima nesto novo pisete!
|
|
zoka_79
Нов член Регистриран: 15.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ve molam najiskreno da mi pomognete so informacija ,veke podolgo vreme apliciram na fluor megutoa nekako neuspesno.dali ima nekoj posiguren nacin ili direktno tuka nekade da se aplicira ..vi blagodaram
|
|
dare120
Нов член Регистриран: 27.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
u Aleksandar palace direktno ke otides i ke ti zakazev za intervju
|
|
fortitudo
Нов член Регистриран: 03.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drugar siguran li si deka e ovoj moguke posto mene me izmavasva edn put!!! Aj ako sakas pisi ako e takoj da idu da se snavagam :D Pozz Sekoj sleden post koj ne e na Makedonski ce bide izbrisan... Изменето од gonzo - 15.Септември.2010 во 19:38 |
|
dare120
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dojdi na msn ante_fudbaler@hotmail.com ke ti kazam se
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A jas ce ti kazam ovde na tebe da prestanes so sirenje na lagi i dezinformacii, vo posledniot mesec dena 5 pati postavuvas lazni datumi i carsiski muabeti...
Apliciranjeto kaj Fluor e samo online...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
dare120
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
onnline 10 godini da apliciras pa nema da te viknaat
|
|
talamasca
Нов член Регистриран: 15.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a sto ako otide tamo ke gu zakazev intervju.... HAHAHAHAHAHAHHAHA Ti da si znaja nacin do sga ke si otisja, takoj da ne lzi ljudi.... |
|
kumanovo74
Нов член Регистриран: 14.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam deka e taka se zboruvase za nego ama eve go pak raboti i regrutira..denes mu vrtevme na telefon i imase vreva ..mi rece deka pocnale i da se javam vo ponedelnik...a da ti kazam i deka od ressalc nema mn. otideno..jas odbiv pred 2 mes.OL bidejci dadena pozicija na intervju vo Sk mi bese smeneta so ispratenoto OL od 18.000 na 12000 $ ..mi pratija i dok. za popolnuvanje i jas stopirav...kako i dae site pravat nesto na kraj ce vidime sto ce ispadne ...vazno optimizmot postoi...
Krajna solucija e A.Palas na vrata i mora da vlezes hahhaha vo sekoj slucaj fala za informacija i srecno na site |
|
moneymaker66
Нов член Регистриран: 17.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што е ова за во ИТ бараат само со искуство или секој оглас е таков??? иначе мој роднина отиде околу средината на август мислам не бев тука па неможев да се видам со него,кога ќе остварам контакт со него ке ве известам како и преку кој отишол.Со среќа на сите!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
drmr
Нов член Регистриран: 19.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zdravo prasanje
bev na intervju za dyncorp preku resallc vo juni go zavrsiv intervjuto i mi rekoa da gi pratam dokumentite na mail vo dyncorp. gi prativ i mi odgovorija Please note that your documents will be processed immediately for a postion with DynCorp. You will not hear from us until we receive an Offer Letter for you. Until such time we will not have any updates for you. no posle toa nisto a pominaa nekolku meseci dali treba da napravam i nesto drugo ili ? |
|
drmr
Нов член Регистриран: 19.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi rekoa deka ima luge od kumanovo koi mozat za pari da sredat da se dobie dogovor za rabota so dyncorp ili fluor
Molam dokloku znae nekoj kako da sapam vo kontakt so nekoj da mi kaze informacii za konakt odnapred blagodaram |
|
Внеси реплика | страница <1 4647484950 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |