![]() |
|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 451452453454455 1024> |
Автор | ||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
абе наздравете тука, било па поминало тоа
![]() |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Eve baniraniov neka chasti
![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
абе...
![]() |
||
![]() |
||
bilibili ![]() Група ![]() Регистриран: 27.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 39 |
|
|
||
![]() |
||
bilibili ![]() Група ![]() Регистриран: 27.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 39 |
|
barem da si ja dovrsam mislata DA ZNAESE MAJMUNOT DEKA TOLKU CURUK LUGE KAKO FLAS KE SE NAMNOZAT KE SI OSTANESE ONA SO SI BESE MAJMUN I IC NEMASE DA GO BOLI k*rOT.
![]() |
||
![]() |
||
|
dajte sega malo viski malo koka kola so kafana e ova prcvalnica be sobaram jas ovde
![]() |
||
![]() |
||
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
|
![]() Kaj mene konobaricata edno dry wiskey mozi da donesi... |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Mislam deka konobar sluzi vo kafanava....osven ako ne se raboti za ''buba'' ![]() |
||
![]() |
||
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
|
Sekoj spored sopstvenite misli (a bogami i zelbi) go sluzat...
Ne za drugo, da ne se pravi guzva u narackite... |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
|
Epa zamisli deka volkswagen i konobarica i narachaj dry whisky
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() NEEEEE! ![]() Folki neka sluzi penusavci za devojcinja... Za whiskey e zaduzena konobarica . |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
||
|
polo korsa
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Kje se najde nekoja....bidi strpliv
![]() Kaj biva kafana bez konobarica ![]() |
||
![]() |
||
|
align="absmiddle" alt="голема%20насмевка[/IMG] Im se glea mnogu rabota, pa begaat...Ama najdov edna...
![]() TJMB, rich tekst editorot... da ne moze covek slika da pastira... Abe ne e ubava igracka za sekoj... Изменето од Neptun74 - 10.Септември.2009 во 20:10 |
||
DeepBlue
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 451452453454455 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |