IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Друмска кафана со место за пушење
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Друмска кафана со место за пушење

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 450451452453454 1024>
Автор
Порака
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 18:47
pozz i od mene ke ispusam edna na raat... голема%20насмевка
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 18:49
ајде, кој за што е големо%20гушкање

Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 18:50
Omar pozdrav...pa kaj si ti, ushte li si vo MKD?големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 18:53
Reniiiiiiiiiiiii големо%20гушкање da seuste sum uste 4 dena i posle put putujem,....голема%20насмевкаголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањебакнеж
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 18:56
Bash mi e drago shto navratiголема%20насмевка
I srekjen ti pat ,ako ne se sretneme za  4 denaголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 18:57
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

ајде, кој за што е големо%20гушкање

Jas  kje ja zemam ovaa tretata chasha od levo...aj ziveli!голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 18:57
hehe fala pa posle toa od tamu sekoj den ke bidam online....голема%20насмевкаголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 18:58
Ma znaev jas deka si ushte  vo nashava zemja,shtom te nema  na forumovнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 19:02
haha iskreno doma ne sum svrten.....голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 19:04
I jas isto taka....skisnav vo drumskava kafanaсмеење
Кон врв
bilibili Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 27.Август.2009
Поени: 39
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bilibili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 19:05
renata a jas bi te prasal zosto bev baniran
dodeka pusis
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 19:08
Originally posted by bilibili bilibili напиша:

renata a jas bi te prasal zosto bev baniran
dodeka pusis

Ne te banirav jas bilibili,imashe i drug moderator vo momentot,ti teknuva?
Кон врв
bilibili Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 27.Август.2009
Поени: 39
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bilibili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 19:15
mi teknuva i so sega deka toj ke se ligavi kaj my mene treba da me banira nema smisla vide i sama jas nitu razgovar so nekoj osven so tebe ako veke sum ti zgresil tebe ti bi trebalo da me baniras
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2009 во 19:19
Originally posted by bilibili bilibili напиша:

mi teknuva i so sega deka toj ke se ligavi kaj my mene treba da me banira nema smisla vide i sama jas nitu razgovar so nekoj osven so tebe ako veke sum ti zgresil tebe ti bi trebalo da me baniras

Cenam shto si samokritichen....da ,ti bash na mene mi se obrati,a vidish jas go ignorirav toa,ama na mojot kolega ne mu se dopadna nachinot na koj mi se obrati ti,pa se desi shto se desi.
I daj  druga tema sepak sme vo kafanaнамигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 450451452453454 1024>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,421 секунди.