|
Поддршка за А1 Телевизија? |
Внеси реплика | страница <1 4546474849 84> |
Автор | ||
aLkINOr
Група Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eti zemaja plata dosta lamotea samo intervuja pravija i grujecski gi im gi kaza pravite raboti i toj gorjan poima da se nema a toj cadikovski som e glaven ureduvac nisto ne pravija tie a1
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas ne sum A1 jas plakjam danok i danok 18% na site fakturi
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас морам да плаќам и сметка (данок) за удбашко-дпмнеовската телевизија,пљус не сум и вработен,ама диктатура јет на власт,таа командува,а прават на човекот и достоинството не ки зарезува,то ет шо да се прајт.
Изменето од Gorazd777 - 09.Февруари.2011 во 13:24 |
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Алал да им е на овие од Сител, објавуваат нелогичности. Само да објават уште дали кај нив сите се пријавени-уште повеќе ке ги ценам
Барем новинарството е јавно и може да се докажат аномалиите ако се сака. Лесно инспекторите ќе најдат- ма емисија, значи работи а го нема на платниот список и оп плати батка, нема извлекување. Исто и за пишаните медиуми- Има напис, ај брзо платниот список, го/ја нема ај плати, пријави го плати му стаж. Ама ако сака инспекцијата. Вака куп новинари не добиваат ни денарче (па некој дури се и пакувачи на Смоки-ко што кажа некој тука) Ако и е некоја утеха на Иренчето- и во државната администрација има луге кои не биле пријавени на време (ги мрзело веројатно да одат да ги пријават) а го имало тоа и во социјализмот. Дај боже да ги притегнат сите газди, да ги пријават лугето, да им платат, оти некои и не земале ни скршен денар. Новинаркава барем земала плата. Со документи против криминалот на Велија Рамковски |
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ѕин... да им плаќа нешто? Зш не ми се верува? Кратовчани со “картончиња“ си купуваат во продавниците на Ѕин.. |
||
Homo homini lupus est...
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ами Сител не е у Кратово, у Скопје е. Ваљда не се применува тој кратовски модел кој го посочи тука и у Скопје Него ова ме изнасмеа. Нешто почнаа да ја ситнат сумата која ја должеле оние од Перо Наков. Замисли ако излезе дека претплатил данок па да треба да му враќаат пари Весела математика за затворање на А1 Телевизија |
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ете тоа е целата вистина... што ќе рече паторот кај нас еден имењак по прекар на гвујо паторот - капа бош ,памет јок, каде јас вака цуфкарко,градобитен,че ти водам држава, исто е и за прајминистерот наш.во рок од една недела му се видоа ѕиврите,се испокака и со независно судрство и со се што сака праведно да го каже,а богами за пријавувањето,мами барем ти знаеш цело образование тие што ги држат од Декември до Сега кога излегуваат огласите незаконски се вработени,односно не се пријавени,и во таа луфта како се регулираат исплатите,па после државата барала данок,таа не работи како треба.
|
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
Ane09
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JAS NE SUM A1, JAS PLAKAM DANOK.
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Народот не пие нафта, научи дека кај нас се излегува дека белото не е црно, туку белото е бело. Не може една институција од тепка да одредува кој колку затаил или должи. Можеби тие такви ситуации придонесоа многумина да дадат подршка на А1. Невербата или изгубената доверба во институциите е страшна работа.
Обвинителството инсистира на замрзнување на сметките на „А1“ За Кривичниот совет, најпроблематична била сумата од околу 4 милиони евра, |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa dobro e,...ushte malku moze i do ispod millonche da ''doteraat''... toa e vekje sitnish,...za makedonski priliki!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова е многу симпатично...она ЌЕ кое често го слушаме
Од сметката на телевизијата А1 нема да бидат повлечени четири милиони евра, туку два милиони. Оваа сума ќе треба да и биде вратена на државата како обесштетување доколку се докаже дека се стекнати на нелегален начин. Обвинителството го намали побарувањето од А1 |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве само што се прибрав дома. Бев на дебата која ја одржуваа Мерсил Билали , Бранко Геровски и уште 2ца кои цело време ја бранеа СДСМ
Цело време ја критикуваа влдата на Груевски ...спомнаа дека Груевски претходно имал склучено договор дека го прифаќа името Република Македонија Скопје за државно име на Македонија , но при тоа рекол да остане тоа во тајност Спомнаа за тоа дека сега ке се трошат уште 200 000 евра за градење на незнам што на мостот во Скопје Цело време се фале за тоа дека кога се тужеле со Латас , го добиле случајот и онака гордо се смееја....го потсмеваа весникот ВЕЧЕР кој последниве 2 години на насловна постојано го ставал Бранко Црвенковски, ......бла бла бла бла Имаше членови од СДСМ кои работат во управата на Штип и токму тие рекоа дека ситуацијата во управата е катастрофална и дека сите вработени од ВМРО поима немаат од работа , не се со соодветно образование и затоа кога доагаат новинарите за интервју , тогаш не знаат што да одговорат и не сакаат да коментираат пред камери. Добро бе ,,,,до кога со тие политички партии ? Кога дојде време штипјаните поставија прашање : Дали воопшто има шанси да им се спротивстават на оваа влада и зошто толку многу се чекало до сега и до кога со тој криминал у Мк Одогвоорт што го даде Бранко Геровски беше : за жал не може никој да им се спротивстави на власта бидејки полицијата е на страна на власта и тука треба да се изврши само притисок за да дојде до предвремени избори и да му се даде пак шанса на Бранко Црвенковски На крајот само рекоа дека претседателот на Македонија заминал во УСА за да си намигне само со Обама и дека ич не го боли него за државата и за македонскиот народ Тууууууууууууу, мислам дека преку глава ми е веќе од држава во која политичките партии служат како агенции за вработување Не знам што да кажам , ова веќе на ништо не личи |
||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Маци, ај да не се вознемируваш....повели |
||
Внеси реплика | страница <1 4546474849 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |