![]() |
|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 450451452453454 1024> |
Автор | |
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pozz i od mene ke ispusam edna na raat...
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
ајде, кој за што е
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Omar pozdrav...pa kaj si ti, ushte li si vo MKD?
![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Reniiiiiiiiiiiii
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Bash mi e drago shto navrati
![]() I srekjen ti pat ,ako ne se sretneme za 4 dena ![]() |
|
![]() |
|
Jas kje ja zemam ovaa tretata chasha od levo...aj ziveli! ![]() |
|
![]() |
|
hehe fala pa posle toa od tamu sekoj den ke bidam online....
|
![]() |
|
Ma znaev jas deka si ushte vo nashava zemja,shtom te nema na forumov
![]() |
|
![]() |
|
haha iskreno doma ne sum svrten.....
![]() |
|
![]() |
|
I jas isto taka....skisnav vo drumskava kafana
![]() |
|
![]() |
|
bilibili ![]() Група ![]() Регистриран: 27.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 39 |
renata a jas bi te prasal zosto bev baniran
dodeka pusis ![]() |
|
![]() |
|
Ne te banirav jas bilibili,imashe i drug moderator vo momentot,ti teknuva? |
|
![]() |
|
bilibili ![]() Група ![]() Регистриран: 27.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 39 |
mi teknuva i so sega deka toj ke se ligavi kaj my mene treba da me banira nema smisla vide i sama jas nitu razgovar so nekoj osven so tebe ako veke sum ti zgresil tebe ti bi trebalo da me baniras
![]() |
|
![]() |
|
Cenam shto si samokritichen....da ,ti bash na mene mi se obrati,a vidish jas go ignorirav toa,ama na mojot kolega ne mu se dopadna nachinot na koj mi se obrati ti,pa se desi shto se desi. I daj druga tema sepak sme vo kafana ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 450451452453454 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |