![]() |
|
*****ИЛИ***** |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 447448449450451 664> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
снег
адвокат или стоматолог ? |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
nitu edno....
![]() krajot na svetot ili nov pochetok
![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
нов почеток
машко бебе или девојче бебе ? |
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
i dvete gi sakam...
stolbovi ili tiramisu
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Tiramisu
Vasina torta/Grijazh? |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Vasina ....
ekler / sampita
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ekler
Mleko/jogurt? |
|
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Mleko ...
..kafe( od gezveto na baba mi ) / neskafe
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
од ѓезвето на баба ти
лубеница или дина ? |
|
![]() |
|
Lubenica
Nestle/Milka? |
|
|
|
![]() |
|
нестле
моја или негова ? |
|
![]() |
|
Moja
Jajca na oko/omlet? |
|
|
|
![]() |
|
јаца на око
колач или баница ? |
|
![]() |
|
Kolach
Plavusha/brineta? |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 447448449450451 664> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |