![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 438439440441442 1402> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mi se vozi tocak...str8 samo sto me otkaci..ima drug so saka da vesla so mene?
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
PREUBAV DEN...
![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Добар бас!!! Добра песна!!! |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Koj,....koja,...daj link...
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Линкот го имаш на Што слушате во моментов - Bowie - Ashes to Ashes - цел концерт е неверојатен!!!!!! ![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Конечно завршив со генералката низ дома.Сега сум горда на себе!
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
...ushte malku......
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
најтешко ми е кога ке дојде на 2 мин и ке ми каже дека ме сака и потоа мора да оди...
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Definitivno se otkazuvam od "razno"
|
|
![]() |
|
sakam da kazam ne pati po iskompleksirani lugje koi i te kako treba da si gi zadrzat kompleksite zasto nema nikad da bidat dovolno vo red za da reces se ok ili pak dobri.
Изменето од blueprayer - 20.Април.2008 во 19:45 |
|
|
|
![]() |
|
eurydice ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
... deka toa sto go gledame e samo del od 'golemata slika'
Изменето од eurydice - 20.Април.2008 во 19:50 |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
незамисливо,....... несватливо....
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
ако е поинаку не би било интересно
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
....nema veze..
![]() ![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 438439440441442 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |