|
Трпе |
Внеси реплика | страница <1 464748 |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе ја прашува мајка си:
- Мамо, добиваат ли нашите учителки плата?? - Секако, зошто прашуваш ?? - Па, сите задачи ние ги решаваме. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Трпана на доктор:
- Докторе, страдам од импотенција. - Како тоа страдаш, па ти си женско ?? - Маж ми боледува докторе... јас страдам. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува Трпе во автобус. Седнува и ги става нозете на другото седиште.
Доаѓа една пензионерка и му вика: -Тргни ги нозете од седиштето, така ли седиш дома? A Трпе одговара: - Па јас дома немам автобус. |
|
janevzoran1
Сениор Регистриран: 21.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе се вработил во Лувр (музејот во Париз); На крајот на работното време првиот ден на работа, Трпе оди кај својот шеф, и му вели: - Сакам да ми ја покачите платата ! Шефот, изненаден, му вели: - А на кој основ бе Трпе ?! Само еден ден си на работа ?! - Е - вели Трпе - во тоа е поентата: само еден ден работам овде, а веќе ја продадов Мона Лиза за двеста евра ! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Отишле Трпе и син му на некој сточен пазар. - Тато зошто овој човек ја чепка кравата за градите? - За да виде дали е добра кравата, дали дава доволно млеко, а можеби и ќе ја купи. Утредента Трпе седел во некоја кафана, а малиот Трпе трча и на цел глас му вели: - Тато брзо дома чичко поштар сака да ја купи мама! |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпана му вика на Трпе:
- Мажу зошто држиш две диети? - Затоа што едната не ме најадува! |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпа и Трпана не можат да заспијат зашто од соседниот стан се слуша бебешко плачење.
Трпана: Сè уште ли сакаш да имаме бебе? Трпе: Да, мора некако да им се одмаздиме. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе се враќа дома порано од службено патување и гледа двајца педери во спалната:
- Што барате овде бе педери? - Не, не сме педери, жена ти отиде да купи пиво... |
|
Внеси реплика | страница <1 464748 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |