|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика | страница <1 4445464748 229> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sega ne e ednoumno a,?....se gleda kolkuumno e!... |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Какви бе бравој, прчој, то се ГОИДА! Поило на плоштад треба да се изгради. Рециклажа на продуктите од варењето не ни треба оти ќе ги истовариме директно во Вардар, за фонтаната да биде поинтересна, д.г.е.
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
makedonfilip
Нов член Регистриран: 18.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
No commenttttt |
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А кинг Конг? јас си сакам еден у оргинална големина!!!ко Емпаер Стејт билдинг |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
posle vevcanskiot,strumickiot,i onoj za procka vo Prilep,i Skopje dobiva epitet na karnevalski grad....najgolemiot karneval dosega viden vo Makedonija i posiroko.
pocna pred 15-na dena,a ke trae do 2014 godina...i ke ne kosta preku 200 milionciki..nasi pari....pretendent za Ginis,vo poveke kategorii....
za vreme na karnevalot,ke prodefiliraat poveke pretsedateli i premieri od Makedonija ,so nivni priduznici i simpatizeri kako i stranski posmastraci i emisari...olesnuvaci ...i posrednici...vojni atasea..i ambasadori.
maski,obleka,rekviziti..reklamni panoa i razno-razni drugi priracni sredstva ke bidat samo del od ovoj neviden spektakl dosega na ovaa planeta.
za vreme na karnevalot ke se odrzat poveke manifestacii od otvoren tip,kulturni i politicki nastani,razno-razni protesti i koncerti..ma se ke ima..samo da sme zivi i zdravi ..i da gi izdrzime ovie 4 klucni godini na grejs period na gradba i nastani....potoa potesko ke e... Изменето од zagor - 19.Февруари.2010 во 09:30 |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ашколсун загоре ............. аферим ......... многу убаво кажано
само си заборавил да кажеш дека скопскиот карневал во грујоленд ќе трае цела година без престан ........
а што се однесува до карневалските поворки и учесници во неа , никаков проблем ........... “ студентите “ кои “ самоиницијативно “ доаѓаат за да викаат брав - о на идејниот творец и лидер во на карневалската поворка се секогаш подготвени да си ја исполнат својата “ патриотска “ задача Изменето од МАРШАЛ - 19.Февруари.2010 во 09:57 |
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи Волкот сит и овците на број- само што овците од гладни уште погладни ќе останат.
Друго нешто ме зачуди пратејќи ја дебатава за Скопје од самиот почеток. Све и сешто се спомна и за и против. Те Паризи те Венеции те Барок па рок, те кич те добар укус...само едно не прочитав или слушнав КАДЕ Е ЗЕЛЕНИЛОТО? Паркчиња, дрвца грмушки, алеи со цвекиња клупички каде ќе седнеш пред да одиш во тие театри музеи филхармонии, споменици. Или тие се опфатени во втората етапа - Скопје 2018 - Новото Осмо Светско чудо: Висечките градини на КОце Калдрма, после неговото запознавање со Висечките градини на Бабилон на Face Book |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vakov kakov shto e ploshtadot ne cini i tuka nema zbor. Ama ocigledno e se shto se planira da se smesti vo toj mal prostor ocigledno pak ne e po vkus na site.
Drugo neshto e mnogu simptomaticno, shto nekako padnaa vo vtor plan site problemi okolu prostuvanjeto na dolgot na javnite pretprijatija odnosno pomina bez problem, bez reakcii vo javnosta. Nekako i gospod kako da odi protiv idejata za Skopje 2014 pa naednash isplivaa na povrshina mnogu zapostaveni problemi kako shto se negrizata za patishtata pa za srekja samo shto nema zrtvi vo vakvive odroni, ni se poplavija zitnicite, ke ni se prelee Ohridskoto ezero. I kako kulminacija se site pobaruvanja sega naednash da im se odvojat pari za odamna neobnoveni objekti. Gledam deneska na vesti duri i prilepskite muslimani tokmu sega se dosetija deka dzamijata im e potrebna za molenje. Iako im s enudi izgradba na nov objekt tokmu vo mesto kade ima koncentracija na vernici tie zapnale tokmu taa dzamija da ja obnovat i tokmu tamu da se molat. Kad eli s emolele od 2001 do sega/ Sakale ili ne morame da se prashame- Ja otvori li pandorinata kutija idejata za proktot Skopje 2014. Tolku li malku falese edna ideja za izgrdba da predizvika lavina na baranja? |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...............a, vozel ( se vozel) li nekoj od ovie ...na cel glas trubachi....od deset pa do nakaj 5 saat niz skopje?...t.e. cel den!...ako nekoj ne znae za shto se pricha,..neka zeme utre neka se povozi,..ili ushte podobro neka vozi,...niz centarot,..i okolu nego!
samo na idiot bi mu godelo toa ( od naslovot)skopje! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a toalet?? ke ima takva rabota ?? shto ako ni dojde naednash ... pi pi ??? treba da trchame vo kafana so toalet ?? kako?? ili toa vo sostav na zeleniloto ke bide??? Изменето од bijonse1 - 19.Февруари.2010 во 21:45 |
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мокрењето и дефекацијата позитивно влијаат на зеленилото како природно ѓубриво. За дефекација ќе биде посебно подобна триумфалната капија, тоа може да го очекуваме согласно со искуството што скопјани го имаат со сводовите на Камениот Мост. Од фекалиите никој нема штета, освен ако не нагазиш на нив.
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зеленило на паркови, тревњаци, дрва грмушки мислиш? Ај погледај го Скопје од сателит на Гугл па јави ми се. Можеби сум остарел па мене све асфалт и сиво ми се гледа |
||
Внеси реплика | страница <1 4445464748 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |