IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4546474849 295>
Автор
Порака
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 15:32
Јас сакам да предложам тука со тоа да се преќини
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 16:22
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

ma jas voopsto ne se obiduvam da provociram nekogo a ponajmalku tebe.... ne znam od kade takvo mislenje ? ... ednostavno i prosto ... toa si sto si .... kako sto na primer koga bi imal svajcarsko drzavjanstvo bi bil svjcarski albanec ... taka znaci si i MAKEDONSKI albanec ... nisto strasno ... naprotiv ... treba da se gordees so toa sto si MKD albanec , drzavjanin na najdemokratskata drzava na svetotголема%20насмевка
pa sto,gord sum sto sum albanec od makedonija...a znaes sto,bi bil uste podemokratska koga bi gi nemal komunistite...
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Hasan ibn al sabah Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Октомври.2008
Поени: 94
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hasan ibn al sabah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 16:22
Ijas sum albanec gord
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 16:24
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

ma jas voopsto ne se obiduvam da provociram nekogo a ponajmalku tebe.... ne znam od kade takvo mislenje ? ... голема%20насмевка
 ne e li provokacija toa sto ja spomnuvas mojata lojalnost na sekoja tema bez razlika dali  stanuva zbor za toa ili ne... 
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hasan ibn al sabah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 16:25
ja sum lojalen albanec
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 16:28
Originally posted by Hasan ibn al sabah Hasan ibn al sabah напиша:

ja sum lojalen albanec
takov treba da bides...
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Hasan ibn al sabah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 16:30
jas sum nema sto da bidam
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 18:16
pa sto,gord sum sto sum albanec od makedonija...a znaes sto,bi bil uste podemokratska koga bi gi nemal komunistite...

da be da me nema, i sto ke pravite togas? pak ednoumie?
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 18:59
Da be, se nesto vi smeta. So vi smetaat komunistite. Togas besplatno se lekuvavte, odevte na uciliste itn...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 20:11
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

da be da me nema, i sto ke pravite togas? pak ednoumie?
 i ti li si od tie?

Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 21:56
Originally posted by Hasan ibn al sabah Hasan ibn al sabah напиша:

Ijas sum albanec gord

па сите сте не само ТИ,имате неколку заеднички особини сите вие............ секако негативни
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2008 во 23:06
Originally posted by nema sto nema sto напиша:

Originally posted by butel2 butel2 напиша:

pa sto,gord sum sto sum albanec od makedonija...a znaes sto,bi bil uste podemokratska koga bi gi nemal komunistite... da be da me nema, i sto ke pravite togas? pak ednoumie?

i ti li si od tie?

ne znam koi se tie , ama jas sum komunist vo dusa
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Октомври.2008 во 20:29

Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Октомври.2008 во 03:10

Една моја забелешка до сите форумџии кои се’ или се чувствуваат срби:

Јас можам да го сфатам вашето чувство на припадност или обожавање на друга нација, можам да го сфатам и вашето величање и сите ваши постови во кои и изразувате љубов, солидарност или патриотизам на државата Србија, на соодветните теми... Но никако не можам да го сфатам и премолчам вашето патетично, безобразно и дрско упропастување на сите други теми, кои врска немаат со Србија или Косово... Не знам дали има тема на подфорумот Политика каде не се спомнува Србија... Некои постови се жива патетика, се дегутантни за читање и ги повредуваат чувствата на сите оние македонци кои не се чувствуваат како вас...
Башка што сите теми ги упропастувате и за што и да се започне дискусија, секогаш темата ќе успеете да ја одвлечете накај Србија...
Аман веќе...
Сите патишта не водат кон Србија... ако е Србија центар околу кој гравитираат вашите национални и патриотски чувства, не е центар на светот!
Шарајте малку... па има и други теми за дискусија!...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4546474849 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.