|
Ваша песна,состав или што било напишано |
Внеси реплика | страница <1 4445464748 138> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Château du Désespoir Approche!!.......ne se plasi!!!.....i taka so golema maka ja otvoriv teskata porta na mojot zamok .....Nommé "DésespoiR"!!!!vlezi............gledas, tamu .......vo temniot kosh....na stariot ,zargjan klin.....zakaçi gi site tvoi predrasudi,za da moze polesno da te prosetam niz moeto carstvo..........SSSSSHHTTTTTTT!!!ovdeka samo jas zboruvam.........a ti, ako sakas da me slusnes, otvori ja tvojata dusa! I eve me pred tebe, nametnata so teskata nametka od sivilo..izgrizana od molcite na vremeto....odam da sednam na mojot izliten tron,.....hahahaha......neeee,ne se maçi.....nema da ti dozvolam da go vidis moeto lice....koe e veke odamna izbledeno od taga......... ...sedni , sedni poblisku do oganot, koj mene veke dolgo vreme ne me gree ...i slusaj.......slusaj go veterot koj pominuvajki niz moite prazni odai ja raskazuva prikaznata......prikazna za edno vreme, za eden zivot, za edna zelba.
Znaes, veke so vekovi sum sama, tuka, vo mojot siv zamok .......talkam sama po praznite hodnici, i samo shepotot na veterot me razmuabetuva vo dolgite noki...raskazuvajki gi denovite minati....minati vo edno drugo vreme, na edno mesto......Gledam !te çudi sto moite çasovnici nemaat strelki.....hahaha.......a zosto bi imale koga ovde vremeto i ne e vazno.......pojdi, prosetaj po moite odai, za mene tolku prazni....mozebi ti, so tvoite zvezdesti oçi ke vidis,toa sto jas veke odamna ne go gledam......pojdi...... Изменето од marija1000 - 24.Декември.2008 во 04:13 |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vidi go ti naseto Marence |
||
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
браво мори мандувче |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......
|
||
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да лета меѓу облаци
може само сам да сака човек може само себе си да се има без поделба идеалот е врвен за секого и за се. Сами родени меѓу кучиња умрени додека се собере како маче прегазено без разлика од се она за кое постоеше напор инаковост да има, Што и да е направено направено е за прашина и ветер да покрие да врати онака се како и си беше. Лешинари чекаат шанса своја да продолжат онаму од каде чекаа ветер и прашина да претекнат. |
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Грд човеку со нежно лице кое бура во душата ми прави со срце истрошено а за љубов спремно кажи ми те молам,кој си ти...вистински... Смрзната карпо со топол поглед кој ми го стиска срцето посилно да крвари минато изгубено во телата на другите кажи ми те молам,што си ти...вистински... Злонамерен патнику со цвеќе во рака кој го ремети распоредот во мојата глава со живот исцеден а на јуриш спремен кажи ми те молам,те познавам ли јас...вистински... |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Полноќ е!
Наоколу врелина Во моето срце студ Умирам ли? Не! Тоа се само стравови Велат на полноќ вештерките доаѓаат Ох колку е тажно без тебе Уште еднаш одчукува саатот Полноќ е! Стравот ползи по мене Ми ја лиже кожата Ја кине мојата утроба Боли... Среќен ли си? Моето срце лежи испарталено под твоите нозе Среќен ли си? Полноќ е.... Само вештерките не спијат и јас меѓу нив! |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...aj mor, ostaj go toj, zemi se so mene
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Delicia
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaes …Te vidov...ne, ne me pozna,….. ….. ne go prepozna moeto lice izoblçeno od taga…. Te vidov…ne, ne me pozna… ..ne gi prepozna moite oçi ispieni od solzi…. Te vidov…..ne, ne me prepozna …..ne gi prepozna moite usni zgrcheni od bolka… Te vidov, na mostot…. no ti ne me prepozna , tvoite oçi bea zaslepeni od rajskite zvezdi… ….…nea ja drzese za raka…. Изменето од marija1000 - 25.Декември.2008 во 18:43 |
||
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...od kaj be naglo vaka sve iskocivte, sve ke ve izbacuvam iako sum nebricen i crveni u obrazi ke setate
|
||
Внеси реплика | страница <1 4445464748 138> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |