IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Љубовни СОВЕТИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Љубовни СОВЕТИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4445464748 62>
Автор
Порака
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Февруари.2012 во 19:50
Никогаш не ја игнорирај личноста која искрено те сака и се грижи за тебе... 
бидејќи еден ден, кога ќе ги отвориш очите, ќе сватиш дека си ја изгубил Месечината, додека си рачунал на ѕвездите кои трепкаат.
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Vruc Vetar Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 02.Март.2012
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vruc Vetar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2012 во 18:05
Originally posted by DreamGirL DreamGirL напиша:

Pa vaka.Moja najdobra drugarka ja gubi svojata ljubov...Toj zaminuva vo stransvo so negovite 16 godini...a TAA strada i bara pomos...Kako ke i uspee da go zaboravi???

Исто и јас страдам. Како да го надминам страдањето?
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vruc Vetar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2012 во 18:07
Originally posted by DreamGirL DreamGirL напиша:

Pa vaka.Moja najdobra drugarka ja gubi svojata ljubov...Toj zaminuva vo stransvo so negovite 16 godini...a TAA strada i bara pomos...Kako ke i uspee da go zaboravi???

Како да ја вратам саканата?
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2012 во 18:08
Колку години имаш?

На 16 години не е така црно, на 40 хммм
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vruc Vetar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2012 во 18:10
Originally posted by Calipso Calipso напиша:

<span style="font-family: 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; line-height: 14px; text-align: left; ">Никогаш не ја игнорирај личноста која искрено те сака и се грижи за тебе... </span><br style="font-family: 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; line-height: 14px; text-align: left; "><span style="font-family: 'lucida grande', tahoma, verdana, arial, sans-serif; font-size: 11px; line-height: 14px; text-align: left; ">бидејќи еден ден, кога ќе ги отвориш очите, ќе сватиш дека си ја изгубил Месечината, додека си рачунал на ѕвездите кои трепкаат.</span>

Ова е изгледа вистинското. Но, дали таа го прочитала ова?
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2012 во 18:12
Калипсо е ТАА.голема насмевка
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Март.2012 во 08:34
Кога некој ќе ти ја земе жената, не постои подобра одмазда да му дозволиш да ја зачува

Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2012 во 18:52
Сакај зошто храбрите сакаат а, кукавиците чекаат да бидат сакани!
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
saguaro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Август.2011
Поени: 482
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај saguaro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2012 во 18:55
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2012 во 17:22
Оф и леле...
немој да и кажуваш дека ја сакаш...
немој да и одиш по кеиф...
немој да бидеш плачип**ка...

џабе е...
ако те сака...
ќе те сака и вака и онака...
ако не...
секогаш ќе бидеш вториот...
ама пази...
секогаш...

Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2012 во 12:03
Остави го партнерот да дише...дај му крила..и дај му слобода...
Ако е пишано да бидете заедно, слободата нема да ја злоупотреби, а крилата ќе бидат само еден убав украс...исто како перјето на паунот...
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2012 во 10:35
Мене вујко ми, нека му е лесна земја, одамна ми рече...

Дете...
кога ќе се возиш у воз...
немој главата да ја буташ низ прозор...
ја само тоа имам да ти кажам...збунетост
Кон врв
Anita1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Март.2012
Поени: 898
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anita1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2012 во 12:40
Понекогаш сакам да не сум тоа што сум .Возрасна жена, а во душата сеуште девојче. За некои работи презрела, за некои сеуште наивна.
jas sum jas....
Кон врв
Gabriela_S Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Февруари.2008
Локација: On the stone
Поени: 21943
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gabriela_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2012 во 23:12
Мажот се заљубува гледајќи ја жената, жената се заљубува слушајќи го мажот.
Ксенофонт
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4445464748 62>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.