IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Друмска кафана со место за пушење
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Друмска кафана со место за пушење

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 451452453454455 1024>
Автор
Порака
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 19:21
абе наздравете тука, било па поминало тоанамигнување
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 19:21
Eve baniraniov neka chastiголема%20насмевка
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 19:22
абе...
Кон врв
bilibili Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 27.Август.2009
Поени: 39
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bilibili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 19:25
Originally posted by renatax renatax напиша:

Originally posted by bilibili bilibili напиша:

mi teknuva i so sega deka toj ke se ligavi kaj my mene treba da me banira nema smisla vide i sama jas nitu razgovar so nekoj osven so tebe ako veke sum ti zgresil tebe ti bi trebalo da me baniras
Cenam shto si samokritichen....da ,ti bash na mene mi se obrati,a vidish jas go ignorirav toa,ama na mojot kolega ne mu se dopadna nachinot na koj mi se obrati ti,pa se desi shto se desi.I daj  druga tema sepak sme vo kafanaнамигнување
kako prvo so samiot moj vlez koga napisav deka na majmunot mue krivo so ne si ostanal majmun ti me prasa od kaj toa sega jas ti rekov deka spev i od koga stanav na to pomisliv uste togas bese ona saso mislam deka treba da si prilegnis pak
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bilibili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 19:35
barem da si ja dovrsam mislata DA ZNAESE MAJMUNOT DEKA TOLKU CURUK LUGE KAKO FLAS KE SE NAMNOZAT KE SI OSTANESE ONA SO SI BESE MAJMUN I IC NEMASE DA GO BOLI k*rOT.
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bilibili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 19:37
dajte sega malo viski malo koka kola so kafana e ova prcvalnica be sobaram jas ovde kelner vamu
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 19:39
не%20знам

Kaj mene konobaricata edno dry wiskey mozi da donesi...
DeepBlue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 19:42
Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

абе...

Mislam deka  konobar sluzi vo kafanava....osven ako ne se raboti za  ''buba''голема%20насмевка....volkswagen!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 19:44
Sekoj spored sopstvenite misli (a bogami i zelbi) go sluzat...

Ne za drugo, da ne se pravi guzva u narackite...
DeepBlue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 19:47
Epa zamisli deka volkswagen i konobarica i  narachaj  dry whiskyплазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 19:49
болен

NEEEEE! изненадување

Folki neka sluzi penusavci za devojcinja...

Za whiskey e zaduzena konobarica .
DeepBlue
Кон врв
Група
Група

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bilibili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 19:51
polo korsa ili koj i da si aj brzo ovde castigi site vo kafanata samo renata i neptun ne
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 19:52
Kje  se najde nekoja....bidi strplivнамигнување

Kaj biva kafana bez konobaricaголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 19:54
align="absmiddle" alt="голема%20насмевка[/IMG] Im se glea mnogu rabota, pa begaat...Ama najdov edna...

TJMB, rich tekst editorot... da ne moze covek slika da pastira...
Abe ne e ubava igracka za sekoj...

Изменето од Neptun74 - 10.Септември.2009 во 20:10
DeepBlue
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 451452453454455 1024>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.