|
Има ли Бранко граници?! |
Внеси реплика | страница <1 4344454647 51> |
Автор | |
depo
Сениор Регистриран: 28.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 501 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Точно дека е мачкина кашлица но ова е прв пат да си признае. Штом ова е за него ништо и нормално , станува јасно колку е саатот и за неверувачите. |
|
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne velam deka Branko e cist no koga ke procitam nekoi komentari?... mi se povrakja od repeat...ili podobro receneo RE PE TE...
Makedonija stana egzoticna zemja polna so sareni papagali! |
|
Homo homini lupus est...
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За жал ДА.
Но малку за границите и на Бранко. Не дека нема. Си има како и секој нормален човек. Но да не аборавиме дека сепак жив човек е. А жив човек работи за да егзистира. Е, нормално е штом работи и да греши. Сега јас сум непартиски човек и сакам немој да рече еве овој се сврте од кај Бранко. Јок БЕ човеци. Никого не го штедам исто како што мене никој не ме штеди. Затоа не го обвинувајте Бранко. Не е тој виновен што ГРАНИЧНИКОТ на неговит јазик/оружје случајно паднал во Јадранскорто море уште кога Бранко бил дете. ЏЗатоа Бранко нема граници, нема кој да го контролира/сопира кога оди надвор од контексот. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се налутија богами овие од опозицијата, бајаги. И навистина кај е портпаролот-зошто министерот за финансии држеше прес
СДСМ: „срамна прес-конференција на Ставрески“ |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: Има ли Бранко граници?!
.ich ne me zabolelo za ovoj ,..koga i da e,..ama, sepak,..jas pre bi se zaprashal ,..dali ovie segshnive ,..imaat granici?!
toa e najrzumno da se zaprasha chovek sega!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikoj nema granici ako mu dades stap u raka
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ova vekje mi lichi na onoj stariot ...dobar ..pameten .brat ...tvoj !
|
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A shto ochekuvavte od Branko, Ljupcho, Buchko, Grujo i na niv slichni i idni? Da bidat podobri?
JOK, gadno se lazjete. Kje bidat samo ako gi kontrolira vo rabotata chizma i toa dobra, zdrava, nerastegleva koja ne go menuva likot i fizionomijata koi se del od karakterot. Samo chizma brakja ja spasuva ovaa drzjava. A, ne sobiranija pred vlada, sobranie, hram i slichno samo za da spasime eden chovek chunki bil zasluzjen a i vojnik E, ama partiski. partiski vojnik ako si odma si i vojvoda i ti pravat BEDEM. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja bi go i nego ...na prvo drvo..
...samo, se chudam shto na nego ne mu gi gledate granicite koga eve ,
besh sega i pred ochi nekoj vi mafta so toa deka e ushte po....bezgranichen!
|
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dosta bea cizmi 50 godini, koga se simnaa od planini so opinci, nepismeni, i po pat na sila, brutalna sila koja ne poznavase granici, zemaa od lugjeto se sto mozese da se zeme, ona sto ne im pripagjase, sto ne bese nivno, za sto nemaa vlozeno ni kapka pot, a seto toa u ime naroda. Ne fala od takvi cizmi. Dosta bese, daleko im bila lepa kukja. |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Границата на Бранко е да се симне оваа срамота што е на власт...
|
|
"ОСУМ ИПОУ ИУЈАДИ ВУЃЕ..."
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikoj ne odgovori,
ima li nekoj voopshto ...shto ima granici vo zemjava?
..otkako ke go postavish tamu,..kaj shto posle ke se kaesh shto si go stavil...bash tamu !
|
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас да сум на таа позиција...не би имал граници...бидејќи лудоста на власта бара одговор БЕЗ ГРАНИЦИ...инаку отиде и народот и државата јабана...
Изменето од marsovec - 02.Ноември.2010 во 16:25 |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Odamna ne sum se nasmeal vaka |
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
Внеси реплика | страница <1 4344454647 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |