|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 4445464748 240> |
Автор | |
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди човек кај својот адвокат и овој му вика:
- Слушај, имам лоша и ептен лоша вест. - Кажи ја лошата прво. - Женати дошла до слика вредна 100.000 марки. - И тоа е лошо!? Која е ептен лошата??? - На сликата си ти со секретарката. *** Како се вика кога 1000 белци бркаат 1 црнец!
- Светско првенство во атлетика 1939 година! |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува импотентен Бугарин во аптека и му било срам да побара вијагра.
-Имате н ешто за секс? -Еве ви кондоми. -А бе господична,ас кожинката ја имам,мене п лнежо ми фале! *** Две јагниња водат филозовски муабет.
-Верувашти во живот после Ѓурѓовден? |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле американец, французин и Трпе.
Американецот се фали. -Мојата жена е лавица! -А мојата е тигрица , рекол французот -И мојата жена не е човек,рекол Трпе! *** Му вика Мујо на Хасо.
- Знеш дека моја Фата е педер! - Како педер бе Мујо, знеш што е педер, оној што сака машки! - Епа, исто и Фата! |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После 2 дена чекање пред пасошко, доаѓа човек на ред. |
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo Emus ... sigurno vo drustvo si mnogu zabavna .... Ucenici bile vo ZOO - gradina... i setaat ... vamo-tamo.... (ona tintiri-pintiri ... vo K-15 nie go koristevme so eden Kocico... godini... godini...) i vamte-tamte ... stignale do nilskiot konj... a pak toj go ispustil do zemja... Djokica: - ucitelkeeee... ucitelkeee... sto e ona dolu... - NISTO NE E TOA DECA... Djokica: - TI REKOV DEKA E k*rVA ... ZA NEA ALAT OD EDEN METAR NE E NISTO!!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Потонал некој брод и се спасиле само Македонец и Памела Андерсон.
Допливале до некој пуст остров и цело време јаделе и се работеле. После некое време Македонецов многу се растажил. Памела го прашува во што е работава. Овој вика: Ај стави вештачки бркови, и оваа ставила. Овој и ја става раката на рамо и.... - Леле земјак а бе ја утепав од работење оваа Памела Андерсон! |
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na nekoj volkot mu gi jadel ovcite... i viknal bajach.... i mu rekol na covekot... ke odis na ona ridcheto tamo ... i ke gledas koga ke zajde sonceto ke mafnes... i toj zel da baee..... ja namestil domakinkata .... i vrtel okolu dupka i vikal... - a da vleze volkot... a da ne vleze .... i taka vrtel... a covekot gledal koga sonceto ke zajde... na krajot gazdaricata vika: - more neka vleze volkot ... ako saka site ovci neka gi iskoleeee.... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и вика кебап на сарма-
-кај си ма смотана!
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сретнал некој петел мало пиле како пуши на улица, па му вика: - Што правиш бе мангуп. Ќе те кажам на татко ти и мајка ти ако веднаш не престанеш да пушиш. - Што ми е мене гајле, бе. Јас сум од инкубатор. |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто е добро плавуша да седи до тебе кога возиш?
- Можеш во секое време да паркираш на место за инвалиди. * * * Учителката го прашува малиот Трпе кој е најкорисен четвороножец? - Креветот, учителке! * * * Како можеш да забавуваш плавуша цела недела? - Ќе и кажеш виц во понеделник. * * * Зошто Кинг-Конг сака плавуши? - Оти е мајмун! * * * Оди Трпе по улица, во едната рака носи око, а во другата носи рака. Го среќава Трајче. - Што ти е ова бе Трпе. - А бе се кладев со жена ми во око дека не може да ми ја скине раката! |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знаете ли која е причината за познатиот Игмански марш во 1942?
(помладата генерација веќе не ја изучува во училиште). Сојузниците во тоа време ги помагаа партизаните фрлајќи им пакети помош од авион. Полно пакети биле со некоја чудна стока. Имало шишиња на кои пишувало Баллантинес. Партизаните решиле пакетите да ги однесат кај другарот Тито, кој можеби знаел што е тоа. Кога видел Тито, кажал: - Прва партизанска веднаш пратете ја на планината Игман по мраз!!! * * * - Зошто трчаш по мене - му вели русокосата на некој дечко. - Епа сега, откако се сврте и јас се прашувам. |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Докторе успешна ли беше операцијата - прашува пациентот
- Пријателе, јас сум Свети Петар. * * * Студент на ветерина полагал испит. На крај професорот му вика: - Слушај колега, ова до сега не ти беше баш најдобро, ама ако дојдеш утре со одговор дали кравата може да има абортус, ти пишувам шестка. Излегол студентот и по пат додека го мислел одговорот, сретнува пријател и го прашува. - Абе може крава да има абортус? - Ти пријателе ептен си заглавил овој пат. |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Зошто во Кина нема комарци?
- Секој Кинез убил по еден. * * * Маж и жена одат во болница каде жената треба да се пораѓа. Докторот ги пречекува и им вели дека имаат нов систем кој овозможува таткото да ги дели со мајката нејзините породилни болки. Се согласуваат двајцата и почнува пораѓањето. Докторот го врти потенциометарот на 10% за мажот да може да чувствува 10% од болките на жената. Мажот ништо не чувствува, па докторот покачува на 50%. Мажот повторно ништо не чувствува, па докторот покачува на 100%. Завршува пораѓањето, излегува машко дете, а мажот и жената се пресреќни што ни двајцата не почувствувале болка. Така задоволни си тргнуваат дома... и го наоѓаат поштарот мртов на скалите пред нивната врата. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4445464748 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |