![]() |
|
Трпе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45464748> |
Автор | ||
bonjovi ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 22.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Малиот ТрпеГо прашуваат малиот Трпе што сака за роденден- Сакам, сакам, слон! Де бре Трпе, слон, со што ќе го храниш? - Да бе, вие мене ќе ме лажете во зоолошка пишуваше "не ги хранете животните"! |
||
![]() |
||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
|
Трпе се жали на докторот дека има проблеми во сексот:
- Докторе, се' е добро и нормално кога "тоа" го правам прв пат. Ама, кога сакам повторно, ми се јавуваат тегоби: се потам, пулсот ми е многу забрзан, срцето ми тропа како лудо и скоро се варам, толку ми е жешко! - Добро Трпе, а колкава пауза правиш меѓу првиот и вториот пат? - Па докторе, првиот пат е секогаш во зима, а вториот пат е некаде во јули или август! |
||
![]() |
||
![]() |
||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
|
Дедо Трпе бил пред умирање и му вика на внукот:
- Ај оди земи од оние моите омилени колачиња што ги прави мајка ти, и донеси ми. Се враќа внук му и вели: - Ма не дава, вика дека и се за утре, за на погреб! |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Влегува Трпе во аптека.
- Добар ден, имате презервативи? - Да, а кој број ви треба? - Хмммм незнам? - Е па, еве ви ја даскава, гледате дека на неа има дупки со различна големина, одете во тоалетот и проверете кој број ви треба. Излегува Трпе после 20 минути од тоалетот. - Знаете мене веќе не ми требаат презервативи... А даскава колку чини? |
||
![]() |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
bravo be julija, sekoja cest za vicevite, stvarno me nasmea
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Се јавува Трпе на работа.
- Шефе, денес не ми е добро, нешто главава ме боли па нема да дојдам на работа. - Слушај вака, кога мене ме боли глава, рипам на жена ми, за саат време сум ко нов, и си доаѓам на работа освежен - му вели шефот на Трпе. Ете ти го Трпе после саат време се појавува на работа. Шефот: - А, кажи како функционира? - Да бе шефе, алал да и е на жена ти! |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Трпе се вози во воз. Наспроти него седи постар човек. Одеднаш, крај левото уво на Трпе долетува плунка. Трпе се чуди и го гледа постариов човек како собира плунка и повторно плука, но сега крај неговото десно уво.
-Простете- се извинува постариов човек- но јас сум светски првак во прецизно плукање... Трпе не вели ништо, само собира плувачка, плука и право на овој в лице. -Ох, извинете-вели Трпе-јас сум само аматер... |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Трпе фатил женска и ја поканил вечерта дома.
Утредента другарите го прашуваат: - Како помина бе Трпе... - А бе лудница, што да ви кажувам. - Колку пати сврши, а? - Па да ви кажам, едно три пати сигурно! - Браво бе Трпе, а таа, колку пати сврши? - Е таа не дојде! |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Ја оставил Трпе жената во Струга и отишол на печалба во Минхен. За брзо време направил многу пари,па ја викнал жена си да дојде кај него во Германија. Доаѓа Трпана и шетаат тие заедно низ Минхен, кога на Трпе некоја женска му се фрла во раце и почнува да го бацува. Си оди женската и Трпана прашува:
-Која е оваа бе? -Швалерка. Сите што се дојдени на печалба овде,имаат пари и возат Мерцедес мора да имаат швалерка. Таков е обичајот. Влегуваат тие во ресторан,седнуваат и гледа Трпана нивни пријател, Гоце од Струга, со женска на соседната маса. -Која му е онаа на Гоце? -Швалерка. Ја одмерува Трпана швалерката на Гоце и коментира: -Ха, нашата е поубава. Изменето од Julija |
||
![]() |
||
![]() |
||
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
|
trpe polaga test za sumar i ispituvaco mu veli; za da polozite mora da nabroite barem pet divi zivotni. pa dobro BOLK MECKA I TRI LISICI
|
||
mbm
|
||
![]() |
||
batt's ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
|
Трпе се жали на колегите од работа.
- Денов ми е катастрофа, ми ја украдоа колата, во станот имав пожар, девојката ми раскина, е само ХИВ - тестот ми е позитивен. |
||
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
|
Трпе дава оглас во весник?
- "Ја повикувам мојата жена Трпана да се врати, како би го работеле она што не го работевме, бидејќи да го работевме тоа, она денес не би го работела она што го работи". |
||
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Малиот Трпе собрал храброст да и каже на учителката дака ја сака.
- Учителке многу сум вљубен во Вас! - Трпе, јас не сакам деца. - Добро де, не мора да имаме деца! |
||
![]() |
||
![]() |
||
grafito ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
|
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45464748> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |