IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Трпе
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Трпе

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4445464748>
Автор
Порака Обратен редослед
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 18:06
Трпе нарачува чорба. Келнерот му ја носи ама и палецот го ставил внатре. На тоа Трпе револтирано:
- А бе мајсоре, што правиш бе, вади го тоа палецот од чорбата.
- Извинете ама мене докторот ми кажа палецот цело време да го држам на топло бидејќи имам чир на него.
- А да си го ставиш палецот во газот, таму е потопло!?
- Па до прееска ми беше таму!ConfusedConfusedConfusedConfusedConfusedConfused
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2006 во 17:50
Трпе новинарот на улица прави анкета за сексуалниот живот на пензионерите и прашува еден дедо каков е неговиот сексуален живот, а тој одговара:
- Епа јас кога ќе станам од сабајле одам по леб и млеко, па го носам внучето во градинкка, па одам на пазар, па потоа го земам внучето од градинка, па одам да докупам уште нешто, па....
Новинарот го прекинува:
- Ама извинете јас ве прашав за сексуалниот живот, а не за...
- Е синко, денеска мене така ме ебаваат...
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2006 во 18:41
Трпе мортус пијан оди на лекар.
- А бе докторе, градиве ме болат.
- Да не си паднал случајно?
- Не бе докторе...
- Да не си спиел гол, па да те фати промаја?
- Не бе докторе...
- А бе ти, пијан да не си?
- Малку бе докторе...
- Е па од шанкот те болат градите!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2006 во 18:38
Трпе се жали на колегите од работа.
- Денов ми е катастрофа, ми ја украдоа колата, во станот имав пожар, девојката ми раскина, е само ХИВ - тестот ми е позитивен.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2006 во 12:41
Го пратиле доктор Трпе на специјализација во Африка. По извесно време му доаѓа еден црнец. Слушај Трпе, имам 8 деца и сите ми се црни, а ова последново ми е бело. Бидејќи ти си единствен белец во радиус од 1000 км., те молам да ми признаеш што си правел со жена ми, за да не ти ги скинам јајцата на лице место.
- Слушај Џони, природни феномени се случуваат, ене гледај ги козине, сите се бели само една е црна.
- Види, доктор Трпе, ај јас и ти да се договориме онака машки, ај ти не кажувај за козата а јас нема да кажувам за детето!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Ноември.2006 во 12:40
Се вратил Трпе од шопинг од Турција и му раскажува на својот пријател:
- Купив се и сешто, ама што купив еден џемпер, ептен скапо го платив. Никаде нема таков добар џемпер.
- Каков е тој џемпер, каква боја е?
- Види како да ти објаснам... знаеш каква е бојата на "трула вишна"?
- Знам.
- Е па, ист таков, само зелен.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Ноември.2006 во 19:47
Трпе бил на службен пат, и "случајно" начекал некоја ороспија.
- Колку ма?
- 100 дм!
- Важи, ама да водиме љубов на "македонски начин".
- Еее, нема проблем, што се сум доживеала, сигурно и тоа ќе го преживеам.
После бурната ноќ.
- Добро бе Трпе, навистина те бидувало за секс, ама што ти беше тоа "на македонски начин"?
- Ништо особено, ќе ти платам утре!
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2006 во 21:58
Трпе и Трпана биле разведени.
Трпе:
- Ќерко! Денес ти е 18-тиот роденден. Еве ти ја последната алиментација, однеси и' ја на мајка ти и види каква фаца ќе направи, па дојди кажи ми.
Ќерката:
- Мамо, еве ти ги последните пари од алиментацијата и треба да видам каква фаца ќе направиш, па да му кажам на тато.
Трпана:
- Е па, кажи му дека тој и не ти е вистинскиот татко, види му ја фацата, па дојди кажи ми!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2006 во 21:46
Се враќа Трпе дома од службен пат и ја затекнува Трпана со маж во креветот:
- Трпано мори, што прави човеков во мојот кревет?!
- Чуда, мажу. Чуда прави!
Кон врв
ice_dmx Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2006
Локација: Jamaica
Поени: 390
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ice_dmx Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 19:50
Трпе!!!
Трпе страсно води љубов со жена му. После некое време и вели:
- Срце, ај ако сакаш подрашири ги уште малку нозете.
После некое време пак.- Срце, ај ако сакаш подрашири ги уште малку нозете.
Добро бе ти, што сакаш, и јајцата да ми ги ставиш?
- Не бре, сакам да ги извадам!
dudenz
Кон врв
ice_dmx Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Март.2006
Локација: Jamaica
Поени: 390
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ice_dmx Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2006 во 19:48
Трпе
Отишол Трпе на часови по падобранство. Скока Трпе од авион, ја тегне рачката, а падобранов не се отвара, и плеснува на земја....
- Ебате падобранот ебате, очи ќе си истерам !!!
dudenz
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2006 во 14:05
Трпана му вика на Трпе:

- Сакам да ми направиш црно дете! Трпе видел невидел решил да се распраша и отишол во Косово кај КФОР да праша црнец како се прави црно дете.
Црнецот му рекол:

- Многу лесно, голем ти е 25см?
-Не 20.
-А дебел ти 15цм?
-Не само 10 -одоворил Трпе.

Црнецот: Е па, не можеш да направиш, ти влегува светлина.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2006 во 19:51
Малиот Трпе му вели на татко си:
- Тато ај купи ми пентиум 4 со два интерни и два екстерни дискови, осум дуал портови за усб конекции, хипер-брзински двд режач, ама мора да биде од типот павиљон слајмлајн и во дуал кор технологија.
- Ај сине оди дувај како и сите други деца!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Август.2006 во 14:42
Се буди Трпе од кома, Трпана седи до него, целата среќна.
- Трпано се сеќаваш ли ти, кога ја изгубив работата, сите ми се смееја само ти беше со мене?
- Да душо.
- А, се сеќаваш кога ми пропадна бизнисот, ти пак беше со мене?
- Да злато.
- А, кога се слупав со колата, 10 дена и ноќи ти беше до мене?
- Да бе миличок.
- И, знаеш до каков заклучок дојдов после толку време?
- Кажи срце.
- Баксуз си ми Трпано, баксуз!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4445464748>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.